Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Marieke van den Brink

04-02-199804-08-2018
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 53
    Hayo

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Hayo - Wagenborgen

    4 augustus 2021

   • Één jaar voorbij
    reactie 52   |   niet OK
    Lieve Marieke en familie,
    Ik moest vandaag aan je denken en bedacht me of er al een jaar verstreken was. Ik scrolde door mijn whatsappgroep en zag inderdaad dat het afgelopen zondag een jaar geleden is... Ik vond het moeilijk en moest aan je familie denken. Wat zullen ze een zware tijd hebben, vooral ook deze week. Morgen is het een jaar geleden dat de dienst was. Het was een zware maar ook hele mooie dienst. Ik ben blij dat ik er ben geweest. Ik heb je leren kennen op Etudes, de dansschool in Haren, waar we aan 'jazzbalet' deden. We spraken elkaar niet specifiek veel, maar dat gaf niet. Later gingen we dezelfde studie doen, en spraken we elkaar af en toe. Ik kwam je ook eens tegen op de fiets toen we allebei vanuit Haren naar Groningen fietsten, en je vertelde dat je op kamers gaan nog niet nodig vond. Een poosje later kwamen we bij elkaar in de tutorgroep. Het viel me op dat ik je zo mooi vond, je was zo puur. Je was ook altijd zo enorm enthousiast en leergierig gedurende de tutorsessies, terwijl ik bij mezelf merkte dat ik allang was afgehaakt. Ik had respect voor je.
    Ik wil bij deze laten weten dat ik aan jou en je familie denk in deze zware tijd. Er zal altijd een kaarsje voor je branden, waar je ook mag zijn.
    Liefs, Eline Herrema

    Eline - Groningen
    10 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • Waar blijft de tijd
    reactie 51   |   niet OK
    Lieve Marieke,
    Een jaar geleden is verstreken zonder jou. Waar blijft de tijd. Bizar dat het leven gewoon doorgaat, bijna niet eerlijk. Ik denk aan je vandaag en steek een kaarsje op in de bergen in Oostenrijk. Hopelijk heb je het fijn waar je nu ook zijn mag.
    ♡ X Huisgenootje Eline

    Eline - Groningen
    4 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 50
    Hayo

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Hayo - Wagenborgen

    4 augustus 2019

   • Lieve Marieke...
    reactie 49   |   niet OK

    Lieve Marieke, ik mis je!

    Vorige week kwam ik Nanke tegen op het station, blijkbaar woont zij ook in Leiden. Dat wist ik niet. Ik besefte dat ik dit nog niet had gedaan en het wel graag wilde. Jij was er altijd voor me, no matter what! Jij was mijn eerste vriendin op de middelbare school en dat zal ik nooit vergeten. Ik kende niemand en jij was degene die gelijk aardig voor me was. Door de jaren heen hebben we veel samen beleefd. Jij nam me altijd achterop omdat ik geen fiets had bij school. En wanneer ik vroeg of ik niet ook eens moest fietsen zei je dat extra gewicht achterop wel goed voor je training was. Naast elke dag samen op school ook samen naar gala's, avonturen in walibi en de stad. Maar ook voor het eerst zonder ouders Ameland terroriseren. Op reis naar Berlijn met de squad en Milan teisteren in ons gastgezin met Loes. Jouw enthousiasme kon alles opfleuren! Voor onze examenfoto's hadden wij allebei een snor op ons gezicht getekend, en wat hadden onze ouders er een hekel aan! Sinterklaas was ook altijd een feest met jou. Lekker chillen terwijl jij nog liep te fantaseren over de awesome surprise voor Nanke.

    Lieve Marieke, ik wil je graag bedanken voor jouw vriendschap al die jaren, want een vriendin, dat was je echt! Ik zou je graag nog een keer knuffelen, maar dat gaat helaas niet meer. Tijger, ik mis je en ik hou van je, voor altijd!
    Liefs, Daphne


    Daphne - Leiden
    11 april 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 48
    Monique

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Monique - Haren

    15 oktober 2018

   • Foto’s
    reactie 47   |   niet OK

    Nog wat foto’s gevonden

    X


    Efe - Groningen
    22 september 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Marieke
    reactie 46   |   niet OK
    Lieve Marieke,
    Als huisgenootje heb ik je leren kennen. We hebben met de huisgenoten altijd leuke dingen samen ondernomen en jij was het meest sportief van allemaal! Ik vond het altijd zo knap hoe jij alles onder controle had en doorging. We hebben een leuke en gezellige tijd gehad aan de Oosterhamrikkade. We zouden altijd nog eens een reünie plannen met de oude 'pannenkoeken'.
    Wat verschrikkelijk dat dit jou en je familie is overkomen. Ik wens allen veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.
    Liefs, oude pannenkoek, Elise

    Elise - Vriezenveen
    9 september 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 45
    Familie

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Familie - Haren

    15 augustus 2018

   • reactie 44
    Annet

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Annet - Assen

    13 augustus 2018

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.