Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Judith van Dalen

01-03-196504-05-2023
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Dag lieve Judith
    reactie 9   |   niet OK
    Met een schok heb ik vernomen dat je er niet meer bent. Onze paden kruisten elkaar meerdere keren in ons leven. Soms lang en soms vluchtig. Rond 1980 zaten we samen op de landbouwschool in Maartensdijk. Later werkte we jaren lang in de kinderopvang. Jij haalde mij op mijn eerste werkdag na mijn zwangerschapsverlof op, zodat we samen naar de Notenbalk konden gaan. We werkte daar allebei op de peutergroep. Ook daarna kwamen we elkaar regelmatig tegen. Het was altijd fijn je weer te zien, je vertelde vol trots over je zonen en was geïnteresseerd in mij.
    Mijn hart gaat uit naar je zonen en familie. De wereld heeft een prachtig mens verloren.

    Vivienne - Hilversum
    22 mei 2024

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve Judith,
    Met een schok er nú achter gekomen dat je er niet meer bent. Wat hebben wij het leuk gehad tijdens onze samenwerking in de kinderopvang. Ik herinner mij jou als een lieve warme vrouw die het opnam voor anderen. De paar afspraken die we later hadden onder het genot van een kop koffie heb ik als fijn en gezellig ervaren. Rust zacht lieve schat.
    Liefs Luz

    Maryluz - Hilversum
    28 februari 2024

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Lieve Judith.
    Ik ga je ontzettend missen. Het was altijd gezellig en fijn om bij jou te zijn. Ook Scooter Kiki en Cooper zal ik erg gaan missen. Het langs komen bij jou en elke keer zo blij begroet worden door de honden heb ik altijd heel erg leuk gevonden. Ik zal jou en de ontzettend lieve dieren en de heerlijke koffie nooit vergeten.
    Veel liefs Linda

    Linda - Hilversum
    10 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Allerliefste Judith
    reactie 6   |   niet OK
    Het verdriet van jouw verlies wordt omlijnd door het privilege jou te hebben mogen ontmoeten. Want zo had je het gewild. Ik heb zelden iemand gesproken wiens perspectief over het leven blijft inspireren.
    Ik heb je 2 keer ontmoet en meteen was je een legend in mijn ogen.
    Hoe jij van je jongens houdt en dit uitdrukt is gewoon sprookjesachtig. Het is dan ook geen wonder dat één van je jongens een van mijn beste vrienden is geworden. Ik weet nog hoe trots je was toen ik aan u uitlegde wat voor goede vriend hij is en hoe hard ik zijn moreel kompas apprecieer. Dat was zo belangrijk voor jou. Wat een prachtige prioriteit.
    Jij vond de vrijheid in liefde. Jij vond de verlossing in verbinding. En nu ga je de ultieme kosmische verbinding aan, die van de eeuwigheid.

    p.s.: sinds ons gesprek, doe ik veel vaker mijn schoenen uit in een park. Dat was geweldig advies om u meer verbonden te voelen.

    Ik hoop dat je blijft inspireren, met blote voeten en een open geest.

    Veel liefde aan jou en je nabestaanden toegewenst,

    Ali


    Ali - Schaarbeek
    10 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Lieve Judith
    reactie 5   |   niet OK
    Je was mijn buurvrouw op de Sumatralaan waar ik je leerde koken en naar wie mijn kleine dochter naar toe kroop door de heg.
    Door verhuizingen elkaar uit het oog verloren maar nooit uit mijn hart.
    Je lieve brede glimlach en je mooie donkere stem zal ik nooit vergeten.
    Dag lief mens!

    Yvonne - Hilversum
    9 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 4
    Unianne

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Unianne - Utrecht

    8 mei 2023

   • reactie 3
    Christa

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Christa - Montfort

    8 mei 2023

   • Lieve Judith,
    reactie 2   |   niet OK
    Ik wist niet dat je zo ziek was en ik heb daardoor geen afscheid kunnen nemen maar ik heb je nog wel wat te vertellen. ;-) Zelden zo gelachen als met jou in Almere. Wat was jij een lieve moeder, nou had je geweldige kinderen, dat scheelt een hoop. Je vond ons wel heel serieus, onze hond een rat op pootjes en je verwende Josefien veel te veel. Erg lief allemaal. Je zei nooit dat ik er niet uitzag maar ik kreeg wel al je kleren die jou niet meer stonden of pasten. Heel subtiel, Lieve Judith, ik herinner me jou als die mooie , lange prachtvrouw met wapperend haar, een wapperende sjaal en een groot hart voor haar eigen kinderen en die van anderen.
    Liefs, Marije

    Marije - Amsterdam
    8 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Herinnering
    reactie 1   |   niet OK
    Wij gingen altijd samen naar Parq om te lunchen als het mooi weer was. 1 keer met een fantastische dessertwijn die Judith dan ook gelijk bestelde online. Of we waren in de stad en dan moest ik mee naar 5 verschillende kroegen daar zij haar weg wist en ik er bijna nooit kwam , altijd een feestje!!
    Zij was niet alleen mijn buurvrouw, maar ook een vriendin ❤️

    anne brigitte - Hilversum
    7 mei 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.