Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Lynn de Weerd

27-09-201009-03-2021
   Welkom op de gedenkpagina van Lynn.
   Naast informatie rondom het afscheid kunt u/jij hier ook zelf reageren. Uw/jouw herinnering of reactie wordt zeer gewaardeerd.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Ik mis je lynn
    reactie 106   |   niet OK
    Hey lynn daarboven ik weet dat je meekijkt met mij en de mensen waarvan je houd altijd bij voetbal en andere dingen waar ik je bij nodig heb vraag ik je om hulp en dan help je ik hoorde een paar jaar geleden in de auto dat je was overleden ik moest niet huilen ik kon ook niet spreken ik was helemaal verstijft van is dit echt waar is lynn me beste vriendin dood? Ik moest het goed verwerken totdat i het pas goed wist ik barste in tranen uit in me bed ik keek omhoog en ik dacht waarom lynn het meisje waarmee ik beste vriendinnen was en waarmee ik altijd naar fource luisterden ik mocht naar je huis om je te bezoeken want je lag in je bed ik durfde niet want ik dacht straks ben je anders dan dat je eigenlijk was maar als ik daar nu aan terug denk dan heb ik zoveel spijt ervan ik dacht alleen maar van waarom ben je nou niet gegaan en bij je begravenis mocht ik ook komen ik moest ook niet huilen want ik moest het nog steeds echt goed verwerken dat jij daar in de kist lag en dat ik je nooit meer zou zien en ik heb geeneens afscheid kunnen nemen ookal wist niemand dat je zou overlijden maar ik heb je toen niet meer gezien daarvoor ik moest elke avond daarna huilen in bed want ik dacht ik zie je nooit meer maar wat ik wel altijd wist diep in me hard dat je uit het oog bent maar niet uit het hart ik voelde je steeds nog bij me ik mis je zo erg lynn ik verwerk het nog steeds en ik wist ook altijd dat je van vlinders hield dus elke keer als ik een witte of een andere vlinder zie dan denk ik aan jou en ook als je jarig bent dan ga ik een ballon naar de lucht laten vliegen en dan zie jij hem en dan denk je toch aan me en ik altijd aan jou ik huil nu ook terwijl ik dit aan het schrijven ben en ik weet dat je mee kijkt terwij ik alles doe en ie steunt me en ik zou dat bij jou ook doen als je me nodig heb boven ik mis je lynn ik hou van je 🩷🕊️ groetjes Charly ides

    Charly - Loosdrecht
    5 september 2023

    Deel deze pagina:

   • Samen logeren was de leukste tijd❤️
    reactie 105   |   niet OK

    Charly - Loosdrecht
    5 september 2023

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 104   |   niet OK

    spons - onder water
    2 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 103   |   niet OK
    Heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie dochter.
    Liefs je collega's van de ergotherapie

    Tamara - Loosdrecht
    7 april 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 102
    Cees

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Cees - Hoogstraten

    2 april 2021

   • Bedankt voor alle steun en medeleven.
    reactie 101   |   niet OK

    Onno en Gerdie - Nederhorst den Berg
    2 april 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 100
    Rosanne

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rosanne - Weesp

    29 maart 2021

   • Kleine grote meid,
    reactie 99   |   niet OK

    Je laat zoveel achter zodat je nooit zal verdwijnen.

    Wat ben je een voorbeeld in zoveel opzichten, je bruisende vrolijke wie je was.

    Als we aan je denken voelen we hoe bruisend jij je korte leven hebt geleefd.

    Je bent een voorbeeld hoe je omging met je aandoening en beperkingen waar jij en iedereen om je heen minder en minder van ging merken. Lynn was niet ziek, Lynn was Alive en deed wat ze wilde doen. Je ouders en broers steunde je en gaven je een jeugd zoals je verdiende. We vergaten wat voor een aandoening je had, misschien maar goed ook want Lynn was niet zielig. Lynn was een prinses, nee Lynn was een koningin!

    Lieve Lynn het is niet moeilijk je in gedachte te zien te horen en te voelen omdat je zo intens leefde en binnen kwam. Zoals je langs kwam op je Lynn’s hoop ik dat je langs komt in onze gedachtes als troost.

    We kwamen je vaak tegen in onze straat, je stond aan de deur en verkocht dan armbandjes, of kwam een eigen baksel of tekening brengen of liet trots je zelfgemaakte slijm zien en vroeg of ik nog wat scheerschuim had voor jou prachtige slijm. Jullie kat Soppie nam je ook wel eens mee naar de voordeur. Een dansje met Amy kwam ook wel eens voorbij. Ik zie je zo weer voor me: Ineens spontaan turend door onze shutters en als ik dan de voordeur open deed kreeg ik meestal direct te horen: Mag ik een snoepje? We hebben geen snoep. Mag ik dan koek? We hebben geen koek. Jawel jullie hebben wel koek! Je was dan op een missie.

    Wat een blije momenten, momenten die een vrolijke en blije herinnering geven. Deze blije herinneringen die je met ons deelde zullen ons nu helpen om het verdriet te dragen. Dankjewel Lieve kleine grote blije meid!

    Grote Kus van ons allen en nog een kleine extra kusje van jou ome Ton.


    Ton - Nederhorst den Berg
    28 maart 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 98
    Natascha

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Natascha - Bocholt

    28 maart 2021

   • reactie 97
    Johan en Herma

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Johan en Herma - Zeewolde

    26 maart 2021

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.