Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jos Waals

21-10-194322-02-2021
   Oud-burgemeester Jos Waals overleden

   Ons bereikte het droevige nieuws dat oud-burgemeester Jos Waals plotseling is overleden. Jos was van 1991 tot 2010 burgemeester van de gemeente Venray.

   “Never a dull moment with Jos”, met die woorden typeerde burgemeester Bruls Jos Waals als burgemeester. Een burgemeester met visie, een man die een scherpe analyse kon maken van een probleem, maar daar ook pittige uitspraken over kon doen. Jos was een markante persoonlijkheid en een krachtige bestuurder met het hart op de tong. Hij was intelligent en in veel opzichten zijn tijd ver vooruit. Als burgemeester zette hij zich o.a. in voor de regionale ontwikkeling in Noord-Limburg en in het bijzonder voor de gemeente Venray. Bovenal had Jos een warme aandacht voor de inwoners van Venray.

   Jos is na afloop van zijn burgemeesterschap altijd in onze gemeente blijven wonen. Hij was een gewaardeerd lid van de Venrayse gemeenschap.

   Jos was een persoonlijkheid die veel mooie en zichtbare herinneringen in Venray achterlaat. Wij – het gemeentebestuur en de medewerkers van de gemeente Venray – zijn Jos Waals dankbaar voor alles wat hij voor onze gemeente en onze inwoners betekent heeft. Hij zal gemist worden.

   Gemeentebestuur en medewerkers gemeente Venray