Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Ineke Hendriks van Kuijen

18-01-195715-11-2017
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Liefste juf
    reactie 11   |   niet OK

    Lieve juf Ineke,

    De bijles van mijn allerliefste juf was super leuk, top en leerzaam. Ook groep 4 bij u was een heel leuk schooljaar. Ik heb heel veel van u geleerd en het waren leuke tijden. Het was altijd gezellig bij u en u verwende mij altijd. Ik zal de mooie en leuke herinneringen met u nooit vergeten. Ik ga u heel erg missen.

    Liefs van Yuan


    Yuan - 's-Gravenzande
    3 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Wat blijft zijn de tekeningen, de foto’s & de herinneringen.
    reactie 10   |   niet OK

    Vandaag d.d. 21 november 2017 is een dag waarop veel mensen jouw naam en hun herinneringen aan jouw in hun gedachte hebben.

    Een dag die over jouw gaat, je leven, je dromen en de toekomst die niet meer gaat komen. Fysiek in de vorm van je lichaam ben je er nog bij, maar je stem zullen we niet meer horen.

    De dood, voor mij een nog steeds niet te begrijpen iets. Het is zo onwerkelijk dat we elkaar niet meer zullen spreken. Geen berichtjes of likes meer via Facebook.

    Wat zijn we eigenlijk van elkaar? Twee voorbijgangers in het leven die elkaar toevallig hebben ontmoet door de lessen die ik geef.

    In mei 2008 kreeg ik een mail van je. Kort, bondig, niet teveel woorden: “Ik wil leren teken. Wanneer kan ik beginnen?” In de tweede mail de toevoeging: “Ik kan er niets van. Mag dat?” Wanneer ik het teruglees krijg ik gelijk een glimlach. Dit is hoe jij was. Direct, niet teveel woorden en wanneer iets je niet bevalt liet je het gelijk weten.

    Op de volksuniversiteit in ‘s-Gravenzande is onze reis begonnen, daarna in mijn woonkamer in Naaldwijk wat ook mijn atelier was. Een knusse plek waar we heel wat uren hebben mogen besteden aan de tekenkunst. Soms onmogelijke opdrachten in jouw beleving, waarvoor je zelf een beter plan had


    Mariska - Katwijk aan Zee
    21 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Ineke een leerkracht met een gouden hart
    reactie 9   |   niet OK
    Ineke ik herinner jou in de tijd dat ik interim directeur was van de Godfried Bomans. Jij leerkracht van groep 4. Het was een roerige tijd op de Bomans. Ik herinner mij jou als leerkracht die belangstelling had voor elk kind. Ik vond je ook een goede collega die altijd bereid was de armen uit de mouwen te steken bij extra werk. Ik koester mijn fijne herinneringen aan jou.
    Rust zacht en sterkte voor je man en kinderen

    Anne - Honselersdijk
    20 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Ineke: de tante die altijd eerst aan anderen dacht
    reactie 8   |   niet OK
    Ik zal Ineke blijven herinneren als de tante die altijd vol belangstelling open stond voor verhalen over onszelf en later onze zoon. Het ging (bijna) nooit in gesprekken over haar, wel over haar gezin.
    Ineke was in staat om, met weinig woorden, mensen en vooral kinderen in hun kracht te zetten.
    Ik zal haar lach nooit vergeten, ietwat luid ' hinnikend', soms tot tranen aan toe, kon Ineke bijvoorbeeld met en om mijn moeder lachen.
    Een krachtige vrouw heeft haar gezin uiteindelijk toch moeten verlaten. Zoveel liefde voor jullie heeft ze allemaal omgezet in het gevecht om zo lang mogelijk bij jullie te blijven.
    Ik wens jullie allemaal heel veel kracht toe, ik hoop dat Ineke jullie heel wat mooie herinneringen heeft meegegeven om dit gemis iets draaglijker te maken!
    liefs,
    Wendy van Kuijen

    Wendy - Bunde
    20 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Fijne herinneringen
    reactie 7   |   niet OK

    Lieve Ineke,

    Altijd warme belangstelling, gezellige gesprekken.
    Over onze beide gezinnen, knutselen, haken, kerstversiering, huizen/inrichting, tuinen enz. enz. en soms even over ziek zijn.
    Je had nog zo graag langer hier willen zijn. Maar helaas is dat jou en je gezin niet gegeven.
    Ik zal je vreselijk missen.
    Lieve Ineke, rust zacht.

    Koos, Inge & Mitchel, Linda, Mark & Anne-Lotte,
    Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.
    We leven met jullie mee.

    Gea Luijkx en Marcel Luijkx
    en de kinderen.    Gea - 's-Gravenzande
    18 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Verdrietig
    reactie 6   |   niet OK
    Ineke hebben wij enkele jaren geleden ontmoet in het Inloophuis Carma. Zij was toen al ziek, maar vond het heerlijk om met Irene mee te zingen in ons Carmakoor! Zij vond, dat zij zo warm ontvangen werd in het inloophuis. Sinds die tijd hebben wij een band met haar opgebouwd en veel contact met haar gehad. Wat heeft zij veel moeten knokken tegen haar ziekte en heeft er echt alles aan gedaan om bij haar gezin te blijven. Zij was heel dapper, maar ook vaak verdrietig, dat zij niet de energie had om nog van het leven te genieten. Wij gunnen haar nu de rust die zij zo verdiend heeft! Wij zullen haar ontzettend missen! Wij wensen de nabestaanden veel sterkte in deze zo moeilijke tijd. Bertus en Joke Kort.

    Bertus en Joke - Monster
    18 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Vriendinnen
    reactie 5   |   niet OK

    We hebben elkaar ontmoet op de Bomansschool. Eerst waren we collega's en zaten altijd op 1 lijn. Snel daarna werden we vriendinnen. Toen je niet meer kon werken, vroegen we ons af of we dan nog wel gespreksstof zouden hebben. We raakten niet uitgepraat en de band werd hechter en hechter. Wat een lol hebben we gehad samen. Je was een fijne collega, superjuf en een lieve en belangstellende vriendin. Vorig seizoen gingen we samen op bloemschikken en dat was altijd gezellig. Lieverd, ik ga je missen. Voor altijd in mijn hart.


    Monique - 's-Gravenzande
    18 november 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 4
    Paul en Maralda Borsboom

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Paul en Maralda - Naaldwijk

    17 november 2017

   • reactie 3
    Marieke van Kuijen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marieke - Leiden

    17 november 2017

   • Onze wandelgroep...
    reactie 2   |   niet OK

    Mooie herinneringen! We hebben het zo leuk gehad: met elkaar, met de kinderen, met Sinterklaas, Bbq's, etentjes, wandelen, kletsen...
    Rust zacht lieve Ineke


    E - 'S-Gravenzande
    17 november 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.