Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Marco Lupi

21-02-196820-03-1990
   Ook hier niet en nooit meer vergeten lupi

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Contact
    reactie 12   |   niet OK
    Beste M.M.,
    Het is 10 jaar sinds uw bericht. Excuus voor een zo late reactie, er zijn veel redenen voor.
    Bij toeval dacht ik weer aan Lupi vandaag en googlede ik wat. Marco woonde toen ik hem kende al zelfstandig, dus ik heb zijn ouders nooit ontmoet. Via een andere site las ik de naam van Marco's moeder en ik zie dat haar initialen ook M.M. zijn.
    Nu ik het filmpje dat ik 10 jaar terug linkte nogmaals bekijk, valt het me op hoe jong en verlegen Lupi overkomt. Hij lijkt een beetje op mijn jongste zoon (zowel in uiterlijk als gedrag), die nu bijna de leeftijd heeft die Marco had toen het filmpje werd gemaakt.
    Mocht u nog belang bij hebben bij contact dan ben ik bereikbaar op berend.dijk@gmail.com
    Berend

    Berend - Amsterdam
    23 augustus 2023

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Ik hoop dat zijn tragische overlijden,
    opgelost zal worden en de politie
    Groningen het dossier bewaard
    zodat inzage voor familie altijd
    mogelijk blijft.

    Kelly - Wormer
    29 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 10   |   niet OK
    mijn is reactie een beetje laat ....maar steek ook niet elke dag n kaars op hier maar fijn te horen dat mensen de site hebben gevonden...ik hoorde niet bij de kraakscene btw maar zat overal langzij en weet wel meer dan de intimie..helaas...of t helpt dat weet ik niet..maar u bent welkom om contact op te nemen ''iedereen die iets wil weten wil helpen aan het oplossen van vragen omtrent loepi..ik ben via steiner1101@gmail te bereiken...dank je wel voor de reactie..

    stijn - amsterdam
    11 december 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 9   |   niet OK
    Berend en Stijn, zouden jullie willen reageren en contact met mij op kunnen nemen? ik ben familie van Lupi

    M.M. - Groningen
    24 juni 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Dank voor je bericht kelly.Bij zoeken naar informatie over de ontruiming van het WNC in 1990, kwam ik tot mijn verrassing een filmpje tegen waar Lupi ook in voorkomt: http://youtu.be/6yNu9LBSRIA?t=2m50s Lupi is de jongen in het rode t-shirt.@Stijn: ik weet niet of je hier nog wel eens leest. Ik vraag me af of wij elkaar hebben ontmoet. Toen Lupi in het ORKZ woonde en ik hem bezocht, waren er wel eens andere vrienden van hem. 

    Berend -
    7 mei 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Berend en Stijn ik hoop voor Marco's familie en voor jullie beide,dat het mysterie ooit eens wordt opgelost.Als jullie krakers uit die tijd zouden kunnen traceren is er,misschien nog een mogelijkheid daar toe.Wie weet... 

    Kelly -
    16 maart 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Vanwaar de datum 29 mei 2009? Marco overleed op 20 april 1990.Ik was tussen 1984 en 1987 met hem bevriend, daarna verloor ik hem uit het oog. Kwam hem een enkelekeer nog in stad tegen en hoorde toen in april 1990 van zijn dood.Ik denk ook dat het een moord betrof en geen zelfmoord. Ik heb een paar jaar terug de politie in Groningenproberen te benaderen voor meer informatie, maar die weigerde informatie te verstrekken aan een niet-familielidKort na zijn overleden hoorde ik van iemand die de patholoog kende dat Lupi's borstkas was ingetrapt,en dat het geen zelfmoord kon zijn, maar een moord met veel geweld. Ook ging het gerucht dat de moordin de doofpot werd gehouden om de krakers te vriend te houden, ivm de komst van koningin Beatrix naarHaren op koninginnedag 10 dagen na de moord.Maar dat zijn allemaal geruchten, zekerheden heb ik nooit gevonden.

    Berend -
    19 februari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    Mijn laatste reactie werd niet geplaatst,ik herhaal.Zou je misschien met de ouders of eventuele getuigen de politie,groningen om wat antwoorden kunnen vragen of een dossier in kopie,mee te krijgen?Er zou volgens een kranten bericht een agent of te wel rechercheur zijn die,niet in een vermeende zelfmoord geloofde of een ongeluk,de pathaloog idem.Zwaar excessief geweld heeft Marco doen overlijden.Dat kan alleen door personen,ja een iemand met bovenaardse kracht is er nietdus waarschijnlijk zijn er meerdere bij betrokken.Er zou ook een vrouw zijn die meer weet,via google kom je meer te weten.Mocht er ooit weer een progamma van het zesde zintuig of dergelijke progamma's,terug keren dan zou je je zelf aan kunnen melden om zo een poging te doen naaraandacht aan je vriend die jou niet loslaat. viendelijke groet, kelly.

    kelly -
    22 december 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    ik heb daar mn best voor gedaan maar zeker is dit een duidelijk te heropenen case lijkt  me..en dat zou fijn zijn ook al lost het niet per defenitie iets op voor de betrokke familie... contact mij svp vr.dank!  

    Anoniem -
    13 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Ik zocht iemand hier en las,een peter r de vries gevalletje zoals je het relaas  van je vriend noemt.Toch verdient hij het om in herinnering herdacht te worden.Anders stond zijn naam niet hier,jullie waren dus goede en echte vrienden.Misschien leidde hij een snel leven wat abrupt is geeindigt,en waar hij nu zijn rust heeft gekregen zal hij dat houden.Niemand zal hem nog wat maken.ik heb voor jullie beide een kaarsje aangemaakt hierboven.Het ga je goed man. Ik heb zojuist zijn naam gegoogeld,en lees daar af dat Marco geen,beroepscrimineel was ,zoals ik het dacht maar een kraker die in groningenop een gruwelijke manier is vermoord!Is er nooit iemand voor veroordeeld?Misschien zou een tv progamma inderdaad,duidelijkheid kunnen brengen.

    kelly -
    9 juni 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.