Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Gerrit Assink

16-12-195005-12-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Heel veel sterkte
    reactie 3   |   niet OK
    Afgelopen vrijdag, nadat de dienst al was geweest, kwam Gerrit ter sprake in een gesprek dat ik met iemand had. En ik zit sindsdien af en aan te denken, welke boodschap ik moet achterlaten. Gerrit is iemand die ik als persoon enorm waardeer. En hij is ook iemand die voor mij op bepaalde momenten in mijn level erg belangrijk is geweest.

    Het begon op de Looschool. Waar ik eerst leerling was. En hij, meester Assink, was een van de docenten. Maar naast dat ook iemand die wel bezig was met dingen, waar mijn interesses in liggen. De computers op school, het filmen van de musical. De musical zelf.

    Maar ik heb Gerrit eigenlijk pas echt leren kennen, toen ik mijn eerste ICT stage op de Looschool kon doen. Hij was mijn begeleider vanuit de school. Ik leerde hem kennen als een bevlogen man. En ik heb nadat mijn stage voorbij was, nog een aantal jaar met veel plezier af en toe mijn bijdrage geleverd als hij het vroeg.

    De laatste tijd zagen we elkaar echt niet vaak. Maar als ik hem tegenkwam was het altijd aangenaam.
    Een recente herinnering die ik heb, is die keer dat we elkaar in Heerde tegenkwamen in de Action. We hadden elkaar een tijd niet gezien, dus we hadden een hoop om bij te praten. En dat deden we dus ook. Alleen was er ook een ‘probleem’. We kwamen elkaar midden in de winkel tegen. En gezien we al in de covid pandemie zaten, waren er al extra afstandsregels. Kort gezegd, we waren het pad ontzettend aan het blokkeren. Maar het was goed om hem te zien, het was prettig om hem te spreken.

    En nu is zijn tijd op aarde voorbij. Hij heeft veel achtergelaten aan kennis en inspiratie. En hij zal worden gemist door veel mensen.

    Heel veel sterkte met het verlies van Gerrit,

    Albert van de Werfhorst

    Albert - 't Loo Oldebroek
    12 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 2   |   niet OK
    Een mooie dienst. Heel veel sterkte gewenst, jullie gaan een moeilijke periode tegemoet. Bijna jarig, bijna 45 jaar getrouwd, bijna Kerst... Zoveel dagen waarop het gemis nog net wat groter is dan het toch al is.
    Ik hoop dat jullie veel steun kunnen vinden bij elkaar.
    Helaas ben ik verkouden dus heb de livestream meegekeken vanuit huis ipv aanwezig te zijn in Wezep.

    Rianne de Leeuw

    Rianne - Groningen
    11 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterkte
    reactie 1   |   niet OK
    Wij wensen jullie veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

    Fam franken
    Abel
    Maartje
    Nora
    Simon.
    (Oud- leerlingen looschool )

    Mirjam - Oldebroek
    8 december 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.