gedenkplaats van

Jacobus (Sjaak) Verhoogt

05-01-195209-11-2020
   "Ik heb wel geleefd"

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Gauwe gabber.
    reactie 16   |   niet OK
    Hoorde vanmorgen dat sjaak al bijna 2 maanden van ons heen is... kut corona dan kom je nergens hoor je niks meer. 5 jaar samen gewerkt. Zo'n fijne vent.
    Heel veel sterkte marijke en kids met dit verlies. Zal nooit meer samen een drankie kunnen doen. Als ik hem/jullie tegen kwam altijd een drankie praatje.
    Als je hem niet door had pakte hij je beet met die grote sterkte handen. Bv bij je schouder. En ja dan ging je knielen zo sterk dat hij was tot het laatste moment dat ik hem gezien heb. Merkte je niks aan hem.
    Dat zal ik missen. Het ga je goed sjaak boven...
    Ooit doen we weer een drankie samen.

    René - Leiden
    16 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Mis je pap
    reactie 15   |   niet OK

    Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt.


    Tamara - Leiden
    7 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Ongelooflijk
    reactie 14   |   niet OK
    Sjaak ik kon je al sinds mijn jonge jeugd , Altijd een goede vent , Ik miste je al een beetje want normaal reed je elke dag door onze straat en maakte we een praatje , 2019 op 3 oktober hebben we nog oude verhalen opgehangen en dubbel gelegen van het lachen , Ook vroeger stond je nog wel eens uit uitsmijter , Ik heb hele mooie gedachten als ik aan je denk , Was een vriend van de Family , Misschien wel tot ziens ,wie zal het zeggen !

    Henk - Leiden
    2 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Sjaak
    reactie 13   |   niet OK
    Ik wil je bedanken om wie je voor mij was. Je was oprecht, puur en liet je nooit de les lezen of uit het veld slaan. Je was voor mij een echte inspiratiebron. Je hebt mij veel geleerd en stond altijd voor mij klaar. Het moment dat ik het thuis niet meer zag zitten met klussen nam je mij onder je vleugels en hebben we het tot een goed einde gebracht. Het boottochtje door de leidse grachten, de eindeloze tochtjes naar de bouwmarkten, de altijd gezellige drie oktober vieringen waarbij het nooit compleet was zonder langs Sjaak en Marijke te gaan. Klussen, 3 oktober, een tom tom updaten. Al die zaken zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Ik hoop dat de laatste update jou de weg heeft kunnen wijzen naar een prachtig mooi rustig paradijs waar nog veel te klussen valt :). Rust zacht lieve vriend. Ik zal je missen 😘 Voor de familie heel veel sterkte toegewenst de komende tijd. Als ik iets voor jullie kan betekenen zal ik er staan. Net als Sjaak dat voor mij deed...

    Paul - Leiden
    15 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 12   |   niet OK

    Sjakie,
    Altijd recht voor zijn raap en een hart van goud. We zullen je ontzettend missen tijdens de ouwe mannenbende kroegentochten. We nemen er 1 op jou! Rust zacht.


    Stefan - Bussum
    15 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Sjakie
    reactie 11   |   niet OK
    Altijd gezellig drankje in glibbertje, altijd praatje, lachen,, drankje

    Francis - LEIDEN
    13 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Sjaak
    reactie 10   |   niet OK
    Ik ken Sjaak al zolang ik me kan herinneren. Hij en Marijke zijn de overburen van mijn oma en zodoende kwam ik al als kleine uk bij hun thuis. Later toen ik puber was en veel met Tamara op stap ging kwam ik ook vaak bij hun en heb zelfs nog een keer 's nachts met Tamara in 1 bed geslapen. Sjaak noemde mij altijd pinda en maakte daar altijd grapjes over. Ik herinner me Sjaak als een grote en sterke man met een hart van goud. Hij had hele droge humor en zei alles wat hij dacht. Of je het nou leuk vond of niet. Altijd bereid om te helpen en een praatje te maken. Lieve Sjaak, ik ga je missen, maar gelukkig blijven de herinneringen! Rust zacht!

    Linda - Leiden
    13 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterke lieve grappige oom!
    reactie 9   |   niet OK

    Ons laatste gesprek een paar dagen voor jouw overlijden is mij dierbaar. Ik heb nog leuke foto's en filmpjes van je oom nooit gedacht dat ik ze niet meer kon laten zien. Wat was je je lieve broer voor mijn vader een lieve zwager voor mijn moeder, maar vooral een lieve oom.
    Die mij altijd weer veel te hard knuffelde en ik niet weg kwam uit die grote handen van jou. Dank je wel Ome Sjaak voor wie jij was en hoe jij was naar mij en mijn gezin.
    Je zit voor altijd in mijn hart ly Mar ❤


    Marja - Zoeterwoude
    13 november 2020

    Deel deze pagina:

   • ❤️
    reactie 8   |   niet OK
    In hart en gedachte
    Vandaag en voor altijd
    Jouw lichtje straalt tot in de eeuwigheid

    Dyonne - Alphen aan den Rijn
    12 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Lang leve droog humor
    reactie 7   |   niet OK

    Een echte man die weinig woorden nodig had om zijn punt duidelijk te maken. Vol humor en eerlijkheid. In een opslag zag hij dat ik twee linkse handen had en kwam samen met Fatima mij helpen met mijn Ikea kast. Natuurlijk had hij wel ervoor gezorgd dat ik hem fatsoenlijk eten gaf....en het werd Roti!


    Sonali - Leiden
    12 november 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie