Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jolijn Overvelde

18-09-199301-02-2021
   -

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Je wordt gemist
    reactie 222   |   niet OK

    Ellen - Apeldoorn
    20 september 2021

    Deel deze pagina:

   • Lachebekkie
    reactie 221   |   niet OK
    Lieve Jolijn
    Vandaag ontving ik het nieuws en nu nog denk ik steeds Jolijn? Nee dat klopt niet en mag niet.
    Wij hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie op Windesheim. Daar was je vastgelijmd met Marit, ons duo van de klas. Jou vrolijkheid, positiviteit, eerlijkheid en aandacht voor alles wat je deed viel mij op. Later kwamen we elkaar tegen tijdens onze stages bij de gemeente Apeldoorn. Daar zag ik je professioneel te werk gaan. Samen zelfs nog een casus gedaan. Bedankt voor wie je bent en meid wat laat je een leegte achter. We zijn een zonnestraal kwijt hier op aarde. Sterkte voor al je dierbaren! Want hemel wat ben jij geliefd.

    Lizette - Doornspijk
    15 april 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 220
    Jan Huisman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jan - Beemte

    3 april 2021

   • Lieve vrolijke sportieve Jolijn
    reactie 219   |   niet OK

    Lieve Jolijn,

    Ik denk aan je, iedere dag, en steeds ben ik weer verdrietig en geschokt over wat jou is overkomen.
    Ik kan het niet geloven want het past niet bij jou zoals ik je ken.

    Altijd vrolijk en vol energie.

    Ik leerde je kennen bij de voetbal. Je was een werkpaard en gaf alles. Als de trainer besloot je op de bank te zetten dan accepteerde je dat, dan had dat een reden. Als we maar winnen! Je ging altijd voor de winst! Ik kon heerlijk met je voetballen, en we waren blij als we achter elkaar stonden. Voetbal was je passie, veld en zaal, het was nooit genoeg. Op de training daagden we elkaar uit met ‘het Zidaantje’. Je blonk uit in je techniek. Ik genoot van je technische bewegingen waarmee je je tegenstander op het verkeerde been zette.

    Na het douchen kreeg ik geregeld van je te horen ‘heb je je grote trui weer aan’ en je lachte wat na en ik grapte mee.

    We streden beiden om tenue nummer 6. Toen ik er even tussenuit was greep jij je kans, ‘die nr 6 is nu van mij’, dacht je. En dat was je gelukt.

    In de bijgevoegde video mijn laatste veldwedstrijd omdat ik besloot te stoppen. Waarin een prachtige technische beweging van jou zichtbaar is, zoals we die van je kennen. Waarna je mij vervolgens een heerlijke steekpass geeft waaruit een assist en een goal volgt. Ik genoot van dit moment! We gaan deze voetbalkwaliteiten van je missen.
    Deze herinnering is er een van velen die mij bij zal bijven en waarmee ik terugkijk op wat voor prachtmens je bent.

    Lieve Jolijn, in gedachten blijf je altijd bij me.

    Liefs Sharon


    Sharon - Schalkhaar
    19 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • Ons lieve nichtje
    reactie 218   |   niet OK

    Dag Jolijn, dag lief nichtje

    In september 1993 werd ik voor de vierde keer tante. Die keer voelde het heel speciaal want je was het eerste kind van mijn lieve zus Jannie.
    Van dit kindje, van jou, wilde ik extra genieten, zeker omdat ik niet wist of ik ooit zo'n lieve baby als jij in mijn armen zou houden. Je bleek al snel een vrolijk kind, met ook nog eens van die mooie grote blauwe ogen. Intussen leerde ik Henk kennen en toen werd je ook nog eens de grote nicht van mijn jongens Gijs-Jan en Diederik. In die tijd kreeg je ook nog een broertje, Feie. Zo vormden jullie een prachtig viertal dat jarenlang regelmatig met elkaar jullie verjaardagen, bij opa en oma Sinterklaas en alle feestdagen vierden. Dat waren jaren met veel fijne momenten die we met jullie viertjes, en met je ouders Jannie en Martin mochten beleven. Met wie wij ook een speciale band ervaren.
    Henk en ik kijken met plezier daarop terug, met leuke foto's en filmpjes die we nu nog meer zullen koesteren. Naast de leuke feestjes en gezellige middagen bij opa en oma waren er de logeerpartijen over en weer en de uitstapjes zoals naar Slagharen, dierentuin en zo meer.
    Je werd een stoere meid, want je deed meerdere malen mee met de Schipbeek survival.
    Jolijn, intussen een grote meid en kwamen er ook andere dingen in je leven, zoals de middelbare school, met vriendinnen uitgaan en lol maken. Je scooter (gekregen van je ouders) bracht je zeven jaar lang daar waar jij wilde zijn om plezier te maken. Stoer en sportief bleef je, voetbal was je lust en je leven waar je je vader een groot plezier mee deed. Maar je ontdekte ook de racefiets waar je Henk aangenaam mee verraste.
    En tenslotte was daar Florian, je grote liefde, met wie je zulke mooie jaren hebt beleefd.
    En, hoe kon het ook anders, je werd een prachtige volwassen jonge vrouw met een groot sociaal hart. Je grote vriendenkring, je collega's en je familie beamen dat. Het doet ons verdriet dat je niet verder tot bloei hebt kunnen komen.
    Je laat Noëlle achter, je mooie dochter, en daarin ook een stukje van jezelf. Jolijn, je zal altijd in ons hart en onze gedachten blijven.

    Florian, Noëlle, Jannie en Martin, Feie en Sheryl en al je andere dierbaren, we zijn in gedachten bij jullie. Dat alle woorden van troost een warme deken van kracht voor jullie mogen zijn.

    Lidy en Henk


    Lidy - Zutphen
    13 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 217
    Ella Bello

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ella - Enschede

    13 februari 2021

   • We komen een Mutsz tekort.
    reactie 216   |   niet OK

    Lieve Jolijn, lieve Mutsz,

    Vroeger kon ik niet wachten tot jij weer naar opa en oma Lubbersen zou gaan, want dan konden we gezellig samen spelen. Jouw opa en oma waren immers onze buren. We hebben samen heel wat kattenkwaad uitgehaald, hutten gebouwd en vooral heerlijk samen gespeeld.

    Toen jij en Irthe allebei kwamen kijken naar mijn eindmusical ontstond daar ons driemanschap en met zijn drieën hebben we gekampeerd, ge-boeren-golft, gedart, eindeloos veel spelletjes gedaan en vooral heel wat gegiecheld. Of dat nu kwam omdat jij voor de helft in de tentzak bleek te passen, heel stoer mijn boerengolfbal uit de sloot viste of omdat we bij gebrek aan dartboard op een Paris-Hilton-poster gingen darten, met jou erbij werd alles leuker.

    Nu je er niet meer bent, is er gelijk een sneeuwstorm opgestoken. Dat is toepasselijk, want jij fleurde het leven als een zonnetje op. Nu moeten we je warmte en stralende lach missen, maar we zullen je nooit vergeten.

    Veel liefs,
    Hilde


    Hilde - Delft
    11 februari 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 215
    Martine Bouw

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Martine - Deventer

    10 februari 2021

   • reactie 214
    Mariette Ten hove

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Mariette - Bussloo

    10 februari 2021

   • reactie 213
    Gerard en Marijke Kamphorst

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Gerard en Marijke - Apeldoorn

    10 februari 2021

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.