Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Lambert Tijmen Struikenkamp

23-03-192417-07-2000
   Benkel Magic

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Gone but not forgotten
    reactie 11   |   niet OK
    Lieve opa , nooit zal ik jullie vergeten

    Jerry - Amersfoort
    9 november 2022

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen. Dansend en zingend op dit liedje in de woonkamer bij opa en oma.
    reactie 10   |   niet OK

    Simone - Amersfoort
    8 augustus 2018

    Deel deze pagina:

   • Jim Reeves, I love you because.
    reactie 9   |   niet OK

    Frans - Amersfoort
    16 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • Opa GBNF GONE BUT NEVER FORGOTTEN
    reactie 8   |   niet OK
    Mijn lieve opa,
    Je was er altijd voor mij van jongs af aan. Samen stukjes rijden patatje eten in Scheveningen met je oud Hollandse muziek of krontjong dan nog even door de verrekijker kijken en die heerlijke rit terug. Of een ijsje eten in Hoenderlo bij het openluchtpodium. Of naar de schietbaan kogels zoeken. Later werden het brommers sleutelen we trokken ze uit elkaar en bouwden ze weer op in de garage of we gaven ze weer een ander kleurtje . Het waren heerlijke momenten samen en veel gelachen. Toen ik bij jullie woonden had ik je ook wel eens boos maar dat was meestal snel weer over en was altijd terecht hahahaha. En toen werd je ziek op een dag een dag waar ik al jaren mee bezig was omdat ik zo bang was je te verliezen. Je werd steeds zwakker maar had toch nog steeds vuur in je ogen totdat het mis ging maar gelukkig kwam je toen terug en je vertelde dat je je lievelingsnicht had gezien en dat je er heen wou rennen maar ze ging weer weg en jij kwam terug gelukkig. De familie reünie in Breukelen bijna iedereen bij elkaar en je moest en zou de hete makreel eten terwijl je wist dat je dat niet mocht.
    Toen werd ik gebeld door Elbert ik reed als een bezetene naar het ziekenhuis Oom Elbert stond beneden en knikte nee maar wou t niet geloven ik rende naar je kamer maar je was echt weg.....de pijn het verdriet het gierde door mijn lichaam en ik kon alleen nog huilen. Ik mis je nog elke dag opa en heb zoals je waarschijnlijk wel weet mijn oudste zoon naar jou en papa vernoemd. Ik vertel ze allebei nog regelmatig over onze avonturen en wat je voor mij betekende. Het gemis blijft soms met een lach, soms met een traan maar voor mij zal je altijd voortbestaan. In mijn hart topper

    Je kleinzoon

    Jerry - Amersfoort
    15 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • liefdevolle herinneringen blijven aan papa.
    reactie 7   |   niet OK

    Marijke - Hoogland
    14 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • pa en Ma
    reactie 6   |   niet OK

    Een zware operatie aan de aorta van papa heeft hem sterk verzwakt en vermagerd. (zo groot en sterk als hij altijd was). Ook mama heeft het toen zwaar gehad, vanwege de directe zorg voor papa, de stress en onzekerheid.


    Henri - Amersfoort
    14 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • Deze is voor jou PA
    reactie 5   |   niet OK

    Elbert - Hoogland
    13 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • Belofte
    reactie 4   |   niet OK
    Lieve Papa, Pa, Vader. Tijdens je ziekteperiode, de laatste jaren van je leven noemde ik je soms ook Lambiek omdat ik vond dat die naam bij jou hoorde. Maar waarom weet ik nog steeds niet. Ik denk meer als koosnaampje omdat ik het vreselijk met je te doen had. Nu kijk je al weer 18 jaar naar ons vanuit de hemel en waak je over ons. Het zal je vast niet zijn ontgaan dat het met je gezinnetje niet zo best gaat. Behalve je enige dochter zijn je zoons allemaal ziek. En wat ons daardoor te wachten staat, kan niemand ons vertellen. De tijd zal het leren, tenminste als we die tijd ervoor krijgen. Mijn belofte aan jou om mama te verzorgen gaat met ups en downs. Jij weet als geen ander hoe lief mama kan zijn, maar ook dat ze soms niet aardig is, onredelijk kan zijn, eigenwijs is, partijdig is en soms een tikkeltje egoïstisch als het gaat om haar eigen en onze ziektes. Soms wil ik het bijltje erbij neerleggen als de situatie weer eens ver boven mijn pet gaat. Maar ik kan haar niet in de steek laten. Dat voelt slecht, heel slecht. Zolang we mama thuis kunnen blijven verzorgen gaan we ervoor. Belofte maakt schuld Pa. Maar ik weet zeker dat je mij het niet kwalijk zult nemen als ik onze waardevolle afspraak, door onvoorziene omstandigheden. niet zou kunnen nakomen. Vooralsnog blijf ik mijn best doen. Pa ooit zijn we weer samen. Henri

    Henri - Amersfoort
    13 juni 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.