gedenkplaats van

Kees Visser

22-07-196517-04-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Oordeel
    reactie 67   |   niet OK
    Ik ontmoette Kees tijdens een borrel van Mensa. Dat was ergens op de Veluwe. We kwamen op het onderwerp gelovigen op de Veluwe. Ik vertelde dat ik ook van de Veluwe kwam. Kees vroeg vervolgens of ik ook gelovig was. Ja, zei ik, ik ben ook gelovig. Hij lachte me recht in mijn gezicht uit en zei: 'Dat meen je toch niet he!' Ik vroeg: Hoezo? Hij zei iets in de trant van: dat het grote onzin was ..... Ik sloeg toen dicht. Ik had nog nooit zo'n reactie meegemaakt. Ik voelde me zo rot. Ik heb hem later apart genomen en gezegd wat het met me deed. Hij heeft toen zijn excuses aangeboden en gaf toe dat hij zo niet had mogen reageren. Heel moedig van hem. Toen was het weer goed tussen ons. Daarna heeft hij nooit meer iets negatiefs over geloof tegen mij gezegd. Kees, ik had je later zo graag in de hemel weer willen ontmoeten, zonder ziekte, zonder tranen .....

    M. - Heerhugowaard
    22 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Daar ga je
    reactie 66   |   niet OK
    De krochten van het internet, Kees. 9 jaar CWE flowbased market coupling volgens LinkedIn. Ik wil m’n duimpje opsteken, de eerste van iedereen. Totdat ik het commentaar van een ander lees. Kees is overleden. Ik check ons laatste contact. Eind januari. Opgegeven door het AVL, depri, wachten op wat komen gaat. Godver, excusez les mots. Je weet wat het betekent, we werkten veel met Fransen. Je opende mijn ogen. Dansen, tantra, vegetarisme. Ook al verkeerde we soms in parallelle universa, we konden onszelf zijn bij elkaar. Ik denk aan je en zie je dansen, dikke smile, lange krullen. Later man!

    Arjen - Haarlem
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag Kees
    reactie 65   |   niet OK
    Helaas heb ik pas vandaag kunnen vernemen dat je er niet meer bent..

    Dank je voor wie je was & alle positiviteit die je meebracht, het was een plezier om met je in Naarden samen te werken. Altijd eerst aandacht voor de mens, en daarna pas voor het werk.

    Sterkte gewenst aan alle nabestaanden,
    Ruud

    Ruud - Brussel
    27 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Prettig eigenzinnig
    reactie 64   |   niet OK
    Ik kom er nu pas achter dat Kees er niet meer is. Daar schrok ik van. Kees was een optimistische en erg aardige collega. In zijn eerste opdracht bij Sysqa heb ik hem leren kennen. In die opdracht heeft hij me regelmatig verbaasd door de dingen die we deden vanuit een heel ander perspectief te bekijken, ik heb daarvan geleerd. Eigenzinnig op een prettige en eerlijke manier. Ik wens iedereen om hem heen heel veel sterkte.

    Olaf - Meppel
    22 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 63
    Marlies van der Meer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marlies - Zevenhuizen

    28 april 2020

   • reactie 62
    Jan van Herwijnen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Bussum

    25 april 2020

   • verdriet
    reactie 61   |   niet OK
    Verdriet om verlies is niet voor heel even, dat draag je met je mee je hele leven.
    Kees, een neef , die wij nooit zullen vergeten.
    Hartelijk, betrokken en een familiemens.
    Heel veel sterkte Navanita , kinderen en verdere familie.

    .

    Klaas - Voorburg
    25 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Kleurrijk, professioneel en positief
    reactie 60   |   niet OK
    Wat een kleurrijke, professionele en positieve collega is Kees voor SYSQA en mij persoonlijk geweest. Dank voor al het mooie en goede wat je bracht Kees. Navanita, kinderen en familie: veel sterkte voor nu en komende tijd.

    Jan - Ede
    23 april 2020

    Deel deze pagina:

   • af en toe
    reactie 59   |   niet OK
    Beste Kees,
    Af en toe zagen we elkaar op het kantoor van Magnus, waar jij met je testteam werkte. Onze dochters zaten bij elkaar in de klas, dus daar konden we af en toe puber-ervaringen over uitwisselen. Ook toen je ziek was, bleef je nog vaak langskomen om de collega's te helpen, te coachen en bij te springen. Altijd positief, altijd met een lach.
    Toen ik zelf ook wat begon te kwakkelen met mijn gezondheid, vroeg je altijd hoe het ging. Altijd echte, gemeende belangstelling voor anderen, hoe het ook met jezelf ging. Ik zal je missen op kantoor Kees...

    Frank - Huizen
    23 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Je was een mooie, hartelijke man Kees!
    reactie 58   |   niet OK
    Een uitspraak die ik zelf mooi vind is "Je bent pas echt dood als er niet meer aan je wordt gedacht." Ik weet zeker dat het nog héél lang gaat duren voordat Kees echt dood is.

    De laatste jaren heb ik Kees niet meer gezien en gesproken, maar dat doet aan de herinnering aan hem niets af. Ik heb Kees zo'n 15 jaar geleden leren kennen als een heel warme, betrokken persoon. Fijn om mee te praten, fijn om naar te luisteren, fijn om mee van gedachten te wisselen.

    De mensen die hem van heel nabij hebben mogen meemaken, kunnen daar dankbaar voor zijn. Het verleden is een mooi mens rijker!

    Harro - Ommen
    23 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie