Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Iwanjka Geerdink

10-05-197318-09-2019

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Iwy's Legacy
    reactie 54   |   niet OK
    Nu ga ik eindelijk schrijven wat ik al zolang wilde doen, maar ik vond het best moeilijk eerlijk gezegd. Ik noem het “Iwy's legacy.”

    De initiatieven die Iwanjka heeft genomen zijn zo mooi, zo talrijk, en zo dichtbij van wat wij eigenlijk met z'n allen zouden willen! Want wie wil nou geen groene, gezonde, pure, natuurrijke, planeet waarin alle wezens in vrede met elkaar leven? Wie wil nou niet een systeem in onze samenleving die is gebaseerd op balans, eerlijkheid en ondersteuning van elkaar?
    Wie wil nou niet af van het monster dat geld heet, wat op dit moment de oorzaak is van al wat de planeet vernietigd, dat mensen worden vermoord, dat dieren doet lijden en sterven, dat eindeloze nutteloze oorlogen voedt?
    Ook wil toch iedereen een vangnet voor degenen die moe zijn, op, het moeilijk hebben, even niet meer kunnen? Het liefst zonder schadelijke chemicaliën, maar met gezonde opvang voor zowel lichaam en geest?
    Wie wil niet allemaal vredelievende, gelukkige, empathische mensen op de planeet waarin overvloed is voor iedereen? Kennis voor ieder? Allen gelijke kansen?

    De vele initiatieven die Iwanjka heeft bedacht en heeft opgestart, komen vanuit een puurheid en gedrevenheid, waar veel mensen inspiratie uit halen, en van kunnen leren,
    Ipv egoïsme--> sociaal en empathisch.
    In plaats van geldgewin---> delen, ruilen, onafhankelijkheid en samen dragen.

    En het mooiste is nog wel: zijn liefde voor de medemens. Hij gaf zichzelf vaak bij eerste ontmoetingen met anderen, ook in 'zakelijke' situaties helemaal bloot, wat me versteld deed staan. “Dat zou ik toch nooit doen” dacht ik (destijds)...
    Maar er gebeurde dan telkens zo iets moois: degene die we dan nog niet kenden, opende zich dan ook als een bloem, die dan zich veilig genoeg voelde en zijn ziel op tafel legde.
    Prachtig. Daar heb ik veel van geleerd.

    Het maakte niet uit wat je achtergrond bent, hoe je eruit ziet of hoe je bent gekleed, Iwy stond voor iedereen open en iedereen is welkom. Hij was snel geraakt door positieve of mooie dingen, wat dan een traan van geluk deed biggelen. Getalenteerde, vloeiende prater, gedreven schrijver, fantastische klimmer, idealist, verbinder, muzikant, en zoals hij zelf zegt in 1 van de video's : 'A hippie with a plan.'

    Het is zo ontzettend jammer dat hij niet heeft beseft wat voor krachtige warmte-bron hij is geweest voor zoveel mensen. Op hem kon je leunen, bij hem kan je jezelf zijn.
    Zijn vertrek uit het aardse bestaan heeft een schokgolf teweeg gebracht. Maar zijn karakter, ziel en liefde voor ieder een veel grotere.

    Hieronder een lijstje van al zijn prachtige initiatieven. Om gewoon even duidelijk te maken hoeveel hij bruisde, en hoe hard hij heeft gewerkt! Daarnaast, voel je geïnspireerd, het zou hem goed doen als ergens een fakkel wordt overgenomen


    Bb - Rotterdam eo
    3 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 53   |   niet OK
    Ik heb Iwanjka mogen ontmoeten tijdens het blotevoeten rennen. Een uitermate lieve jongen met een groot hart op de juiste plek. Rust zacht kerel, en het ga je goed!

    Jeroen - Sliedrecht
    15 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 52
    Riet Vossestein

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Riet - Rotterdam

    14 oktober 2019

   • Iwanjka is geboren op de Dag van de Solist in de Week van de Leraar
    reactie 51   |   niet OK
    Ook op die dag geboren: Machiavelli; Karl Marx; Sigmund Freud; Rabindranath Tagore; Ruud Lubbers; Golda Meir; Eva Peron; Jan Peter Balkenende en Gerrit Zalm om er een paar te noemen waar Iwanjka een sterke visie, en overredingskracht gemeen had. De sterke kanten van deze personen zijn Actief, Intuitief en Durf; maar hun zwakke kanten zijn Impulsief, Egocentrisch en gedachteloos. Zo kon Iwy intuitief tot grote inzichten komen hoe het zou moeten gaan met Flowtowns en Ziny economie en daar met durf over getuigen maar zijn solistenrol onvoldoende baseren op de inspraak en ideeën van anderen om werkelijk iets op aarde neer te zetten dat blijvend is. Net als Raymond een onverbeterlijke wereldverbeteraar. Het is aan ons om zijn inspiratie en die van vele andere zielsverwanten van Iwanjka ook werkelijk vorm te geven...

    Jan Willem - Rotterdam
    7 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • De prachtige energie van Iwanjka zal er altijd zijn...
    reactie 50   |   niet OK
    Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve schat Iwanjka. Ik heb hem bij mijn zusje Marina ontmoet, maar daarvoor kende ik hem van Marina haar verhalen ("Hij is de liefdevolste persoon die er is"). Mijn nichtje Imana is een vriendinnetje van jullie dochter, die samen met Iwanjka een keer bij haar zijn komen spelen. En idd wat was Iwanjka liefdevol en zorgzaam tegen jullie dochter. Je kon het gewoon voelen die liefde. Ik heb hem meegemaakt als een prachtige, gevoelige soul die deze wereld wilde redden. Hij heeft veel meer betekend voor deze wereld (in deze korte tijd op Moeder Aarde) dan de meeste mensen ooit zullen betekenen in hun hele leven. Hij heeft tenminste iets gedaan, hij zette zich in voor zijn omgeving en de mensheid., wilde mensen verbinden. Hij was een doorzetter. Hoe het ook is "afgelopen"(stom woordje-is in mijn optiek niet afgelopen), vergeet nooit waarom hij in dit leven zijn tijd met jullie mocht doorbrengen. Zijn energie zal altijd bij jullie zijn. Ik weet dat want ik spreek uit eigen ervaring. Ik heb hetzelfde meegemaakt. Als ik het soms niet weet, dan hoor ik een stem en gelach en hoor ik precies datgene wat hij zou adviseren of zeggen tegen mij. En dan lachen we samen....en voel ik die liefde en aanwezigheid weer in mijn hart.
    Mama van Iwanjka: Bedankt dat u zo'n mooi mens op deze wereld heeft gezet, die zo veel liefde en positiviteit in ons leven heeft gebracht. Veel sterkte voor de hele familie. Kus, Danijela

    Danijela - Rotterdam
    4 oktober 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 49
    marion visje

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    marion - de wereld

    29 september 2019

   • Gedicht
    reactie 48   |   niet OK
    Rouw,
    Wat doet dat met jouw?
    een dierbare is je ontvallen,
    het doet voor even alles verknallen.
    geraakt door intens verdriet,
    die pijn, gun je jezelf en de ander liever niet.
    de wereld wordt even onzichtbaar,
    want rouw is iets unieks en persoonlijks,
    daar lijkt niemand je in te kunnen snappen.
    wat moet je zeggen? Wat kun je doen?
    de rouwende verlangt wellicht steeds naar iets anders,
    soms een aanraking, soms wat woorden, en soms, even helemaal niets.
    gewoon laten zijn in dat wat gevoeld wil worden, gehoord wil worden, en gemist wil worden.
    je hoeft NIETS weg te duwen,
    en dat wat je ervaart, zijn jouw ervaringen.
    die er helemaal mogen zijn. Je mag ze omarmen.
    hoe pijnlijk dat ook is, hoe graag je het ook wegduwt,
    maar jouw verdriet, boosheid, frustratie, machteloosheid,
    jouw emotie en jouw gevoel. Vraagt gewoon om ruimte.
    ruimte om te zijn.
    ruimte om te rouwen.
    ruimte om lief te hebben.
    ruimte die het nodig heeft.

    En ook,
    ruimte om blij en dankbaar te zijn. Voor alles wat jouw dierbare je heeft gebracht.
    de herinneringen mogen worden gedeeld, de pijn kan wellicht zo wat geheeld.
    naast verdriet, zijn er ook de mooie dingen, die je kracht geven.
    welllicht karaktertrekken, of uiterlijk, of typische dingen, die diegene aan jou of anderen doorgeeft.
    ook al kan degene er in het aardse leven niet fysiek meer zijn, weet dat je altijd weer verbinding kunt maken.
    wellicht geeft de overledene je signalen, om te laten weten dat hij of zij nog bij je is.
    kort na het overlijden, is die band nog het sterkst.

    voel wat goed voelt voor jou, en eer het leven van Iwanjka, en of andere ontvallen dierbare(n) op een manier die past

    levenscreator, inspirator, verbinder, veel energie, barefeetrunner, klimliefhebber, mensenliefde, en alle andere woorden die ook maar iets van Iwanjka omschrijven..
    dankbaar dat ik hem mocht leren kennen. helaas alleen op de flow 2018, en 2x thuis, en via facebook jarenlang. dankbaar voor de momenten samen, en ik hoop, dat wat hij heeft opgezet, en de herinneringen aan Iwanjka, steunend zullen zijn in ieders proces, een ieder die Iwanjka nu moet missen. ik wens iedereen enorm veel sterkte , kracht, liefde, en Iwanjka magie. puur, uniek en liefdevol!

    marion - de wereld
    29 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Dit vond ik uit 2013 met dank aan sabine
    reactie 47   |   niet OK

    we can change the world priceless. flow 2013
    Met veel pijn neem ik afscheid van je. ahoewel we nog contact hebben in de astrale wereld gaan we de flow voortzetten. Je hebt de zaadjes gepland en weet dat je ons steunt
    Ik ben nu even teneer geslagen maar zal weer opstaan en er iets moois van maken.
    Veel liefs van je vriend Quint en kleine Jacky

    quint - arnhem
    28 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Aloha
    reactie 46   |   niet OK
    Lieve Iwy,
    Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht. Als je uitgerust bent, hoop ik dat je weer terug komt; onze wereld heeft mensen zoals jij nodig.
    Heel veel liefs,
    Miranda

    Miranda - Olst
    26 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    De schoonheid van jouw lichtende leven als voorbeeld.. zoveel moed.. ongebreidelde creativiteit.. zelfverworven vrijheid.. tot in dit besluit. Jij maakte geschiedenis.. jij voor allen. Ik kan je alleen nog maar danken en je zegeningen wensen, daar waar je verder gaat. Dat het licht daar voor jou mag schijnen, waar jij in opgaat.

    Giovanna - Haarlem
    26 september 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.