Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan Schepers

15-03-194728-04-2019
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Lieve opa,

    Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier een berichtje heb geschreven voor je.
    Maar er is genoeg geweest om over te schrijven.
    Allereerst zijn we eind oktober/begin november lekker met z’n 4tjes op vakantie geweest naar Egypte. De eerste vakantie voor Vince. En Milan vond het wel weer spannend om te vliegen. Bij aankomst in het hotel kregen we een gratis upgrade naar een hele mooie familiekamer. En wat hebben ze genoten van de vakantie, het heerlijke weer en het zwemmen. En natuurlijk ook het ontbijt, want welk kind wordt er niet gelukkig van pannenkoeken en wafels als ontbijt. We zijn 13 daagjes weg geweest, maar Milan wilde nog niet naar huis (dat zegt genoeg toch)! Milan vond het heel leuk om mee te doen met de mini disco en om overdag te spelen in de miniclub. Het animatieteam was ook dol op Milan en vooral die kleine Vince, met z’n vrolijke schattige koppie..
    Milan had jou ook gezien, hij zei ineens kijk daar is Opa Jan en toen wees ie naar de sterren! Hij is je echt niet vergeten hoor en ik uiteraard ook niet. Want er zijn al zoveel momenten geweest die je hebt gemist en waar je bij had moeten zijn. Het blijft onwerkelijk en moeilijk :(
    Want na de vakantie was eind november mijn verjaardag, mijn 30e verjaardag. Een bijzondere leeftijd natuurlijk, wat eigenlijk wel groots gevierd had moeten worden. Maar daar had ik helemaal geen zin in, dus zijn we met vrienden en de kids op 29 november lekker uit wezen eten bij ABC in Sevenum. En zaterdags heb ik het klein gevierd met wat vrienden en familie..
    Waarom moest jij nou gaan opa? Waarom heb je niet meer tijd gekregen bij ons..? Waarom? Zo ineens en zo plotseling weg van ons :(

    En toen was daar pakjesavond! Helaas ging dat niet helemaal zoals gepland. Milan had ik dinsdags al van school op moeten halen omdat die ziek was en dus de ‘s woensdags lekker thuis gehouden. Maar hij wilde natuurlijk heel graag donderdags 5 december naar school, want Sinterklaas zou op school komen. Het leek ook weer iets beter te gaan, dus heb ik hem naar school gebracht. Maar halverwege de dag kreeg ik toch weer een telefoontje dat ik hem op moest komen halen. Maar gelukkig heeft die Sinterklaas nog gezien en ook op getreden met zijn klas.
    En hoe later het werd thuis hoe zieker hij zich voelde. Maar ineens werd er op de ramen geklopt en stonden er 2 pieten aan de deur, dat was wel even spannend. Gelukkig kreeg Milan weer even wat energie om de cadeautjes te zoeken die de pieten verstopt hadden en om ze uit te pakken. Maar helaas heeft die niet veel kunnen spelen. Hij voelde zich te ziek en wilde naar bed..
    Gelukkig was ie de dag erop een stuk fitter en heeft die lekker samen met Vince kunnen spelen met de gekregen cadeautjes, want wat waren ze weer verwend..

    Ohjaa en verder doet Milan het ook super goed op school. Zoals verwacht ook wel een beetje hé. Hij pikt dingen heel snel op, zoals die altijd al gedaan heeft. En luistert heel goed naar de juf.. dus mega trots op onze grote vent!

    Dit was weer even een “korte” update van de afgelopen maanden..

    Wish you were here! I Miss you!

    Xx Vero


    Veronique - Helmond
    12 december 2019

    Deel deze pagina:

   • School Milan
    reactie 5   |   niet OK
    Hoi Opa,

    Inmiddels zit Milan alweer bijna 3 weken op school.
    De dag na Vince zijn verjaardag had Milan zijn eerste schooldag. Ik was die week ook vrij zodat ik hem zelf naar school kon brengen en ophalen. En indien nodig een dagje thuis houden als hij heel moe zou zijn.
    Hij is wel een dagje thuis geweest maar niet omdat die moe was, maar omdat die ziek is geweest in zijn eerste schoolweek. Hij moest ineens uit het niets overgeven, en de dag erna had ie nog steeds koorts en wilde hij alleen maar in bed liggen.
    Gelukkig was ie snel weer opgeknapt en is hij vrijdags weer lekker naar school geweest.
    En hij doet het super!
    De allereerste schooldag moest ie toch wel even huilen toen ik weg ging, maar toen ik hem eind van de dag ophaalde zei hij dat het heel leuk was geweest en dat ie morgen niet meer zou huilen.
    En dat heeft ie inderdaad ook niet meer gedaan. Hij heeft het heel erg naar zijn zin op school en gaat er met veel plezier naartoe. Hij vraagt zelfs op zaterdag en zondag aan ons of ie naar school mag!
    Hij vertelt alleen tot op heden nog niet veel over zijn dag op school. Als we hem vragen wat ie heeft gedaan vandaag of met wie hij heeft gespeeld, dan is het standaard antwoord “ weet ik niet”.
    Maar afgelopen dinsdag hadden we een informatie ouderavond en Milan rende meteen heel enthousiast naar zijn klas toe en begon alles te vertellen en aan ons te laten zien, zo leuk om te zien.
    Hij was ook echt wel toe aan school en meer uitdaging. Hij is nog steeds heel leergierig en pakt dingen zo snel op. Ik hoop dat hij dat vast kan blijven houden, daar gaat hij denk ik nog wel ver mee komen.

    Was je nog maar hier opa, dan kon ik of Milan zelf vertellen hoe leuk die het vind op school. Ik weet nog dat we het er toen nog over hebben gehad dat jij hem ook wel een keer van school zou kunnen halen als het nodig zou zijn.
    Was het maar zo opa, dat je dat nog kon doen...

    Ik mis je!
    Xx Veronique    Veronique - Helmond
    5 september 2019

    Deel deze pagina:

   • 1e Verjaardag Vince
    reactie 4   |   niet OK
    Hoi Opa,

    Daar ben ik weer.
    Het is inmiddels alweer 2 weken dat onze kleinste mannetje (jouw achterkleinzoon) alweer 1 jaar is geworden. Wat is hij in die afgelopen maanden veel gegroeid. En wat kan hij al veel. Hij kan staan, hij kan kleine stukjes stappen en hij brabbelt er op los. Gisteren heeft ie ineens een flink stuk gelopen. Nog even en we moeten achter hem aan rennen. Maar even terug naar zijn verjaardag. Vince heeft zo genoten van zijn verjaardag, de cadeautjes vond ie niet zo interessant, maar Milan uiteraard wel en die heeft hem met plezier geholpen met het uitpakken en testen van zijn cadeautjes. Maar de taart vond Vince wel heel interessant, hij heeft flink zitten kliederen en heeft toch een flink stuk van de taart opgegeten (Koekiemonster taart). Dus de 2 luiers die daarop volgde waren felblauw en ook zijn billetjes. We hadden ook eten geregeld, 2 kippiepannen en oma had een heerlijke schaal koude schotel gemaakt net zoals met Milan zijn 1e verjaardag. Het was een geslaagde dag.
    Ik hoop dat je er op de een of andere manier ook bij was en je mee hebt gekregen hoe hij genoten heeft van zijn verjaardag en van de aandacht.

    Xx Veronique

    Veronique - Helmond
    2 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Verjaardag van Oma
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve opa,

    Daar was dan de dag dat oma jarig was.
    In eerste instantie stond ik ingepland om extra te werken op 8 augustus, dus had ik extra opvang geregeld bij t Heikantje voor Milan en Vince. Uiteindelijk was de planning aangepast en stond ik niet meer extra ingeroosterd, dus had ik besloten om die opvang maar zo te laten en dat ik dan gewoon gezellig bij oma langs zou gaan en indien het mooi weer zou zijn, zouden we samen gaan fietsen. En was prachtig weer afgelopen donderdag, dus we zijn gezellig samen gaan fietsen. Eerst naar het kabouterbos en daarna door richting Deurne om daar samen lunchen bij Plein Vijf. Vervolgens via Vlierden weer terug naar oma gefietst. En zondags heeft ze haar verjaardag gevierd voor ons allemaal, de eerste verjaardag van Oma waar jij niet bij was. Er staat een mooie foto van je op de kast en ik had een bloemstukje voor oma waar ik een vlinder bij heb laten zetten als symbool van jou!
    Wij zijn nu zelf alweer bezig met de voorbereidingen voor de verjaardag van Vince, want die wordt aankomende zondag alweer 1 jaar. Wat is de tijd toch snel gegaan. Het is zo’n vrolijk en leuk manneke. En de dag erna is het de grote dag voor Milan die dan zijn eerste schooldag heeft! Er staan zoveel spannende en leuke dingen op de planning die ik zo graag met je had willen delen.
    Hopelijk kijk je vanaf boven mee naar deze momenten en hoe trots je op die mannekes kunt zijn!

    Liefs Veronique

    Veronique - Helmond
    13 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • Milan 4 jaar
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve Opa,
    22 juli is Milan alweer 4 jaar geworden. En dat hebben we 21 juli met familie en vrienden gevierd. Wat heeft hij genoten van z’n feestje en wat was ie blij met zijn cadeautjes. Maar wat was het een rare dag en een raar weekend. We hebben een maand daarvoor op 20 juni ook afscheid moeten van Noa, haar pootjes waren op en de artrose in haar voorpoten was inmiddels heel erg geworden. Ze ging snel achteruit en opereren had helaas geen zin. Dus hebben we de moeilijke keuze moeten maken om
    haar te moeten laten gaan. En daarnaast hadden we op 20 juli de uitvaart van Celestine, die op 16 juli was overleden aan de gevolgen van kanker.
    Dus 20 juli een uitvaart en daarna de taart ophalen en weer verder met de voorbereidingen van het feestje van Milan voor de dag erna. En op de dag zelf was jij er niet, maar ook Noa en Celestine waren er niet..
    Het eerste feestje bij ons waar je niet bij was, dat viel me best zwaar. Maar in gedachten was je erbij. Intussen hebben Milan en Vince een Speeltoestel in de tuin staan en we hadden dus ook de schommel opgehangen die jij en oma in maart nog samen in Duitsland hebben uitgezocht voor Vince. En wat hebben alle kids die er zondags waren plezier gehad op de schommel, ik zei nog tegen oma dat het zo jammer is dat jij niet meer kan zien hoeveel plezier ze van het cadeau hebben! Je had er gewoon bij moeten zijn lieve opa. Je bent echt veel te vroeg van ons heengegaan! :(
    Volgende week staat de verjaardag van oma op de planning, de eerste verjaardag van oma zonder jou. Weer zo’n rare dag.. maar helaas zullen er nog meer van die eerste dingen zonder jou gaan komen..
    Want een week later wordt Vince alweer 1 jaar. Het is zo’n vrolijk en ondernemend mannetje, net als zijn grote broer. En
    hij is in de afgelopen maanden zoveel gegroeid en veranderd.. ik baal er van dat je dat allemaal niet meer mee kan maken.
    Maar ook daarbij geldt, wat je in hart bewaart raak je nooit meer kwijt. In gedachte zul je ook daar weer bij zijn.

    Ik hou van je lieve opa!
    Xx Veronique

    Veronique - Helmond
    30 juli 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je
    reactie 1   |   niet OK
    Ik mis je zo erg lieve opa!
    Ik wil je nog zo graag even spreken, even zien, even een knuffel geven. Het kan gewoon allemaal niet meer..
    Het valt me zo zwaar, het onverwachte vertrek, geen afscheid kunnen nemen.. in de veronderstelling dat je nog heeeeeel wat jaren bij ons zou zijn, maar ineens is alles anders. Ik had je graag nog willen vertellen hoe Milan z’n doorschuifmiddag op de basisschool was, hoe goed hij die 2 uurtjes oefenen op school heeft gedaan. Dat Vince inmiddels kan staan, en kruipen..
    De verjaardagen van de kids staan bijna voor de deur, Milan die 4 jaar wordt en Vince zijn eerste verjaardag. Dagen waar jij bij had moeten zijn lieve opa. Ik mis je zo ontzettend erg.. ????
    Ik hou van je, Liefs Veronique xxx

    Veronique - Helmond
    13 juli 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.