Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Guido Houtepen

09-11-197112-04-2022
   Met verdriet in ons hart nemen wij afscheid van onze geliefde collega Guido Houtepen. Wij willen iedereen uitnodigen via dit register herinneringen en foto's van Guido met ons te delen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Foto
    reactie 77   |   niet OK

    Guidoke!
    Wat was het een feestje om met jou te werken. Altijd vol enthousiasme en in voor een dolletje. Je had er voelsprieten voor om te merken dat iemand niet lekker in zijn vel zat en daar gaf je dan ook meteen je aandacht aan. Er zijn voor andere, dat is wat jij deed en dat is hoe wij jou herinneren.
    De foto die ik heb toegevoegd geeft een grote glimlach op mijn gezicht. Frank had een website live gezet met daarin reviews over midgetgolf banen, maar de slogan daarvan ontbrak. Nou jij had dé slogan gevonden hoor, 'je raakt nooit uitgeput'. Op hoeveel manieren je die kon interpreteren, geweldig hoe je daar zo enthousiast over was en niet veel later stond deze dan ook op de website! En hoe konden we jou beter bedanken dan met taart?!
    Jij hebt me er ook altijd op gewezen hoe belangrijk familie/vrienden voor je zijn en benadrukte dat ik moest genieten. Precies zoals jij altijd van jouw kinderen genoot, want wat was je een trotse papa.
    We gaan je missen lieve Guido,
    Heel veel liefs!


    Anouk - Goirle
    2 mei 2022

    Deel deze pagina:

   • Heel veel sterkte
    reactie 76   |   niet OK
    Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

    Ronald - Woudenberg
    2 mei 2022

    Deel deze pagina:

   • Salut!
    reactie 75   |   niet OK
    Lieve, grappige, vrolijke Guido,

    Wat een nieuws... het lijkt nog steeds niet écht doorgedrongen. Jouw lach, behulpzaamheid, kennis, uitstraling en aanwezigheid wordt enorm gemist. Heel veel sterkte voor jouw familie en vrienden gewenst. Saluutjes (L)

    Aida - Tilburg
    2 mei 2022

    Deel deze pagina:

   • Onbegrijpelijk
    reactie 74   |   niet OK
    Hé maatje, wat maak je me nu! Ongelofelijk en onbegrijpelijk. Laatste keer nog samen gesport en zo gelachen, zoals we altijd deden. Je keek zo uit naar een mooie toekomst, maar daar kwam abrupt een einde aan. Ik kan het nog steeds niet geloven dat jij er niet meer bent. Ik ga je missen, maar zal je onvergetelijke lach nooit vergeten. Rust zacht maat! En alle sterkte toegewenst voor je familie en je kinderen!
    Christian

    Christian - Bergen op Zoom
    30 april 2022

    Deel deze pagina:

   • Verrbijsterd
    reactie 73   |   niet OK
    Lieve Guido,
    Ik ben erg geschrokken van het nieuws dat je overleden bent, ik hoorde het vandaag pas. Ik kon het niet geloven. Ik vroeg een paar keer aan degene die het vertelde of hij wel zeker wist dat jij het was.
    We zagen elkaar regelmatig in de sportschool, vroeger aan de Tholensweg en vele jaren later in de Basic Fit en een enkele keer bij onze kapper. Ik vond het altijd leuk om een praatje met je te maken en ook al waren de contactmomenten kort toch wisselden we best wel wat levenservaringen uit. Je was wat dat betreft best wel open en kwetsbaar, mooie eigenschappen. Ik wens je ouders en kinderen heel veel sterkte en hoop dat ze mooie herinneringen aan je hebben. Je was vriendelijk en geïnteresseerd en trots op je kinderen en enthousiast over je werk. Ik zal je niet vergeten rust zacht.
    Liefs Wilfred

    Wilfred - Lepelstraat
    24 april 2022

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht Guido
    reactie 72   |   niet OK
    Ruim 20 jaar ben je een van mijn beste collega's geweest. Als ik op kantoor was spraken we elkaar altijd wel even en vaak hadden we het dan over de kids, vakanties en natuurlijk ook zakelijke dingen. Het was altijd lachten met elkaar! 4 jaar geleden hadden we ook een paar dagen overlap van onze vakanties in Lara Turkije en hebben we elkaar gezellig opgezocht. Onvoorstelbaar dat je er ineens niet meer bent, zo'n grote gezonde kerel ineens weg. Heel veel sterkte voor je vader, moeder, zus Yolande en natuurlijk Sophie en Philip in deze moeilijke tijd. Rust zacht Guido en ook namens mij Supertof dat ik je heb mogen leren kennen, ik zal je missen en nooit meer vergeten!

    Jack - Nieuwkuijk
    22 april 2022

    Deel deze pagina:

   • toffe Guido
    reactie 71   |   niet OK
    Wat een verdriet , wat een gemis. En voor zoveel mensen. De grote glimlach op zijn gezicht zal ik niet vergeten, voor iedereen een goed woord en interesse naar hoe het met je ging. Wat gaan we je toch ongelooflijk missen lieve Guido in ons Ondernemingshuis in Tilburg.
    Ik wens de Sophie en Philip, zijn ouders en zus, en verdere familieleden en vrienden heel veel kracht toe met dit enorme verlies.
    Guido, rust zacht en ‘super tof’ dat ik je heb mogen kennen.

    je collega,

    Genevieve Meerburg
    directeur MKB Service en Wissenraet Van Spaendonck

    Genevieve - Utrecht
    22 april 2022

    Deel deze pagina:

   • Niet te bevatten
    reactie 70   |   niet OK
    Wat ben ik enorm geschrokken van je overlijden ik ben er stil van.....
    Je was zo geliefd persoon met een warm karakter altijd in voor een geintje. Wij hebben elkaar zo vaak aan de lijn en je was altijd zo opgewekt en vrolijk. Je hebt ons zo goed op weg geholpen met de applicatie van Loket.
    Lieve Guido wij gaan je missen, bedankt dat ik je heb mogen leren kennen.

    Caroline Abers (ADSV)

    Caroline - Breda
    21 april 2022

    Deel deze pagina:

   • Zo'n geweldige lieve jongen.
    reactie 69   |   niet OK
    Lieve Guido,

    Jou zoveel jaren niet gezien en ik schrik me een hoedje van het bericht van jou overlijden. Vroeger kwam je bij ons over de vloer en je bracht altijd een cadeautje mee voor de kleine. Je bent zo'n attente lieve man die het verdiende om tot op hoge leeftijd deze aardbol te bewandelen. Ik wens jou nabestaande heel veel sterkte toe met dit grote gemis.
    Rust zacht lieve jongen

    Anita - Halsteren
    21 april 2022

    Deel deze pagina:

   • ik ga je missen
    reactie 68   |   niet OK
    We waren 20 jaar collega's en hebben bijna altijd bij elkaar aan het bureaublok gezeten.
    Ook al waren we tegenpolen op veel vlakken, we hadden altijd een klik.
    Ik ga je humor, spontaniteit, chaos, behulpzaamheid en je verhalen enorm missen.
    Ik zal je niet vergeten.

    Sjef Marinus

    Sjef - Goirle
    21 april 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.