Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Herman Boesveld

16-11-195313-03-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Van harte gecondoleerd
    reactie 18   |   niet OK
    Beste Willeke, beste allemaal,
    Van harte gecondoleerd met het overlijden van Herman. Jullie zullen hem enorm gaan missen. Hij kwam over als een heel rustig iemand, maar was in wezen een heel actief persoon, steeds bezig met anderen. Wij wensen juliie veel sterkte toe.
    An en Wim Visser.

    An en Wim - Ellecom
    18 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 17   |   niet OK
    Geachte familie Boesveld,
    Herman zal worden gemist, zijn optimisme en betrokkenheid blijft mij bij naast zijn deskundigheid op het financiële vlak. Vanuit het raadswerk maar ook vanuit zijn betrokkenheid bij het onroerend goed van de kerk heb ik Herman leren kennen als een reëel mens met een groot hart. Ik wens jullie veel sterkte met het plotselinge en te vroege verlies van Herman.
    Rob Koekkoek

    Rob - De Steeg
    18 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Herman we gaan je missen.
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve Willeke, Geert, Leo, Anne-Wil.
    Wat een schok, Herman overleden, pas nog gesproken op het Calluna. Onze gedachten gaan terug naar de tijd van de Oranje MULO in Velp, met Donia, Grandia gezellig voetballen, slootje springen of gewoon lekker kletsen in de tuin van Hamann tijdens de vrije uren in Rozendaal. Een lange tijd uit het oog verloren en elkaar weer gevonden in Dieren bij de tennisvereniging. Jaren competitie en veel toernooien gespeeld. Herman dreef iedere tegenstander tot wanhoop met zijn verschrikkelijke kapballetjes. Herman verzorgde ook de hypotheken van onze zoons vanuit zijn kantoor op de Wilheminaweg. De herinneringen aan de gezellige etentjes of samen thuis een glaasje drinken, discussiëren over het wereldnieuws en praten over de heerlijke vakanties in Italie blijven in onze gedachten. Herman heeft ondanks zijn gezondheidsproblemen echt genoten van het leven.
    Willeke jij verliest een fantastische partner, Geert, Leo en Anne-Will jullie verliezen een geweldige vader en de kleinkinderen gaan hun super opa erg missen. Herman was trots op zijn kinderen en kleinkinderen.
    Op dit moment overheerst het verdriet, maar wij weten zeker dat op termijn de fijne en leuke herinneringen aan Herman de overhand krijgen.
    Lieve Willeke en familie wij wensen jullie de komende tijd heel veel sterkte.
    Lieve groet en knuffel.
    Mirjam en Fred

    Fred en Mirjam - DIEREN
    18 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Herman, wat ga ik hem missen!
    reactie 15   |   niet OK
    Beste familie en vrienden
    Acht jaar heb ik met Herman samengewerkt in de Rekeningcommissie en wat daaruit voortkwam. Dat was altijd fijn vanwege de inhoud maar vooral ook vanwege de omgang met elkaar. Herman was heel betrokken met het wel en wee van de gemeente. Op onze zoektocht meer grip te krijgen nam hij zijn bedrijfsmatige financiële perspectief. Hij kon doorvragen, maar op een gegeven moment was het genoeg. Altijd constructief, met warmte en humor. Zo onderweg liet hij wel eens iets los over zijn rijke werkervaring en vooral aan de relaties die hij daaruit over had gehouden, waar hij nog steeds geweldig veel plezier in had. Onvoorstelbaar dat we nu zonder hem verder moeten. Ik wens jullie veel sterkte en Gods liefde en nabijheid!
    Hendri Witteveen

    Hendri - Dieren
    17 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Van harte gecondoleerd
    reactie 14   |   niet OK
    Beste Willeke, kinderen en kleindinderen,
    Wat een schok om het overlijdensbericht te lezen! Mijn tijd in Ellecom, in de kerkenraad met Herman aan het roer, herinner ik me nog heel goed. En Herman als warme, vrolijke persoonlijkheid die altijd een oplossing zag. Ik wens jullie toe dat de goede herinneringen jullie tot steun en troost mogen zijn, evenals het medeleven van allen die zijn warmte hebben ervaren. Houd elkaar vast!
    Veel lieve groeten,
    Maps - Eefde

    Maps - Eefde
    17 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Beste familie Boesveld,
    reactie 13   |   niet OK
    Ons medeleven met het verlies van Herman, echtgenoot, vader en opa. Er is een maatschappelijk zeer betrokken mens van ons heengegaan die van betekenis is geweest voor medemensen. Die troost moge jullie sterken in de gedachten dat hij niet voor zichzelf heeft geleefd.
    Sterkte in het verwerken van dit verlies.
    Ann en Jan Jansen, Ellecom

    Jan - Ellecom
    17 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    Herman rust zacht. Je heb ons geholpen met financieel advies, meerdere keren, op een heel persoonlijke en nabije manier. En dat was kenmerkend voor jouw manier van doen. Ik herinner me ook daarna op de straat en in de raad vele vriendelijke momenten vol belangstelling. Familie Boesveld, van harte gecondoleerd en sterkte met het verlies van uw aimabele man, vader, opa. Kees Verspui

    Kees - Dieren
    17 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Herman, dank voor de fijne samenwerking in de Raad en in het bijzondere in de financiële commissie. Jouw betrokkenheid, inzet maar bovenal je inborst heb ik zeer gewaardeerd en ga ik missen.
    Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies. Herman was bijzonder!
    Dorus Klomberg

    Dorus - Velp
    17 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 10   |   niet OK
    Beste Willeke, kinderen en kleinkinderen,
    "Herman ligt in het ziekenhuis" werd mij verteld afgelopen vrijdag. En hoewel ik wist dat zijn gezondheid broos was, denk je niet aan het ergste ... Maar nu toch.... en dan schieten woorden tekort.
    Ik ken Herman vooral van de jaren dat hij voorzitter was van de kerkenraad Ellecom/De Steeg. Een oprecht, integer, warm persoon met voor iedereen aandacht. Fijn om hem gekend te hebben.
    Ik wil jullie dan ook oprecht condoleren en veel sterkte wensen.

    Trijntje - De Steeg
    16 maart 2022

    Deel deze pagina:

   • Van harte gecondoleerd
    reactie 9   |   niet OK
    Beste Willeke, lieve kinderen en kleinkinderen,
    van harte gecondoleerd met het overlijden van Herman. Wat verdrietig dat hij ons al zo jong is ontvallen. Ik heb Herman leren kennen bij de EEMAC waar ik met mijn Trabantje mee mag hobbelen. Hij was dan voorzitter, maar ik heb jullie altijd als team ervaren. Fijn hoe jullie samen de club bij elkaar hebben gehouden.
    Ik wens jou en de hele familie heel veel sterkte toe.
    Ekkehard Muth

    Ekkehard - De Steeg
    16 maart 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.