Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan van Leeuwen

02-10-194007-08-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • herinnering aan Jan v Leeuwen
    reactie 35   |   niet OK
    triest dat Jan overleden is..ik wens familie en vrienden veel sterkte.
    ik ken jan van mijn tijd bij de politie op het Doelwater.. ik ken hem als iemand met een scherpe soms cynische blik..iemand die wist wat hij wilde...soms ook met scherpe tong...
    hiermee gaat een beeldbepalende rechercheur verloren..

    Hilbrand - Krimpen aan den IJssel
    1 mei 2024

    Deel deze pagina:

   • reactie 34
    jan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    jan - hoogvliet

    30 september 2020

   • Herinnering aan een bijzonder mens
    reactie 33   |   niet OK
    Jan zal nooit worden vergeten. Heel veel goede herinneringen bewaar ik aan deze grote huisvriend van ons gezin met wie lief en leed gedeeld werd. Jan was een steun voor anderen in moeilijke tijden, ook als hij het zelf moeilijk had. Zjn gevoel voor humor en plagerijen op verjaardagen zullen we missen, maar nooit vergeten. Heel veel sterkte gewenst lieve familie met het verwerken van dit grote verlies.

    Nico - Almere
    29 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 32
    Margreet

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Margreet - Rotterdam

    24 augustus 2020

   • Warme herinneringen aan Ome Jan.
    reactie 31   |   niet OK

    Lieve Tante Coc (en familie),

    Net voor ik geboren werd kwamen jullie naast mijn ouders te wonen. Ik groeide op en jullie waren een soort van 3e opa en oma voor ons. Vandaar dat wij jullie ook ome Jan en tante Coc noemde. Er was altijd wel wat te beleven in en rondom ons en jullie huis. Zo hield ome Jan mij dan ook haar fijn in de gaten. Er kwamen vriendje en daar wilde hij wel even het zijne van weten. Want ja, het zal toch niet dat het buurmeisje met een schooier thuis zal komen. Zo ook (ik geloof op mijn 20e verjaardag) kreeg ik een date met ome jan cadeau. Wij moesten samen maar is uit gaan vond hij. Zo gezegd en zo gedaan. We zijn naar Scheveningen geweest en Ome Jan kletste honderd uit over allerlei schepen en hoe het daar vroeger was en we aten daar een lekker visje aan de pier. Wat hebben wij hier toch samen van genoten, we hadden het er nog wel eens over.

    Zo gingen er vele vakantie voorbij en nadien wilde hij altijd wel een verslag van hoe het was geweest en welke gekke dingen ik wel niet had uitgespookt. En zo kwam er op een gegeven moment na en vakantie ook een knappe jongen langs. En na een voorstel rondje in de familie moest Ome Jan er ook het zijne van weten. En ja het beviel hem wel. Dit was wel een geschikte jongen voor zijn buurmeisje vond hij. Dat is dus ook zo gebleken. Op 6 Juli 2018 zijn jullie daggast geweest op ons huwelijk. Jullie vonden het een hele eer en voor mij was het niet meer dan normaal dat jullie erbij moeten zijn. Want jullie hebben mij altijd gesteund in goede en ook wel in verdrietige tijden.

    Sinds ik het huis uit ben zagen we elkaar niet zo vaak meer. Maar als ik dan is langs kwam wist Ome Jan mij vanaf zijn bankje voor de garage al te zien voor ik de auto uit was. Zo ook en paar weken geleden toen mijn ouders op vakantie waren. Zo riep hij al voor ik bij de voordeur stond. ''He buurmeisje, kom jij hier ook eens even langs''. Uiteindelijk waren we al snel een uur verder en zat ik met een koud blikje drinken op het trapje voor het kippenhok te kletsen over van alles en nog wat. Wat was u een fijne en warme man die af en toe ook wel erg koppig kon wezen. Maar dat maakte u zoals u was en die herinneringen zal ik voor altijd blijven koesteren.

    Lieve groet,
    Marinka Strijker-van Welie
    (het buurmeisje)


    Marinka - Maasdam
    23 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Voor Jan,
    reactie 30   |   niet OK
    Slechts over blijft de herinnering
    van hoe hij leefde op aarde
    en voor degenen die achterblijven
    heeft dat de meeste waarde.

    HENK - Oirschot
    17 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Aan Coc en de familie van Jan van Leeuwen .

    Gecondoleerd met het plotseling overlijden van Jan.
    Van de oude. Overburen die ook zo bankje hadden staan in de Voortuin,
    COC veel leifs van ons Henk een Nel
    H - Hoogvliet
    15 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Eerlijkheid troef
    reactie 28   |   niet OK
    Als je met Jan over de Lijnbaan liep, werd hij vaak door winkeliers aangesproken. Daar hoorde hij veel en je voelde in de gesprekken de sympathie die zij voor Jan hadden. Jan kon met 10-vingers razendsnel typen en gelijktijdig met je praten. Ik vond dat zo knap van hem. Jan was recht door zee, was strikt eerlijk en kwam voor zijn mening uit. In brede kring was hij geliefd, hetgeen ook bij zijn afscheid in Spijkenisse bleek. Een kantine stampvol collega's en waar hij, (niets over de organisatie omtrent zijn afscheid wetend, dus geheel onvoorbereid) voor de vuist weg, een knappe toespraak hield. Ik bewaar wame herinneringen aan hem en wens de familie en allen die hem lief waren, sterkte toe. RIP Jan.
    Leo

    Leo - ROTTERDAM
    15 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 27   |   niet OK
    Gecondoleerd met dit verlies. Jan heb ik leren kennen bij R1, een man die recht door zee was. Jan die altijd een shaggie in zijn hand had. Jaren wa Jan onze buurman in de wijk middengebied in Hoogvliet.
    Veel sterkte van Wil en Tim Dekker

    Tim - Rotterdam
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinnering
    reactie 26   |   niet OK
    Heb een tijd lang met Jan samen gewerkt bij de recherche Centrum.
    Een bijzonder mens, waar ik goede herinnering aan heb.
    Ben ook wel langs geweest, waar ik Coc heb ontmoet.
    Veel sterkte toegewenst

    Ton - Dordrecht
    14 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.