Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Hans Postma

20-10-193111-04-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Dag om Hans
    reactie 3   |   niet OK
    Als ik aan je denk, dan komen deze woorden naar boven in mijn herinneringen van jou: Betrokken, belangstellend, nieuwsgierigheid, open, enthousiasme, familie, zacht, grote hart. Je bezorgheid toen en grote verantwoordelijkheidsgevoel toen je mij, hoog zwanger met Louis, een lift gaf naar de Bosch reünie, bleek dus achteraf ....terecht... ;).. Bedankt voor je warme vriendschap.
    Lieve om Hans, vaarwel,
    Chloe

    Chloe - Antwerpen
    17 april 2021

    Deel deze pagina:

   • inspirator
    reactie 2   |   niet OK
    Ik zal Hans blijven herinneren als inspirator met een creatieve, onderzoekende geest. Tot ons laatste gesprek, nog niet zo heel lang geleden, was hij belangstellend en stuurde hij me wetenschappelijk artikelen over zijn recente wetenschappelijke onderzoek. Mede dankzij hem, heb ik bij de TU Delft een fijne loopbaan in het onderwijs gehad.
    Markante man, met originele ideeen, die zielsveel van zijn Anne en van zijn (klein-)kinderen en parners hield. Wat was hij trots op iedereen.
    Ik wens de familie heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

    Mirjam - Den Haag
    17 april 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Uit de tijd duikt ieder mens op, maakt iets unieks van het leven samen met dierbare anderen en verdwijnt langzaam uit ons oog, maar niet uit ons hart. En verblijft daarna toch ook nog ergens (denk ik).

    Met veel warmte denk ik aan mijn oom Hans, die ik eerst in het Noorden en veel later in Leiden van nabij heb mogen kennen tezamen met zijn vrouw en mijn tante Annie, wanneer we (Chloe ook) weer eens gezellig langs kwamen bij hen in de Merenwijk . Of het nou ging om 'een reis de koude in' van de moleculaire deeltjes, of om rietganzen of om wat dan ook, ik ken dat jongensachtige genieten van hem en hou dat graag dichtbij.

    Veel liefs aan jullie allemaal,
    Warme groet van ons,
    Johan Westra

    Johan - Antwerpen
    16 april 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.