Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jos Keizer

16-04-197530-04-2023
   In dit herinneringsdossier hopen Maartje en Fiene zoveel mogelijk mooie verhalen over hun vader te verzamelen. Lieve troostberichten zijn natuurlijk ook welkom.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Speciaal voor jou Jos.
    reactie 13   |   niet OK

    Dat je er gewoon niet meer bent Mister Heineken. Ongelooflijk !
    Deze lamp doet me vanaf nu altijd aan je herinneren, samen met je lieve zus gekocht.
    Proost op jou Jos 🍺
    Gr. Ronald


    Ronald - Tilburg
    25 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Ex Collega van Heineken
    reactie 12   |   niet OK
    Voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart.
    Veel jaren gewerkt met Jos en met veel plezier, hij was een betrouwbaar collega die veel aandacht besteed aan zijn werken, hij vertelde niet veel maar als hij iets verteld was de moeite waard om naar te luisteren vooral over zijn dochters.
    Veel sterkte aan zijn dochters en de rest van de familie in de komende tijd.
    Rust zach Jos.
    César Fernandes

    César - Rotterdam
    8 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 11
    Judith

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Judith - Capelle ad IJssel

    7 mei 2023

   • reactie 10
    Neeltje

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Neeltje - Boekel

    7 mei 2023

   • Een onvergetelijke Heineken Teamuitje…!
    reactie 9   |   niet OK

    Jos,
    Ik vind het moeilijk om de juiste woorden te gebruiken… ik kon en wilde het niet geloven toen ik het bericht kreeg dat je niet meer onder ons bent.

    Ik ben zelf niet een goede prater, maar samen hebben we vaak op werk goede gesprekken gehad. Over werk, muziek, hobby’s, telefoons, wel of niet een samsung of apple iPhone… maar vooral zal ik de gesprekken missen over onze kids. Wat ben je altijd zo super trots geweest op je kinderen, Maartje en mijn dochter Hailey zijn dan ook bijna van dezelfde leeftijd net als Fiene en Haidiën ook al. Wat was je trots bij de geboorte van je dochters. Je straalde altijd als je het over je dochters had.

    Ik heb super leuke/leerzame jaren mee gemaakt met je op het werkvloer. Erg geduldig en kwaliteit gericht, om de beste kwaliteit weg te sturen richting Palletiser zoals al Marco schreef.

    Die bewuste Teamuitje in Coo België zullen we zeker nooit vergeten… wat hebben we toen samen genoten en gelachen. Wij waren aan het voorbereiden om naar bed te gaan en ineens springt Eugene wakker na paar uurtjes slapen midden in de nacht… zullen we biertje 🍺 doen werd weer geroepen, hahaha…

    Jos rust zacht.

    Andrés Gutierrez
    oud collega colonne 3.


    Andrés - Alphen a/d Rijn
    7 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Lieve Jos
    reactie 8   |   niet OK
    De herinneringen die ik aan jou heb zijn dat je een rustige, stille en lieve jongen was.
    Ik weet nog dat jullie in Amerika woonden en je vader even over was in Nederland en vroeg aan mijn ouders zal ik Gerdien meenemen voor een paar weken naar Amerika ( het was toen zomervakantie).
    Helaas konden mijn ouders de benodigde papieren niet optijd rond krijgen voor de reis en ging het niet door, wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg jammer vind.
    Toen jullie terugkwamen uit Amerika waren jullie echte amerikaantjes en toen jullie in België woonden spraken jullie belgisch, prachtig vond ik dat.
    Ik ben blij dat ik je nog ontmoet heb met de neven en nichten dag, bij de volgende zullen we je missen.

    Liefs ,

    Gerdien.

    Gerdien - Zierikzee
    7 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Hele fijne Heineken collega
    reactie 7   |   niet OK
    Zo niet te bevatten dit.
    Jos was een hele fijne sociale collega.
    Altijd geïnteresseerd in hoe het met iemand ging en in voor een "kort praatje "
    Een tijdje samen in een ploeg gezeten, maar de laatste jaren stuurde hij zijn 12-packs van colonne 3 richting mijn werkplek de Palletisers.
    Ons teamuitje in België zal ik nooit vergeten. Hoe hij met zijn mountainbike in een kuil over de kop ging en heel beteuterd op zijn kont in een plas water zat.
    Nu blijven wij helaas beteuterd achter.

    Rust zacht Jos.
    Voor altijd in mijn herinnering !!

    Marco Honders
    Pall. centrum
    Heineken Zoeterwoude

    M - Hazerswoude Rijndijk
    7 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Buurman Jos
    reactie 6   |   niet OK
    Jos woonde op het eind van onze galerij. Vaak zat hij daar dan bij de voordeur te roken. Dan zwaaiden we soms even. Vorig jaar heeft zijn dochter Fiene op onze kat gepast toe wij met vakantie gingen. Dus samen kwamen ze van te voren even kennismaken met Guusje- en Jos bleek ook een kattenliefhebber te zijn.
    Jos was meestal wel in voor een praatje - in de fietsen stalling, in het trappenhuis- dan vertelde hij over vakantie met de kinderen of over zijn werk- hij was best tevreden dat Heineken nu bijna alle energie van eigen windmolens kreeg.
    Jos hoorde echt bij deze flat en we gaan hem zeker missen!
    Heel veel sterkte Maartje en Fiene en overige familie. Hartelijke groet overoverbuurvrouw Nees

    Nees - Voorschoten
    6 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve buurjongen
    reactie 5   |   niet OK
    Toen wij omstreeks 1990 naast Jan en Roel, Jos, Christiane en Simon kwamen te wonen, was ik 7 en Jos 15. Mijn meeste herinneringen aan hem komen uit deze periode. Ik zie Jos op de grond bij de voordeur zitten, relaxend, mijmerend misschien. Hij groette altijd vriendelijk en hielp me onvoorwaardelijk als ik ergens mee zat: eigen huisdeursleutel vergeten, roestig fietsslot. Jos is in mijn herinnering ook talloze keren op ons garagedak geklommen om de bal eraf te halen. Ik herinner me Jos als een stille, bescheiden jongen. Een enkele keer waren wij op "nummer 60", waar we dan vooral met Simon speelden, die een jaar jonger is dan ik en twee jaar ouder dan mijn broertje. Wanneer Jos er was, was het altijd leuk. Hij kon met weinig woorden ontzettend droog en adrem uit de hoek komen. Ik bescheurde me vaak over zijn rake vergelijkingen, al kan ik er helaas geen meer navertellen. Maartje en Fiene, ik kan me voorstellen dat Jos een fantastische vader was: zorgzaam en grappig. Hoewel ik hem denk ik al zo'n 20 jaar niet meer heb gezien, koester ik warme herinneringen en wens jullie ontzettend veel sterkte! Lieve groeten, Barbara Arbesser

    Barbara - Utrecht
    6 mei 2023

    Deel deze pagina:

   • Niet te bevatten
    reactie 4   |   niet OK
    Via de Sterrenboom, de Fortgensschool, de speelafspraken, de avondvierdaagse, de LCKV-kampen en het Vlietlandcollege kruisten onze levens - en vooral die van Maartje, Jiska en Jasper - elkaar steeds weer.
    Regelmatig kwamen we je tegen in de wijk op je fiets. Raar, oneerlijk en heel verdrietig voor Maartje, Fiene en de andere nabestaanden dat dit nu zo onverwacht eindigt. We wensen jullie nogmaals heel veel sterkte met dit grote verlies.

    Heleen - Voorschoten
    6 mei 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.