Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

John Bleijendaal

17-03-195410-07-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Schrik toch nog!
    reactie 32   |   niet OK
    Familie Bleijendaal , Nel, ik wist dat John ziek was en had een keer met Michael contact gehad daarover. Kende John via de spinning en we hebben wel eens samen gefietst. (Nel ken ik nog langer ) John was voor mijn gevoel een warme en amicale persoon! Het spijt me dat ik er pas zo laat achter kom! Heb warme herinneringen aan John.

    Gr. Gerard Bosman

    Gert - Ter Aar
    3 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Verslagenheid
    reactie 31   |   niet OK
    Met verslagenheid lees ik dat John is overleden wist er helemaal niets over schrik mij kapot. Ik wist er niets van. Ik heb jarenlang met John gewerkt bij de post een geweldig persoon was je en zo vrolijk altijd. Ook was je een groot Queen fan en jij schonk me een van je platen die heb ik nog steeds en koester deze. Het ga je goed daarboven.

    Jan-Dirk - Purmerend
    20 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Trotse vader
    reactie 30   |   niet OK

    Lieve John,
    Toen Michael ook in ons leven kwam, kregen we er schoonfamilie bij. Maar dat gevoel was maar heel kort. We kregen er ineens vrienden (!) bij. We werden meteen uitgenodigd voor jouw 25 jarig huwelijksfeest. Er werd mij vriendelijk doch dringend verzocht ook een racefiets aan te schaffen. We hebben samen staan buffelen om de plavuizen weg te halen in de nieuwe woning van Michael en Kim. We hebben daar nog meer samen geklust. En altijd zonder vervelende discussies, maar wel altijd met een kwinkslag of schaterlach. We maakten samen petten voor het vrijgezellenfeest van Michael, maar alleen wij twee droegen uiteindelijk zo`n pet.
    We fantaseerden, na de geboorte van Finn, hoe we straks met drie opa`s aan de kant zouden staan, om hem aan te moedigen in wat voor sport dan ook. We hadden er nu al plezier om.
    En toen Kim en Michael trouwden, hebben we ze toegesproken en ze beiden het beste toegewenst. Het was weer een mooi moment. Graag hadden we nog heel veel meer van deze mooie momenten met jou en Nel willen delen.
    Maar .... helaas ! Dag lieve John.

    Sonja en Pim Scheick    Sonja en Pim - Amsterdam
    3 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 29   |   niet OK

    Lieve John

    In ons hart leef je voort.
    Femmy en Piet.


    Piet en Femmy - Duiven
    29 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Beste Nel,
    Wij hebben elkaar in maart 1999 ontmoet toen ik bij jullie op bezoek was in verband met de stamboom van de familie Bleijendaal. Ik wens jou en verdere familie heel veel sterkte met het verlies van John en heel veel kracht voor de toekomst.
    Cor Bleijendaal
    Heemskerk


    Cor - HEEMSKERK
    25 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Muziek
    reactie 27   |   niet OK

    Wilma - Leimuiden
    25 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Meenemen op mijn reis
    reactie 26   |   niet OK

    Lieve ome John.
    Vroegere jaren. De camping, het oppassen het was altijd gezellig.
    Na lange tijd geen contact met jou te hebben gehad, besloot je ons toch uit te nodigen voor je 50e verjaardag. Daar ben ik je nog steeds dankbaar voor.
    Hoe beter ik je leerde kennen, hoe meer ik zag van mij in jou. Bijzonder dat wij dezelfde passie hebben. Muziek🎶 ook hield jij ervan om regelmatig naar een concert te gaan. En herkende ook jij een nummer aan de eerste klanken. Dat heb ik dus van jou meegekregen🙏
    Je was altijd een vrolijke noot als we je zagen. Vorig jaar hebben we nog zo genoten van een concert van Britt Floyd bij jou thuis, met de afspraak als ze weer naar Nederland kwamen om samen te gaan. Helaas zal dit niet meer gebeuren. In oktober komt de band naar Nederland, en wij zullen er zijn, we nemen jou mee in ons hart en zullen je gedenken. Dankbaar voor alle jaren die wij nog met jou hebben kunnen delen. Missen zullen wij je zeker. ❤ vergeten niet. 🥀


    Wilma - Leimuiden
    25 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 25   |   niet OK
    LIeve John, lieve schoonvader
    Het blijft nog steeds onwerkelijk en het besef is er eigenlijk nog niet. Het leven is soms zo oneerlijk. Je hebt ons veel te vroeg verlaten. Je hebt gevochten en alles gegeven. Je had nog zo veel mooie plannen.
    We kennen elkaar nu vijf jaar. Bij onze eerste ontmoeting heb ik mij snel voorgesteld. Ik had pas later door dat je Michael's vader was. Ik heb mij altijd welkom gevoeld in de familie en voelde mij meteen op mijn gemak. Dank je wel daarvoor. Je was een lieve man, vader en opa. Ik vind het knap wat je allemaal gedaan hebt. Hele verre fietstochten gemaakt, alsof het niets was. Later ook nog meerdere ritten van minstens 100 km met Michael en Marcel. Je had een topconditie. Je kon genieten van de kleine dingen en was altijd vrolijk. Toen Finn in ons leven kwam was je niet bij hem weg te slaan. Je was gek op hem. Blij dat je dit hebt mee mogen maken en dat je bij zijn eerste verjaardag aanwezig kon zijn. Toch komen er nu nieuwe momenten waarbij dit niet het geval zal zijn. Toch is dit niet helemaal waar. Je leeft voor in ons en in onze harten. Het is en wordt een zware periode, maar we moeten door. We gaan je vreselijk missen. Ik ga mijn uiterste best doen om er zo goed mogelijk te zijn voor Nel, Michael,Finn, Remco en Susanne. Zoals ik beloofd heb. We gaan je nooit vergeten. Rust zacht lieve John.

    Kim - Uithoorn
    22 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Nel en familie.
    reactie 24   |   niet OK
    We vonden het fijn om bij de uitvaart te mogen zijn, en op deze manier afscheid te kunnen nemen van een veel te vroeg overleden vriend. We zullen je vreselijk missen. En ook geen uren lange gesprekken meer over muziek uit onze jeugd tijd, of naar een concert van een band uit die tijd. Wij wensen jou Nel, de kinderen en verdere familie heel veel sterkte toe.
    Dikke knuffel en veel liefs van Carolien en Cor.

    Cor en Carolien - Mijdrecht
    21 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve John
    reactie 22   |   niet OK
    Woorden kunnen niet beschrijven hoe groot het verlies is voor jouw Nel, voor Michael en Remco ,hun partners en de kleine Finn. Al wat blijft zijn herinneringen, maar wel mooie herinneringen want jij bent een geweldig mooi mens met een hart van goud.
    Nel en familie , heel, heel vel sterkte met dit enorme verlies.
    Simon en Edith

    Simon - Amstelveen
    19 juli 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.