Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jeremy Ronde

27-11-197130-09-2019
   Wij willen jullie vragen om je herinneringen aan Jeremy, in de vorm van verhalen, foto’s en anekdotes met ons te delen door een persoonlijk bericht of een condoleance achter te laten. Je reactie wordt zeer op prijs gesteld!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 20
    Silvia

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Silvia - Schiedam

    21 oktober 2019

   • Stille kracht
    reactie 19   |   niet OK
    Ik ken Jeremy als een rustige, evenwichtige man die de stille kracht was van t gezin Ronde. Op verjaardagen bij Barry en Susanne thuis hoorde je hem er niet bovenuit maar zag je hem alles in zich opnemen. Altijd liefdevol kijkend naar z’n vrouw en dochter. Alsof dat het enige was wat ertoe deed. En terecht! Jeremy z’n uitvaart gaf dit ook mooi weer. De sterke band tussen Jeremy, Bianca en Maayke was duidelijk zichtbaar en zal voor altijd blijven, zelfs al zijn jullie fysiek niet meer bij elkaar. Jeremy blijft altijd een onderdeel van jullie.. ✨ Liefs, Melvyn en Lonneke

    Lonneke - Amsterdam
    10 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Je verdwijnt nooit....
    reactie 18   |   niet OK
    Waar ben je nu daarboven?
    Kijk je stiekem mee?
    Of moet je ook nog wennen,
    Net als ik aan het idee.

    Waar ben je nu daarboven?
    En zie je ons nu hier?
    Moet je lachen, tranen in je ogen,
    Van verdriet of van plezier.

    Waar ben je nu daarboven?
    Ken jij ook het missen van?
    Of je weet je ook dat in je hart,
    Je iemand nooit vergeten kan.

    Waar ben je nu daarboven?
    Denk je ook aan al het fijne?
    Zodat je net als ik weet,
    Dat je nooit echt zal verdwijnen…..

    Dit gedicht geeft voor mij heel mooi weer de wijze waarop jullie afscheid genomen hebben van jullie geliefde Jeremy. Met ongelofelijk veel liefde, diep respect en toch ook trots. Zoals als Maayke het mooi verwoordde "Ze lijkt op Papa met de krullen van Mama"

    Wij wensen jullie voor nu maar zeer zeker ook voor de toekomst heel veel sterkte en kracht toe, om dit grote verlies een plekje te geven in jullie leven en weet Jeremy verdwijnt nooit. Hij zit voor eeuwig in jullie hart met veel dierbare herinneringen.

    Serge & Melissa - Weurt
    7 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Les Prairies...
    reactie 17   |   niet OK

    In de zomer van 2013 hebben we elkaar voor het eerst ontmoet op de camping in Seynes les Alpes. Onze dochters speelden leuk samen ondanks het leeftijdsverschil: samen zwemmen, loomen en bootjes maken voor op de rivier. Ook in 2014 stonden we met elkaar op de camping, zelfs drie weken tegenover elkaar. Er was direct sprake van een klik tussen ons! Zo hebben we samen jouw befaamde nasi gemaakt op de camping en heb je die later bij jullie thuis in Schiedam ook nog een keer voor ons gemaakt.

    Een aantal keren per jaar hadden we contact met elkaar. Tot de zomer van 2016, waarin het bericht kwam dat je een hersentumor had. Vanaf dat moment trokken we meer met elkaar op en kwamen we geregeld bij elkaar over de vloer. In deze periode heb je alles gegeven om verder te kunnen. Je zat niet bij de pakken neer en probeerde er alles uit te halen en te genieten van de kleine dingen, zoals varen in Friesland of gewoon het bijwonen van een wedstrijd van Maayke. Ook werkte je hard aan je conditie. Eerst door te fietsen en later door te gaan sporten bij Fit20, waar Sander goede ervaringen mee had.

    In 2016 en 2018 hebben we voor jou de Alpe d’Huez beklommen door onze deelname aan Alpe d’Huzes. Je leefde erg met ons mee samen met Bianca en Maayke en wisten ons bij beide keren te verrassen met een overweldigend sponsorbedrag. We kijken daar met veel dankbaarheid op terug.

    Via de app hadden we geregeld contact en was je altijd belangstellend. Je wilde altijd van alles weten. In de zomer kregen we het bericht dat het niet goed ging en dat behandeling niet meer mogelijk was. Dit nieuws kwam keihard aan. Inmiddels ben je er niet meer en dat is nog zo onwerkelijk. Je hebt de rust gevonden die je zo hebt verdiend.

    We zijn dankbaar voor je vriendschap, je interesse in de ander, je humor en je nuchterheid. We gaan je missen en je hebt voor altijd een plek in ons hart.

    Femke, Sander, Noa en Luna


    Sander - Den Haag
    6 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 16
    Han

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Han - HOEVELAKEN

    5 oktober 2019

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Juni 2018 bleek mijn vader een hersentumor te hebben. Jeremy, jij was de hoop voor mijn ouders, het bewijs dat het niet het einde hoefde te zijn. Hoefde te zijn...... 6 weken na het eerste bericht overleed mijn vader. Jij was erbij op zijn afscheid, ik heb het toen nog tegen je gezegd, je was mijn vaders hoop. Ik kan het niet geloven dat we een jaar na de sterfdag van mijn vader, het bericht kregen dat ook jouw hoop vervlogen was. En nu hebben we al definitief afscheid van jou moeten nemen. Ongelooflijk. Oneerlijk. Maar weet dat we je niet zullen vergeten.
    Dag Jeremy. Untill we meet again.

    Erika - Veenendaal
    5 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve jeremy
    reactie 14   |   niet OK
    Onze meiden werden in dezelfde maand geboren maar eerst hebben we nog erg gelachen bij de blije dozen gym Zolang kennen we elkaar al. Heel raar dat we nu verder moeten zonder jou. Zo triest allemaal. Je dochter komt er wel want ze heeft een super sterke lieve leuke moeder naast haar en ik weet zeker dat jij een oogje in het zeil houdt. Lieve jeremy je zal gemist worden.
    Hans Danielle en Anouk.

    Danielle - Schiedam
    5 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Topper Jeremy,
    reactie 13   |   niet OK

    Op vakantie in Frankrijk hebben wij (de families) elkaar leren kennen, wij zogenaamd 020 en jullie 010. Ondanks het misverstand zijn we vanaf die tijd goede vrienden met elkaar geworden en veel mooie herinneringen met elkaar gemaakt.
    Onze (Jeremy en Henrie) gezamenlijke interesse was WATER. Zeilen vooral, maar het maakte eigenlijk niet uit wat, als we maar op het water zijn. Vandaar ook een aantal van deze foto's, vorig jaar gemaakt, even gezellig weg met de families. Mooie herinneringen hieraan en natuurlijk nog vele andere.

    Wij zullen je missen, de Jeremy, altijd rustig, geïnteresseerd, grapjas, man en vader van een ontzettend lieve en sterke vrouw en een prachtige dochter.

    Wij denken veel aan jullie , heel veel sterkte………..…….en tot snel.    “ Geniet vandaag, vier het leven,
    Je weet niet hoe het morgen is”


    Caterina, Henrie, Stijn, Jesse en Cara - Nijkerk
    4 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Trotse echtgenoot en pappa
    reactie 12   |   niet OK
    Wanneer ik aan Jeremy denk, zie ik een grote blonde man voor me, die altijd vol liefde sprak over zijn vrouw Bianca en zijn geweldige dochter Maayke. Hij vertelde graag vol trots wat Maayke allemaal geleerd had en hoe goed Bianca alles deed. Een evenwichtig man die niet graag op de voorgrond trad. Hij genoot ook als iedereen het naar zijn zin had. Hij stond je met raad en daad terzijde en was een super fijne collega bij Bokx Vastgoed Ontwikkeling. 
    Heel, heel veel sterkte Bianca en Maayke (en familie) want het zal niet meevallen om het zonder Jeremy te moeten doen.
    Big hug
    Yvonne

    Yvonne - Schiedam
    4 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • Liefde en trots
    reactie 11   |   niet OK
    Toen Bianca en Jeremy van hun huwelijksreis thuiskwamen werd er naarstig in zakken en tassen gezocht naar een huissleutel. Die lag ergens binnen. Met de ladder van de overburen kon Jeremy bij een openstaand raam met een hor ervoor.
    "Lief, ik moet je hor slopen anders kan ik niet naar binnen"
    Bianca was moe van de lange reis en wilde naar binnen dus vond het best.
    Zomaar een kleine anekdote van de prille jaren van Bianca en Jeremy.
    Toen ik Jeremy voor het laatst sprak was hij net begonnen met een nieuwe kuur omdat de tumor toch weer was gegroeid. Hij was hoopvol gestemd over de toekomst.
    Vol trots vertelde hij over zijn "meiden".
    Bianca met haar eigen bedrijfje en Maayke die het zo goed doet op school.
    Bianca en Maayke, veel sterkte voor de tijd die komt en laat de trots van Jeremy groeien.

    Tilly - Schiedam
    4 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.