Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan Verspaget

04-06-193519-01-2023
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Gelukkig weer bij elkaar.
    reactie 1   |   niet OK
    Het doet verdriet, Ellen,Twan,Jurgen,Thijs,Jolijn en Ruben om jullie dierbaren zo snel, in zo'n korte tijd te moeten verliezen: Anny, John en nu Jan. Vader, moeder, man, opa en oma. Voor de buitenwereld deels een respectabele leeftijd en deels nog veel te jong. Dat laatste verraste mij zeer.
    Ik herinner mij nog, die onverwachte familie-Kerstmaaltijd, waarbij ik moest aanschuiven in huize Verspaget, de zorg van jullie moeder, dat niemand iets te kort kwam en de aangename gesprekken.
    Bijna twintig jaar heb ik met Jan intensief mogen samenwerken, zowel overdag als bij nacht en ontij, maar ook bij feesten en partijen en leerde zo ook de hele familie kennen. Plezierige tijden. We dronken samen een goed glas wijn (en meer). o.a. op mijn huidige verblijfplaats. Zij hadden meer dan een uur gezocht voordat dat plekje gevonden was in een tijd dat er nog geen sprake was van navigatie-apparatuur.
    Gelukkig was ik in Nederland toen jullie moeder was overleden en ik Jan mijn innige medeleven kon betuigen. Het deed hem goed, zag ik.
    Gelukkig weer bij elkaar tot ook voor ons een weerzien treft, daar achter dat flinterdunne gordijn, dat ons scheidt van onze dierbaren....Jan, Anny en John.

    Bernard - Grospierres
    21 januari 2023

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.