Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Martin Kok

Overleden op: 09-12-2016
   Ex-crimineel Martin Kok, uitbater van misdaadwebsite Vlinderscrime.nl, is in de nacht van donderdag op vrijdag doodgeschoten voor seksclub Boccaccio in Laren.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Vlinderscrime4ever
    reactie 1   |   niet OK
    Martin Kok "De Stotteraar"; Zijn naam is kort, zijn woorden duurde langer.

    Ik vergelijk darmee Martin even met een andere grote boef.
    - Piet Hein 1577-1629
    Zijn naam is klein, zijn daden benne groot, zijn daden benne groot, hij heeft gewonnen de Zilveren Vloot.

    Ik hoop daarmee dat Marin en zijn Geesteskindje "Vlinderscrime.nl" ons ook nog lang bij blijven

    Martin jij en Piet Hein jullie waren beide boeven en beide hebben jullie "gezeten". Ok, Martin, jij wat langer en voor andere zaken, De eerste, Piet Hein, roofde in naam van Oranje van Spanje en jij deed het meer wijzer en slimmer eerstens voor jezelf en hen die jij lief had.

    Piet Hein sprak, neen hij klaagde ooit;
    "Siet hoe het volck nu raest, omdat [ick] soo grooten schat t'huys brenghe, [die] daer weijnich voor hebbe gedaen; ende te voren als ick der voor hadde ghevochten, ende verre grooter daden ghedaen als dese, en heeft men sich naeuwlijcks aen mij ghekeert".

    Martin het lijkt wel of jij niet alleen in  Piet Hein zijn roof-voetsporen stond, maar ook zijn "geschrift" over hebt genomen.

    Martin, jaren ben ik trouw lezer van jouw Site, jouw "geestes-kindje"; Vlinderscrime geweest. De eerste keren vond ik het Vreselijk geschreven.
    Ja, In het begin ergerde ik me aan jou(w) "sgreifstijl", je zinnen lazen als een veldslag op papier en waren altijd krom... Maar zodra "de krant van Wakker Nederland" of het NOS-Journaal iets "fouts", lees: crimineels te melden had bezocht ik toch maar weer Martin zijn Vlinderscrime. In het begin niet zozeer voor de diepgang wel voor Méér actualiteit en harde feiten. Ze kunnen NU wel het verwijt maken dat Martin had niet zo nauw nam met; Hoor en Wederhoor, of de bronnen & Diepgaand Onderzoek. Hé gróte Krant Martin was Vaak Sneller dan jullie en had het verduveld vaak bij het juiste end. Martin was veelal Haantje de Voorsten. Hij mocht terecht wel eens zijn Neus op halen voor andere, hij was niet alleen better op de hoogte, maar ook sneller en directer dan de meesten. Helaas dat heeft hij als een "held" bekocht. Afgeknald door lafaards, ja Martin is omgelegd. Helaas, maar dat is eerder omdat hij kwade lieden te dicht op de hielen zat, dan dat hij goede gozers onterecht betichtte. Dat het slecht met Martin zou aflopen verwachtte ik, en vele met mij, al lange, maar ik hoopte altijd dat hij het geluk aan zijn zijde zou behouden. Martin was geen domme jonge, en hij is tot schlemiel gemaakt door lozers. Ik hoop dat politie en/of de journalistiek zijn dader(s) en opdrachtgever vind(t)en.

    Martin het mooie aan jou; Jij klaagde Nooit. Jij was feitelijk dus nog Groter

    Van zijn beroemde Zilvervloot hield Piet Hein uiteindelijk niet veel meer over dan een Praalgraf in....

    Martin ik hoop dat jouw kindje "Vlinderscrime" nog lang doorgaat en een Zilvervloot mag blijven voor jouw jochie. Dan weet ik op zeker jij verlangt niet naar een praalgraf in de Oude Kerk daarom

    Voor jou; Enjoy In Peace. (E.I.P.)
    Dat je mag genieten van alle lusten die Boccaccio beschreef in zijn De Camerone, dan zit je pas Hemels

    Edwin Buurmanb
    Vlinderscrime 4 ever

    Ben - Breda
    10 december 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.