Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Leendert de Jong

13-04-196024-11-2020

Aankondiging

Livestream Uitvaart

Bekijk de Livestream

Datum: 28-11-2020

Tijd: 10:30 tot 11:30

Extra informatie: Je kunt de afscheidsdienst terugkijken via de website www.kerkdienstgemist.nl, waar je kiest voor Protestantse Gemeente Zaltbommel. De liturgie van deze dienst kun je downloaden via: https://www.pgzaltbommel.nl/files/Uitvaart/Woord_en_Gebed_afscheid_Leendert_de_Jong.pdf

   Wij hebben Leendert los moeten laten.
   Hij is uit de tijd naar de eeuwigheid gegaan.

   Wij vinden het fijn als je hier een reactie of mooie herinnering aan Leendert achterlaat

   Het was de wens van Leendert dat men bij zijn uitvaart in plaats van bloemen een gift aan CliniClowns zou geven. We zijn zeer dankbaar voor het prachtige bedrag van €1.540,- . Dankzij deze gift, ter nagedachtenis aan Leendert, kunnen de CliniClowns nog meer zieke kinderen en mensen met dementie in ziekenhuizen of andere gezondheidsinstellingen bezoeken.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 103
    lideke markusse

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    lideke - Zaltbommel

    11 februari 2021

   • Bewonderende herinnering
    reactie 102   |   niet OK
    Toen hij zijn vreselijke diagnose had gekregen zong hij samen met zijn dochter bij het afscheid van Afke. Zo'n geweldige man! Moge de herinneringen jullie troosten en om.jullie heen zíjn. Met liefs van Heleen Doornenbal-Verbeek

    Heleen - Gameren
    22 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Een fijne collega is niet meer...
    reactie 101   |   niet OK

    Leendert kwam bij ons jonge DARO (development & alumni relations office) team en het voelde gelijk vertrouwd. Tot op het laatst heeft hij zich ingezet voor de universiteit en het universiteitsfonds. Hij was onze trouwste fan. Toen het nieuws kwam dat hij weer ziek was, bleef hij zich inzetten. Wel wat meer achter de schermen. Altijd konden we van Leendert op aan. Altijd vroeg hij of hij nog wat kon doen voor ons. Vorig jaar ging hij gezelig mee bowlen en gourmetten met het teamuitje (zie foto's).
    Op woe 18 november ontvingen we de selfie met de Tilburg University trui in het ziekenhuis. Hij en wij dachten hij is zo weer op de been. De avond voor zijn overlijden kregen we nog een appje van hem met felicitaties en complimenten voor het resultaat dat we hadden behaald met onze belcampagne. Onze trouwe fan is niet meer...we gaan je ontzettend missen Leendert. Je collega Michelle te Veldhuis

    https://www.tilburguniversity.edu/intranet/more-news/memoriam-leendert-de-jong    Michelle - Prinsenbeek
    18 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooi mens
    reactie 100   |   niet OK
    Mooi mens, wat fijn om Leendert als manager gehad te hebben. Enorm gelachen, positief en bevlogen mens, passievol over z'n interesses, altijd eerlijk maar nooit kwetsend, mensen mens, zelfspot en integer. Kortom, een fijn persoon waarvan ik blij ben dat ik hem heb mogen kennen.

    Leendert, ik had je zo ontzettend veel meer gegund. Wat een gemis. Familie heel veel sterkte !

    Anja - Schaijk
    15 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Engelen zingen
    reactie 99   |   niet OK

    Hoe mooi is dit, precies een week geleden op de dag dat wij jou aan de aarde toevertrouwden kwam dit nummer uit. Laat ons zingen door de eeuwen engelen en mensen hier op aarde !
    Je liefhebbende neef en nicht , Peter en Tineke

    Tineke - IJmuiden
    5 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Leendert's passie voor auto's
    reactie 98   |   niet OK

    De bijzondere periode van 2015 tot november 2020 is een fase geweest waar Leendert en ik dichter tot elkaar zijn gekomen. In het jaar 2015 waarbij wij allebei in een ziekenhuis waren opgenomen, zei Leendert als ik weer kan autorijden kom ik naar je toe in het LUMC, Leendert was eerder geopereerd als ik. Op de tweede dag zag ik Leendert binnenkomen en zei: je hebt je ogen weer open en de krukken naast je bed, dus dit komt goed. Het gevolg van deze periode was dat wij met regelmaat contact hadden met elkaar en besefte dat de toekomst een woord is dat geen realiteit hoeft te zijn. Met deze ervaring kwam er weer eens een gesprek over auto's. Een leuk tweezitter leek mij wel wat, Leendert dacht na over een high-tech auto. Op het moment dat Leendert samen met Anja met hun nieuwe Toyata voor mij deur stond, zag ik de trots in zijn ogen en de drive om hier nog pittig van te genieten. In dezelfde periode had ik mijn oog laten vallen op een oude BMW. Dit legde ik voor bij Leendert en hij zei direct als jij hem niet koopt ga ik ervoor. Dus de Z3 werd door mij gekocht. Leendert kwam direct met de gegevens en historie van de auto en zei dit wordt toeren. Op een bloedhete dag ben ik met Annette naar Breukelen gereden om Leendert en Anja daar te ontmoeten. In Breukelen werd de nieuwe aanwinst bekeken. Tijdens de koffie werd besloten dat ik met Leendert binnenkort een mooie tour zouden plannen. We zijn ingehaald door de tijd, maar wat Leendert mij heeft laten zien, ga voor je passie en geniet van wat nog wel kan, denk in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden.
    Zwager Joost


    Joost - IJmuiden
    4 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag mede Yellow Cat ...
    reactie 97   |   niet OK
    Beste familie en vrienden van Leendert,
    Ik wens jullie heel veel sterkte toe met dit grote verlies van jullie Leendert.

    Ik ken Leendert van 10 jaar YellowCats. Half september heb ik Leendert nog kunnen spreken tijdens de Inspiration Tour in Amsterdam. Wat ongelofelijk knap van hem dat hij daar toch maar weer was. Ondanks dat ik wist dat hij niet meer beter zou worden kan ik maar niet bevatten dat zijn tijd nu al op was. Zonder Leendert zullen YellowCats sessies nooit meer zijn wat ze waren voor mij.

    Ik ken Leendert als een zeer betrokken, lieve, wijze man met een groot hart voor anderen en vooral kinderen. Voor mij zal hij altijd een goed voorbeeld zijn.

    Wat zullen jullie hem missen in alle dagelijkse dingen en aan de andere kant zal zijn aanwezigheid in jullie herinneringen sterker zijn dan ooit tevoren.
    Al is het op afstand, ik leef erg met jullie mee.

    Heel veel sterkte gewenst.
    Manfred Hoogenboom

    Manfred - Sassenheim
    3 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 96
    Froon Pijpers

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Froon - Amersfoort

    3 december 2020

   • reactie 95
    Karin van Benschop

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Karin - Zaltbommel

    2 december 2020

   • Aan de familie
    reactie 94   |   niet OK
    Beste familie,
    Wij wensen jullie allen veel sterkte de komende moeilijke tijd na het onvermijdelijke wat is gebeurd. Wij hopen dat de mooie mooien herinneringen aan Leendert bij jullie altijd levend zullen blijven
    Ria van Tessel en Erwin Bak

    Erwin - Velserbroek
    2 december 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie