Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

John Swaab

28-10-192804-12-2016

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Jonas Swaab
    reactie 6   |   niet OK
    Zo was zijn werkelijke naam . Maar die heeft hij in de oorlog moeten veranderen in John. Ik heb hem vaak over die tijd gesproken, meestal onder vier ogen , en was dan zeer onder de indruk . Een kind van 12 jaar , en dan alleen , en onder zulke omstandigheden . Dat heeft hem dan ook voor de rest van zijn leven gevormd , hij was een absolute surviver , in alle omstandigheden . Dat was wat ik zo aan hem bewonderde , zijn Kunst , met hoofdletter , om te overleven ,en zijn gevoel voor humor niet te verliezen . Zo heb ik hem leren kennen in Heel .Zo houd ik hem ook in gedachte met respect voor een uniek persoon .

    Bert - Kerkrade
    20 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Een paardenman uit duizenden.
    reactie 5   |   niet OK
    Als ik van iemand iets over paarden en paardrijden heb geleerd, dan is het wel van John Swaab. Dat was aan de lunch tafel in Nederhorst Den Berg en later aan de keukentafel in Heel, waar je al je vragen kon stellen. Hij hield er niet van om tijdens het rijden hele verhalen op te hangen. Dat deed hij liever tijdens de lunch.
    Door hem heb ik uiteindelijk begrepen waar het bij het paardrijden om draait, wat belangrijk is. Hij instrueerde niet alleen, maar maakte je ook enthousiast.
    Door zijn toedoen en met de (zit)lessen van Sharon en Pieteke heb ik de stap gewaagd om een eigen paard te nemen.
    Daar geniet ik nog elke dag van.

    Peter - Amsterdam
    9 december 2016

    Deel deze pagina:

   • reactie 4
    Henk Verbeek

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Henk - De Mortel

    7 december 2016

   • Beste Pieteke
    reactie 3   |   niet OK
    Wij willen je veel sterkte toewensen met dit grote verlies van John. Onze zoon casper heeft veel aan hem te danken en heel veel mooie en leerzame jaren bij jullie gehad in Nederhorst Den Berg zonder jullie was hij zeker niet zo ver gekomen onze dank daarvoor heel veel sterkte toegewenst voor nu en de komende tijd
    Pierre en Carla Meegdes

    Carla - Weesp
    6 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Afscheid van een echte heer. Dan belde hij weer naar mijn mobiel; "er is woensdag weer een clinic, kom je weer kijken?" Dat ik hem nog kende met zijn paard Jungle Doruto, vond hij geweldig leuk. Rust zacht paardengentleman. En Pieteke gecondoleerd met dit verlies.

    Simone - Werkhoven
    6 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Afscheid
    reactie 1   |   niet OK
    Dhr, Swaab had een te kort leven. Hij zat zo boordevol plannen en ideeen, hij vertelde vaak dat hij tijd tekort kwam. Over zijn stokpaardje 'zitten' kon hij uren vertellen. En wij konden alleen maar gebiologeerd luisteren. Wat heb ik veel van deze man geleerd en wat heb ik van hem genoten. Diep respect voor hem, maar ook voor zijn vrouw Pieteke, die samen menigeen hebben leren omgaan en leren rijden op de paarden. Een bijzonder inspirator en motivator. Het gaat n gemis zijn. Heel veel sterkte voor Pieteke en de verdere nabestaanden gewenst. De leer van dhr. Swaab zal altijd in ons voort blijven bestaan. RIP lieve Swaab.

    Leona - Amstelveen
    6 december 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.