Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jenne Roffel

08-07-194607-05-2016

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Lieve opa
    reactie 20   |   niet OK
    We missen je heel erg en vooral mijn papa
    Liefs zoë

    Zoë - Groningen
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Moi
    reactie 19   |   niet OK
    Moi ouwe nu jij er niet meer bent besef ik pas echt dat het leven vol verassingen zit en veel te kort is maar desal niet te min ben ik nu pas echt gaan beseffen dat het leven nu is en je echt moet gaan genieten van het leven en dat besef ik nu pas eigenlijk ik ge me voor nemen om niet meer zo te vitten en druk te maken als toen je nog leefde iest waar WIJ heel goed in waren niemand kon dat beter als er een olympische sport van was hadden we 3x goud gewonnen
    Ik ga nu genieten van ons ons gezinnetje onze familie en vrienden vakanties en ik ga jou missen vriend ik hou van jou je zoon

    Richard - Groningen
    18 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • 1979
    reactie 18   |   niet OK
    In 1979 had ik net mijn baan bij Meijer roden verzekeringen en bezocht Jenne en Grietje om de verzkeringen door te praten.
    Sinsdien vaak geweest of Jenne bij ons op kantoor . De "' Generaal'' was een aardige kerel waar ik dus meer als 35 jaar op een fijne manier zaken heb mogen doen.
    Bij de uitvaart geweest en dat was mooi. Alleen te vroeg.
    Veel sterkte allemaal.
    Jan Willem Drenth
    vof meijer roden.


    Jan Willem - Annen
    17 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Mooie kerel
    reactie 17   |   niet OK
    Pracht kerel
    Zelf hoefde je geen menig of opmerking te maken want voor je het wist had Jenne zijn menig of (sarcastische) opmerking al in de lucht geslingerd,pracht kerel,mooie humor,
    We gaan je missen

    Familie heel veel sterkte gewenst

    Hendrik en Hanneke

    Hendrik - Adorp
    13 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • dag lief oompje
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve Jenne
    Vandaag hebben we echt definitief afscheid van je genomen, een afscheid dat veel te vroeg was. Maar je vrouwtje en je kinderen hebben er een erg mooi waardig afscheid van gemaakt. Je had een zee aan bloemen, die je zeker verdiend hebt en er waren erg veel mensen die de moeite hebben genomen om afscheid van je te nemen.
    Er werd een mooi verhaal over je verteld, hoe jou leven globaal is geweest. En ook de muziek vond ik erg mooi en passend bij jou en je gezin.
    De laatste week heeft bij mij vooral in het teken gestaan van verdriet en onbegrip. En het verdriet wat ik heb geeft voor mij een beeld dat ik je erg graag mocht. En dat je een speciaal plekje hebt in mijn hart. Mijn herinneringen aan jouw voelen warm.
    Ik vond het altijd fijn om bij jullie te zijn. Er is zelfs een periode geweest dat ik niet vaak bij jullie kwam maar HEEL vaak.
    Ik had gewoon mijn eigen bed bij jullie ( of eigende ik me die gewoon toe :-) ) Weekenden, vakanties periode.... jullie huisje stond voor mij altijd open en ik heb dan ook een super tijd gehad. Herinneringen die zo bij mij opkomen zijn dan ook
    "Jouw soep" ( en verplicht ballen moeten draaien omdat ik ook soep wilde)
    "Zaterdags visje eten"
    "Jenne de fietsen maker" (eerst je kont vol schelden en zeggen dat ik geen fiets waard was, en vervolgens je schuur in duiken om mijn fiets weer veilig te maken)
    En de vele "vakanties" die we samen hebben door gebracht, toen ik klein was op de camping in Hooghalen, later in Limburg, en we zijn ook nog in Duitsland geweest. En ook al gingen mijn ouders niet mee, als we achter jullie aan kwamen was ik altijd welkom zoals in Petten.

    Lieve Jenne, ik ga je ontzettend missen en ik ben super blij dat jij mijn oompje bent geweest.

    Dikke kus,
    Corina

    Corina - Groningen
    13 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Beste Jenne,
    Een kleine 25 jaar geleden mocht ik jou voor het eerst ontmoeten. Als vriend van je nichtje moest het er van komen om eens kennis te maken met haar geliefde oom, tante en kinderen. Het was een ontmoeting zonder afwachtende houdingen want jij nam gelijk het hoogste woord. Door deze kenmerkende eigenschap van je voelde ik mij al gauw thuis binnen je gezin. Al gauw leerde ik je door de jaren heen kennen als een zorgzame vader en een man die altijd klaarstond om binnen zijn mogelijkheden mensen te helpen die hem na stonden.
    Ik denk nog vaak terug aan de leuke tijden die ik met jou mocht beleven. De vakanties en de bezoekjes aan jullie waren altijd heel gezellig. Altijd was er weer een warm welkom, een goede verzorging en een schat aan mooie verhalen die je graag mocht vertellen..
    Een paar weken geleden voelde jij je niet zo goed. Voor mij leek het eerst een onschuldig griepje maar ik zag je met de week achteruit gaan. In korte tijd is het heel snel bergafwaarts gegaan. De eens zo krachtige man, die altijd zo duidelijk aanwezig was, zat nu rustig in een hoekje. De luide stem was zo goed als verdwenen maar je toestand die jij zoals gewoonlijk met de nodige humor verwoorde, verzachte mijn zorgen eigenlijk toch een beetje. Achteraf gezien heb je veel pijn gehad en veel geleden. Meer dan je ons hebt doen geloven. Waarschijnlijk heb je ons dat willen besparen. Dat spreekt toch weer de zorgzaamheid uit die jij voor je dierbaren had.

    Afgelopen zaterdag heb ik toch nog onverwacht moeten horen dat je het niet hebt gered. Tot dan toe vol goede hoop en met een ander vooruitzicht in gedachten. Helaas heeft het ziet zo mogen zijn. Als de goede vooruitzichten zijn ontnomen, is het ondanks het verdriet wat het achterlaat misschien ook maar beter om te gaan.

    Jenne, ik zal je missen vriend maar ik zal met dankbaarheid en plezier terug kijken op de vele, fijne momenten die ik met jou heb mogen beleven. Het is goed zo....

    Michel.

    Michel - Groningen
    13 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Van stugge vader naar lieve opa
    reactie 14   |   niet OK
    Lieve Jenne,

    Als kleine jongen kwam ik al bij jullie over de vloer en werd altijd goed onthaald want jullie huis was een erg warm nest waar ik altijd even aan kon schuiven om eerst nog een broodje te eten voor dat ik Richard mee kon krijgen.

    want mij als kind erg bij stond was dat ik altijd dacht wat heeft Richard toch een strenge vader, maar naar mate we ouder werden en Richard zelf vader werd zag ik je milder worden en zorgzaam ik begreep toen pas dat een jongen als Richard ook wel een strakke hand nodig had en toen Richard uit huis ging zijn taak als vader er op zat.
    Je hebt na die tijd erg kunnen genieten van je kleinkinderen en de vakanties,

    Richard vertelde mij dat zijn ouders al wat ouder werden en ze graag nog wat van de wereld wilde laten zien ben ook erg blij dat hij dat nog voor je heeft kunnen doen.

    Nu je weg bent besef ik me pas wat een bijzondere vent je eigenlijk was, Bedankt daarvoor en bedankt dat je altijd voor klaar stond vriend!!!

    ps zal de auto ritjes niet missen

    Johnny - Zuidhorn
    12 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • vriend
    reactie 13   |   niet OK
    Jij
    jij was er altijd
    altijd stond je paraat
    paraat voor iedereen
    iedereen mocht je zeer
    zeer doet het afscheid
    afscheid door je dood
    dood betekent einde
    einde van een leven
    leven met karakter.

    In deze droevige stond
    is jouw levenscirkel rond.

    Vaarwel
    vaarwel beste vriend
    vriend van ons allen
    allen hebben nu herinnering
    herinnering aan het bestaan
    bestaan van een goed mens.    marietje

    maria - groningen
    12 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Heey ouwe
    reactie 11   |   niet OK
    Moi pap toen de zuster in het ziekenhuis vertelde dat je was overleden. Was ik verdrietig maar vooral heel kwaad want met wie moet ik nu discuseren en ruzieen om van alles en nog wat om de kleinste en domste dingen waar wij ons heel erg druk om konden maken.Maar heel blij voor jou jij hebt geen pijn meer en nu eindelijk rust hebt en over ons waakt en met ons mee kijkt ik ga je gezeur missen jou kijk op de wereld jouw visie jou systematiche opruim methode alles heeft een plek in jouw schuur jij wist alles te vinden van het plankje in de kast tot het kleinste schroefje in het bakje alles wist je te vinden en als je in mijn schuur kwam en er lag een schroevendraaier op de werkbank dan deed jij die terug op de plek waar hij hoorde want wat je niet nodig had moest terug op de plek waar het weg kwam zij jij altijd dan kist het altied weer vin. Wij zullen helaas nu verder moeten zonder jou zonder mama.s maatje zonder opa jenne wij moeten nu zonder de ouwe doen jij bent er niet maar
    MAAR WIJ zullen en kunnen jou nooit en te nimmer vergeten daar heb jij wel voor gezorgt jij hebt ons zo goed mogelijk opgevoed dat was niet altijd makkelijk en ik zorgde daar ook wel voor jij hebt mij gemaakt tot wat ik nu ben geworden
    MIJN DANK DAAR VOOR .
    Wij GAAN JE MISSEN
    UIT HET OOG MAAR NEVER EN TE NIMMER UIT ONS HART

    KUS VAN JE ZOON RICHARD

    MOI HE OUWE

    Richard - Groningen
    12 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • Ongeloof
    reactie 10   |   niet OK
    Beste meneer Roffel,
    Want dat was u voor mij.
    De papa van mijn jeugdvriendin, wat een hoop ongeloof toen ik het bericht hoorde.
    Ik kan het eigenlijk nog steeds niet bevatten, en woorden schieten echt te kort.
    Ik zal u nooit vergeten dat is 1 ding wat zeker is, een stukje herinnering van mijn jeugd is niet meer.
    Rust zacht, lieve meneer Roffel.
    Ik wens alle nabestaanden ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
    Diana de Vries

    Diana - Stedum
    11 mei 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.