Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan-Paul van den Hurk

31-12-196622-07-2012
   Mijn man, onze geliefde papa, onze zoon en broer is er niet meer. Midden in het leven, nog zoveel plannen, nog zoveel te beleven...in een keer voorbij. In zijn geliefde De Haan in Belgie is Jan-Paul plotseling overleden aan een gescheurde aorta. Astrid, Sophie, Eline, Paul en Olaf van den Hurk & Paul en Ankie, Bas en Maaike, Merel en Koen en kinderen. Roel en Alie, Roelof en Narda, Bert en Anne-Marie van Dam en kinderen. Correspondentieadres: Bosweg 3, 5561TV Riethoven. // My husband, our dear dad, our son and brother is gone. In the middle of his life, so many plans, so much to do ... it's all over. In his beloved De Haan in Belgium, Jan-Paul suddenly deceased caused by a dissecting aorta. Astrid, Sophie, Eline, Paul and Olaf van den Hurk & Paul, Ankie, Bas and Maaike, Merel and Koen and children. Roel and Alie, Roelof and Narda, Bert and Anne-Marie van Dam and children. Correspondence Address: Bosweg 3, 5561TV Riethoven, The Netherlands. Wij nemen afscheid van Jan-Paul op maandag 30 juli om 12.00 uur in het crematorium in Heeze, Somerenseweg 120. Na de herdenking is er tussen 13.30 en 15.00 gelegenheid tot persoonlijk condoleren. Ook indien u geen kaart heeft ontvangen bent u van harte welkom.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 5
    Jos en Marij

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jos en Marij - Veldhoven

    18 juli 2018

   • Ongeloof ...
    reactie 4   |   niet OK
    Met heel veel ongeloof kom ik er vandaag pas achter dat Jan Paul al jaren geleden plotseling overleden is ... woorden schieten tekort.

    In mijn tijd als directeur van De Budelse heb ik Jan Paul leren kennen als een slimme, vooruitstrevende ondernemer die als mens zijn hart op de juiste plaats had zitten voor de medewerkers van Paro (toen nog in Geldrop) en alles in het werk stelde om de klanten tevreden te maken.

    Ik post deze condoleance in de zekerheid dat JP als een mooi mens nog voorleeft in jullie harten en wens jullie nog altijd sterkte.

    Rien van der Post

    Rien - Nuenen
    16 november 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    jaarlijks vele herinneringen
    reactie 3   |   niet OK
    Jan Paul blijft in mijn hart zitten, ik denk vaak aan hem, en mis hem, deze periode speciaal, ik denk aan jullie allemaal,

    Ad dBoer

    Ad - Valkenswaard
    24 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Ben nog steeds geschokt
    reactie 2   |   niet OK
    Beste familie van den Hurk,
    Ook al zijn er reeds een aantal jaren voorbij geeft het mij op deze dag nog steeds een gevoel van verdriet dat Jan Paul er niet meer is. Ik heb in het verleden met Jan Paul diverse keren zaken gedaan en vond het altijd geweldig hoe hij zich als mens opstelde. Ook zijn positieve insteek en zijn creativiteit mis ik nog steeds. Ik hoop dat het jullie goed gaat en wens jullie sterkte op deze moeilijke dag.

    Mvg

    Wim Koning

    Wim - Delfgauw
    22 juli 2015

    Deel deze pagina:

   • reactie 1
    J.

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    J. - Veldhoven

    22 juli 2015

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.