Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Marcel Meijering

13-06-195919-11-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 41
    Geertjan Ouwendijk

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Geertjan - BERGSCHENHOEK

    24 december 2020

   • Wat een verschrikkelijk verlies!
    reactie 40   |   niet OK
    Ik wist niet wat ik las, Marcel overleden? Doe niet zo raar! Maar helaas is het de realiteit.
    Beroepsmatig kwam Marcel bij mij tot het moment dat het woord gitaar viel. Ik pakte de mijne en hij ging spelen en ik zingen. Er volgde zelfs een optreden van ons Bij Bind op het Hembrugterrein, hierin Zaandam, in 2019. Ik ga je missen man!
    Ik wens je vrouw, je zoons en alle naasten enorm veel sterkte en kracht om dit zware verlies te dragen.
    En Marcel tot straks dan spelen we the blues samen daar boven.....
    Lydia Waal

    Lydia - Zaandam
    16 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Marcel
    reactie 39   |   niet OK
    Jij was meer als een levensgenieter, jij zag ook de mooie dingen in de wereld om ons heen. Het is leuk om te horen over bier, en alle verdere drankjes maar ik weet dat je genoot van alle mooie dingen om ons heen. Zelfs de stenen in de Egelenhoek hielden je bezig. Je hield van zoveel dingen, je was rijk in de zin van houden van......

    Erik - Den Helder
    7 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 38
    Erwin Hoetjes

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Erwin - Heiloo

    27 november 2020

   • 2 foto's
    reactie 37   |   niet OK

    Ik wil de familie en vrienden veel sterkte wensen met dit grote verlies. Deze twee foto's heb ik ge-upload als herinnering.....


    Wilbert - Heiloo
    26 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinnering aan een Bukker
    reactie 36   |   niet OK

    Marcel,

    Ik kende je van de Buk Buk in Heiloo, lullen over bandjes en gitaren. Later kwam ik je in mijn pre-Corona forenzen bestaan regelmatig tegen op NS Sloterdijk. Weer lullen over gitaren en bandjes... sommige dingen veranderen niet. Je was een man met een groot hart en een duidelijke mening... Ik hoop dat je nu net zo geniet als tijdens je stoffelijke leven. Heel veel sterkte voor de familie, want dit is natuurlijk veel te jong.

    (Fotocredits: Rene Alphenaar, Groovin' Gang - BUk BUK, plm 1979)

    Wout Folmer - Heiloo.


    Wout - Heiloo
    25 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag Marcel
    reactie 35   |   niet OK

    Just a passenger in this world. Wat een groot verlies en zo totaal onverwacht. Veel sterkte!

    Joop & Lilian - Heiloo
    24 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Assurantieclub FidAZ en KENAC
    reactie 34   |   niet OK
    Wij hebben Marcel (veel te kort) meegemaakt als voorzitter van onze vereniging. Hij deed dat met visie, overtuiging en vooral passie. ‘Never a dull moment’ bij de vergaderingen, lezingen, diners en andere evenementen.
    Dankbaar kijken wij terug op onze tijd samen, en wij wensen een ieder veel sterkte bij het vullen van de leegte die Marcel achterlaat.
    Dave Schleeper, mede namens Joke Natenstedt, Marcel Scheerman en het voltallig bestuur van zustervereniging KENAC.

    Dave - Zaandam
    24 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 33   |   niet OK
    Ik heb Marcel leren kennen als een fijne collega uit de UAP stal na de fusie tussen NieuwRotterdam en UAP. De overleggen waren altijd gezellig en zijn ironische kijk op de zaken verfrissend. Met Marcel was het altijd lachen. Ik zal ook nooit vergeten dat hij op mijn afscheidsfeestje van inmiddels AXA zo moest lachen dat hij bijna de complete inhoud van een glas bier over mij heen proestte. We hadden daarna nog regelmatig contact en kwamen elkaar uiteraard ook “in de markt” tegen. We deelden een belangstelling voor de eerste wereldoorlog en ik zal nooit de reis vergeten die wij samen naar Noord Frankrijk maakten met Marcel als gids. Met Marcel was het nooit saai. Ik wens de familie en zijn naasten heel veel sterkte met het verwerken van dit grote en onverwachte verlies.

    René - Krimpen aan den IJssel
    24 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Ongeloof en verbijstering
    reactie 32   |   niet OK
    Verbijsterd door het bericht dat Marcel plotseling overleden is. Een markant mens en steunpilaar voor velen is er ineens niet meer. In 1993 werden wij collega’s bij UAP in Amsterdam en vrijwel direct goede vrienden. In de hectiek van het werk kwamen de kwaliteiten van Marcel optimaal naar voren: zijn verstand, directheid, humor en power om er wat van te maken. In de lunchpauze gingen wij vaak de grachtengordel verkennen , bespraken wij allerlei dingen en hadden veel plezier. Toen Marcel later bij Cordares en later bij Capita werkte, hielden wij prettige zakelijke contacten maar de basis was onze vriendschap. Wij hebben vanuit Heiloo en Heemstede vele wandeltochten gemaakt en dat waren topdagen en altijd een gastvrije ontvangst bij Marcel thuis. Eigenlijk beschouwde ik Marcel als een soort broer. Helaas zijn wij elkaar de afgelopen paar jaar onnodig uit het oog verloren maar ik ben Marcel altijd blijven beschouwen als een van mijn beste vrienden en trouwe makker in een lange en belangrijke periode van ons beider leven. Heel veel sterkte voor Jacqueline, Bianca en Vincent met dit niet te bevatten verlies.

    Leo - Heemstede
    24 november 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.