Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Mariyana Lenarova

Overleden op: 08-01-2013
   Mariyana was een 43-jarige vrouw die een ander leven moest leiden dan waar ze als kind van had gedroomd. Zoals veel andere Bulgaarse vrouwen raakte ze verzeild in de Groninger prostitutie, waar velen door mensenhandel gedwongen worden tot moderne slavernij, Door toedoen van een klant is ze met geweld om het leven gekomen. Laten we haar niet vergeten; ook zij was onze naaste.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Onvoorwaardelijke Liefde,
    reactie 2   |   niet OK
    Vandaag afscheid genomen van de vermoorde Marianne, hartverscheurend om te zien, horen en voelen hoeveel verdriet er heerste onder de aanwezigen, ze was geliefd, dat was duidelijk!
    Ze was mama van 2 kinderen, ze werkte hier om haar gehele familie te onderhouden, haar vader en moeder, broers en zussen en hun kinderen, allemaal konden ze op haar rekenen en een toekomst opbouwen dankzij Marianne, echte LIEFDE heet dat, ze was geen hoer, ze was mama, dochter en zus die zichzelf wegcijferde voor het geluk van een ander, ze was een HELD en zo wil ik haar blijven herinneren, morgen wordt ze naar Bulgarije gebracht, de Groningse prostituees betalen alles, vliegreis, begrafenis en alle andere kosten, al die meisjes zijn HELDEN en geen hoeren en verdienen RESPECT!!
    R.I.P Marianne.

    Yelle - Groningen
    11 juli 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 1
    Aran

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Aran - Groningen

    6 september 2014

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.