Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Mia Bouwman-Barten

30-07-192428-02-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Een kaarsje voor jullie moeder en oma
    reactie 2   |   niet OK
    Beste Arie en Gerrie, Jan en Ellen, Marianne, Daniël, Susanne en Jessica,
    In deze dagen van afscheid wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie moeder en oma. Jarenlang heb ik haar met enige regelmaat ontmoet. De paar keer dat ik bij haar thuis ben geweest voelde ik me er heel welkom. En vele jaren belde ze me trouw in de dagen voor Kerstmis op, om me een Zalig Kerstmis en mooie dagen te wensen. We hadden dan altijd een heel gesprek. Ik bewaar goede herinneringen aan jullie zorgzame moeder en oma. Ik wens jullie veel sterkte in deze tijd en ook voor daarna. Deze week zal ik een kaars speciaal voor haar opsteken. Jullie mogen er op vertrouwen dat ze nu bij God is en verenigd met jullie vader en opa.
    Alle goeds! José Miltenburg-Smits

    José - Leiden
    7 maart 2017

    Deel deze pagina:

   • In gebed verbonden,
    reactie 1   |   niet OK
    Bedroefde, Arie & Gerry, Marjan, Jan & Ellen, kleinkinderen en alle naaste familieleden,
    Met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma betuig ik jullie mijn meeleven. Daags nadat Arie me had gebed, heb ik woensdagochtend de H. Mis voor haar zielenrust opgedragen .... dat ze nu weer verenigd mag zijn met haar echtgenoot Jan. Tegelijk wens ik jullie toe dat je troost kunt vinden in haar geloof in de verrijzenis en in de goede herinneringen die jullie hebben. Zelf vind ik het altijd bemoedigend dat we over de grens van de dood heen verbonden blijven met onze dierbaren, niet alleen in de herinneringen, maar intenser nog door het gebed en de H. Eucharistie. Mooie en troostrijke woorden vind ik altijd in de oproep om voor onze dierbaren te bidden; een gebed wat nooit verloren gaat. Want eenmaal in de hemel zal de voorspraak van jullie moeder voor jullie door dit gebed des te effectiever zijn. Jullie hebben natuurlijk de laatste tijd veel meer voor haar moeten zorgen, dan andersom; maar een moeder blijft een moeder en zij zal - zij het op een andere wijze - vanuit de hemel jullie 'begeleiden'.
    Jullie allen en speciaal jullie als kinderen, Arie, Marjan en Jan, wens ik veel sterkte. Ook jullie sluit ik natuurlijk in in mijn gebed en de H. Eucharistie voor jullie moeder.
    Het lukt me toch niet om dinsdag naar Helmond te komen. Maar zoals afgesproken, houd ik contact.
    Verenigd in ons geloof en in de hoop op het weerziens, groet ik jullie vriendelijk en ben ook dinsdag - zij het op afstand - met jullie verbonden.
    Grt.
    Wim Miltenburg

    Wim - 6413 EL Heerlen
    5 maart 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.