Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Inger-Marie de Lange

13-03-196701-04-2019

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Ongeloof
    reactie 25   |   niet OK
    Lieve nabestaanden.... ken Inger Marie vd MEAO in Apeldoorn, superleuke herinneringen hieraan... jij met je hese stem, altijd sigaretje, lieve lach, goed mens, optimistisch... ik kan me herinneren dat we bevriend waren met Anne-Marie, Ingeborg en Suzanne, Aernout. Voor jullie nog steeds heel veel sterkte... Brigitte van Zuiden

    Brigitte - Bemmel
    4 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht lieve Inger-Marie
    reactie 24   |   niet OK

    Lieve Inger-Marie,
    Jij bent zo'n prachtige steen in mijn rivier die mede de stroom in mijn jeugd heeft bepaald. Wat hebben we heerlijk veel gespeeld en gedeeld vroeger. Verstoppertje, spelen in de grote Amerikaanse auto op de oprit, schaatsen op straat, de kookkunsten van je vader, jullie gezellige huis, je moeder en naamgenoot, je broer. Dank je wel Inger-Marie, ik denk met veel warmte terug aan onze tijd op de Jachthoornlaan, rust zacht .
    Heel veel sterkte Laurens, Jasper, Dick, Hilde en Dirk-Jan


    Hilde - Holten
    4 juni 2019

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte gewenst
    reactie 23   |   niet OK
    Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst voor de familie van Inger-Marie. Wij kennen elkaar van de lagere school Sint Victor en ik heb daar warme herinneringen aan.

    Monique - Apeldoorn
    1 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 22   |   niet OK

    Ik koester de mooie herinneringen aan onze schooltijd. Allebei naar de HAVO, daarna de MEAO en nog een jaar samen naar Arnhem (Schoevers). Als de een bleef zitten, deed de ander dat ook. Uiteindelijk is het dus toch goed gekomen met ons. Hebben heel wat door de stad geslenterd en vrijdagmiddag steevast naar Café de Paris. In het weekend dansen bij de Aesculaap en later Concorde en natuurlijk de hockeytoernooien en -feesten. Ook ben ik een aantal keren mee op vakantie geweest. Naar Frankrijk (en halverwege naar Zwitserland) en later ook nog naar Lloret de Mar.
    We raakten nooit uitgepraat. Hadden we hele dag samen opgetrokken, belde we elkaar 's avonds nog rustig een uur. In oktober 2017 hebben we samen geluncht. Wat wist jij je alles nog goed te herinneringen, maar het was ook alsof we elkaar die week daarvoor nog gezien hadden.

    Wat was het een mooi afscheid woensdag en wat had ik diep respect voor Laurens en Jasper. Wat deden zij dat ontzettend knap. Heel veel sterkte voor iedereen die je lief had.

    Liefs Inge(borg) Pieete


    Inge - Apeldoorn
    13 april 2019

    Deel deze pagina:

   • wat zou ze trots zijn...
    reactie 21   |   niet OK

    Beste Jasper en Laurens,
    ik ken jullie moeder al vanaf mijn 18de en samen met Bettina gingen we regelmatig met een groepje uit in Apeldoorn (deze foto is ook genomen in Concorde in Apeldoorn op een oudejaarsavond) en naar de Esculaap in Heerde.. Afgelopen woensdag was ik er ook in de Cantharel..Diep respect voor jullie. Ga er maar staan, een grote groep mensen en dan een verhaal houden over je moeder die je net ervoor naar haar laatste rustplaats hebt moeten brengen. Wat zou ze trots geweest zijn op jullie en ik denk dat ze van achter een wolk wel heeft meegekeken hoe jullie daar stonden.. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en hoop dat jullie terug kunnen kijken op een hele gelukkige, maar helaas te korte, tijd met de beste moeder die je je kon wensen..


    Frank - Amsterdam
    12 april 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 20
    Marco Breebaart

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marco - Brasschaat

    10 april 2019

   • Veel sterkte
    reactie 19   |   niet OK
    Aan de familie en vrienden met het verlies

    Breebaart Marco

    Marco - Brasschaat
    10 april 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve Inger-Marie
    reactie 18   |   niet OK
    Positief, vrolijk en vol liefde stond je altijd voor je jongens klaar.
    Wij zullen je enorm missen langs de lijn, trots op onze voetballers.
    We denken veel aan jou en je mannen.
    Herman, Hélène en Dustin

    Familie - Ugchelen
    10 april 2019

    Deel deze pagina:

   • pubertijd
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve Inger-Marie,
    Mijn pubertijd was lang niet zo leuk geweest als ik dit niet samen met jou en een fijne vrienden groep had mogen beleven. Je droge humor heeft voor veel hilarische momenten gezorgd .
    Eindeloos kopjes thee drinken na school, hockey feesten met eerste biertjes en sigaretten, veel logeerpartijen bij jou liefdevolle ouderlijk huis.
    dank je wel lief mooi mens x Monique Hoekstra

    Monique - Epe
    10 april 2019

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve vriendin
    reactie 16   |   niet OK
    Hoe kàn dit? Ik zoek woorden... ik wil begrijpen en verklaren. Ik gun je rust en ook weer niet. We verliezen met jou een geweldig lief, mooi, gezellig, inspirerend mens met een groot hart, mooie sprekende ogen en een blije mond...
    In Thailand hebben we elkaar leren kennen. Wat ik nooit deed, deed ik wel met jou. Een auto huren en mijn eiland laten zien. De niet-toeristische plekjes. Een top dag was het begin van een mooie lange vriendschap, die te kort heeft geduurd... Kaarsje 88 is mijn kaarsje voor jou. Het symboliseert het Chinese Double Luck teken. Dat je daarboven Geluk mag vinden, hebben en krijgen. Ik ga je missen!!! See you in Heaven!!! Liefs, Alice

    Alice - Hillegom
    10 april 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.