Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Linda Straten Hopwood

07-05-195721-10-2018
   Lieve Linda mijn lieve Linda
   Vandaag 29 Oktober was je voor het laatst in ons midden en waren we bijeen in een mooie natuuromgeving om afscheid van je te nemen, het was je wens omdat te doen in deze omgeving, nadat je hier was geweest naar het overlijden van de broer van je geliefde Hans, je was ook een echt natuurmens want je wandelende graag in de bossen bij de visvijvers heel vaak met je hond Tanja, waar je dan de mooiste foto’s maakte en deze plaatste op facebook.
   2 Weken geleden op maandag 15 oktober was je er nog, daarom is het ook zo onbegrijpelijk dat je er nu niet meer bent, en zal ieder hier aanwezig het op zijn eigen manier moeten verwerken.
   Toen je donderdag naar het ziekenhuis was gebracht stond de tijd stil voor vele, ook voor mij en mijn gezin, we leefde tussen hoop en vrees, hoop dat het goed zou komen en vrees dat het mis zou gaan, het laatste is gebeurd en is nog steeds niet te bevatte.
   Wie is Linda, ik heb linda 14 jaar geleden leren kennen toen ze bij me kwam omdat ze graag contact had met haar man Hans die overleden was, nadat ik via Hans antwoord had mogen geven op haar vragen zag ik toch dat ze twijfels had, ze vroeg toen ook wat staat er op mijn hangertje wat ik aan mijn hals draag.. als je dat weet geloof ik je, ik gaf als antwoord dat weet je toch,.. dus dat hoef je niet te vragen, ze was niet tevreden met mijn antwoord en ging weg, toen ze buiten bij haar fiets stond zei ik tegen haar, Hans zegt For Ever ze schrok want dat stond op dat plaatje en toen geloofde ze me, en dat was Linda eerst zien en dan geloven en toen is onze vriendschap begonnen.
   Als je een beroep deed op Linda stond ze altijd voor je klaar wie het ook was, toen ze bij de thuiszorg werkte deed ze ook meer voor haar klanten dan wat van haar verwacht werd, dat was het lieve in Linda.
   Linda hield heel veel van haar zonen, ondanks dat ze dit niet altijd tegen hun zei,.. haar kleindochter was haar afgod en ook de kinderen van Marvin zijn vriendin,.. had ze in haar hart gesloten, ze hield van haar hele familie en daarom heeft ze zich vaak eenzaam gevoeld hier alleen zonder familie, ook al waren haar vrienden om haar heen die konden dat gemis niet wegnemen.
   Nu is ze bij haar geliefde Hans en zoals ze aan mijn zoon Willfred doorgaf, ..is ze in vrede overgegaan, en dat te weten zal ons de moed en de kracht geven dit verlies te dragen.
   Lieve linda ik zeg je namens ons alle geen vaarwel maar een tot ziens.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • 21 oktober 2020
    reactie 21   |   niet OK
    Lieve Linda vandaag is het alweer 2 jaar geleden dat we het bericht kregen dat je was overleden, het was onbegrijpelijk en nog steeds, wij blijven aan je denken met liefde en dankbaarheid voor je vriendschap. liefs van mij en de kinderen, Nellie.

    nellie - rijen
    21 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • 7 mei 2020
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve Linda als je hier nog was zou jij vandaag je verjaardag vieren, ik wens je heel veel liefs van ons allemaal, we missen je nog steeds
    .Liefs Nellie

    nellie - rijen
    7 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • 21 oktober 2018 stond de tijd even stil.
    reactie 19   |   niet OK
    Lieve Linda het is vandaag weer 1jaar geleden dat we droevige nieuws kregen dat je het niet gehaald had, voor ons stond de tijd even stil en konden het niet begrijpen, het is nu soms ook nog steeds niet te begrijpen maar terug denkende aan wat en hoe je was geeft een gevoel van gemis maar ook van dankbaarheid omdat ik je vriendin mocht zijn, liefs Nellie.

    nellie - rijen
    21 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • contact met linda 2 september 2019
    reactie 18   |   niet OK
    Gesprek met Linda 02-09-2019
    Spontaan kwam Linda door het kan te maken hebben dat haar zoon Marvin morgen 3 september jarig is, ze zegt ik vind het niet erg dat ik hier ben, maar ik achteraf heb ik toch de verkeerde keus gemaakt toen ik mocht kiezen, blijven of terug gaan, en weer beter worden, ik was zo blij Hans te zien en alle andere dat maakte me zo gelukkig dat ik besloot te blijven, achteraf had ik beter kunnen kiezen voor op aarde te blijven om nog te kunnen genieten van mijn zoons en kleindochter en alle die mij dierbaar waren, zodat ik nog alles had kunnen zeggen tegen hun wat ik nooit gedaan heb, en dat maakt mij verdrietig, en dat ik ook geen afscheid heb kunnen nemen, maar dat had ik ook niet gekund ik weet ook dat ik dan niet de keus had gemaakt die ik toen gedaan heb en gevochten had om te blijven leven. Dit wilde ik je even zeggen mammie, ben niet verdrietig om mij het was mijn eigen keus, en zoals je altijd al wist het was eigenlijk mijn tijd nog niet, het is daarom dat je er geen vrede mee kunt hebben en het nog steeds niet begrijpt, maar ik hou van jullie allemaal en blijf dit doen want jullie waren een deel van mijn leven, geef mijn zoons een kus van me, en zegt dat ik heel vaak bij hun ben en hun steun als ze steun nodig hebben.
    Liefs van uit de sferen samen met de Engelen.
    Linda.

    nellie - rijen
    2 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Op je verjaardag in het licht
    reactie 17   |   niet OK

    nellie - rijen
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • 7 mei de geboortedag van onze Linda
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve Linda vandaag kunnen wij niet meer met jou samen je verjaardag vieren maar staan wel stil bij deze dag, ik heb je in het licht gezet en ben steeds in gedachten bij je, maakt er een feestje van daarboven met je geliefde overledenen.
    Liefs Nellie

    nellie - rijen
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik mis je X

    Marvin - Waardamme
    23 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • 3 Februari 2019
    reactie 14   |   niet OK
    Linda ik heb de boodschap die je me doorgaf geplaatst op facebook er zijn al leuke reacties, ik hoor je wel weer als ik iets moet doorgeven veel liefs en een knuffel je blijft in mijn hart. Nellie.

    nellie - rijen
    3 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • 31 december 2018
    reactie 13   |   niet OK
    Lieve Linda
    In 2018 was je nog tot 21 oktober bij ons hier op aarde, 2019 zal zonder jou zijn, en ook de volgende jaren, ik mis je.
    Liefs Nellie

    nellie - rijen
    31 december 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Linda 29 november
    reactie 12   |   niet OK
    Vandaag is het een maand geleden dat we jou voor het laatst in ons midden hadden, weet dat ik je heel erg mis soms wens ik dat ik droom en dan wakker word en jou weer zie en hoor. Ik hou van je liefs nellie

    nellie - rijen
    29 november 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie