Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Frank Verhoog

05-03-198207-05-2018
   Het is zó waardevol voor Maaike en familie wanneer je hier jouw herinnering aan Frank achterlaat. Dank!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • In herinnering
    reactie 65   |   niet OK
    Vandaag, luister ik een nummer van Nirvana en moet denken aan mijn jeugd. In de popbunker in IJmuiden. Onder andere met Frank, die by far het meest talent had van iedereen. Ik heb mijn hele vroege jeugd tegenover Frank gewoond op de Hofdijklaan. We speelden veel samen. Ik met jou en mijn broertje Riekes met Margot. En we zaten bij elkaar in de klas op de basisschool. Later in onze pubertijd kwamen we ook weer in dezelfde vriendengroep terecht. Concerten en zelf muziek maken. Ik heb je al jaren jaren niet gezien. Ik was erg geschokt om te horen van jouw plotselinge overlijden 3 jaar geleden. Ik heb vreselijk meegevoeld met Inge en Vincent en Margot. Vandaag, 3 jaar later, wil ik alsnog mijn medeleven delen. Hoewel lang geleden, de herinneringen die ik heb aan Frank zijn levendig. Een creatief, gevoelig en bijzonder iemand was hij. Ik wens de hele familie en schoonfamilie heel veel sterkte op deze loodzware dag.
    Veel liefs,
    Pauline Beelen

    Pauline - Amsterdam
    7 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • 2020
    Surprise en echt een cadeau
    reactie 64   |   niet OK

    Jarig, 65 jaar nu. Wat had je altijd een hekel aan verjaardagen. Dus de beperkingen van de coronacrisis had je op dit punt niet erg gevonden. Je was altijd serieus bezig met een cadeau, moest in ieder geval iets bijzonders zijn. Op het fotootje het hart, dat je voor mij voor Sinterklaas als surprise maakte in 2015.
    Dierbaar, het staat naast mijn computer op de kast en blijft daar. Jouw passende gedicht met de lieve woorden heb ik vandaag nog maar eens gelezen. Dat blijft een mooi cadeau, dank je Frank.


    Inge - Santpoort-Zuid
    13 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 63   |   niet OK
    Vandaag kwam op werk een ijskelder ter sprake. Ik weet precies hoe zoiets eruit ziet. Op landgoed beeckesteijn staat er eentje, als een soort hobbithol in de hoek van het landgoed. 'VERBODEN TOEGANG - broedplaats van VLEERMUIZEN' stond geschreven op de deur. Of iets van die strekking in ieder geval. Meer uitnodiging hadden wij niet nodig; het was praktisch uitlokking.

    Nog geen week later stonden wij binnen. De zaklampen die we mee hadden waren geen overbodige luxe. Ik herinner me nog het overloopje waarop we stonden, en vooral de donkere kuil daarachter. Reusachtig, in mijn herinnering. Al zal het kinderperspectief dat wel wat vertekenen. Maar geen vleermuizen. Die zouden pas een jaar later op ons pad komen.

    Na vijf minuten hadden we het ook wel gezien daar. Het ging ons vooral om de ontdekking. Die spanning wat er zich achter de deuren van zo'n leegstaand pand zou begeven. Van die leegstaande villa met de lugubere naam 'Grim Hilde', het inbreken in een bunker (waar wèl vleermuizen waren en wij in blinde paniek weer uit waren gerend), tot de kelders van de kazerne tegenover je huis. Shit, zelfs je huis was een voormalig crematorium.

    Ik voel die spanning nu nog, het anticiperen voordat ik een leegstaand gebouw betreed. Ik heb er mijn werk van gemaakt. Het kan niet anders of dat komt door die vormende jaren die ik met jou heb mogen meemaken. En het heeft mij ook op zo veel vlakken gevormd. Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor. Ik moet er nu alleen nog steeds aan wennen dat sommige deuren ook voorgoed dicht blijven. En die gedachte maakt mij ook erg verdrietig

    Ieme - Leiden
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Stevig matras
    reactie 62   |   niet OK
    Zou jij Frank even willen helpen om een matras te ruilen bij de Ikea? Ja hoor, geen probleem. Op het moment dat in het had uitgesproken had ik eigenlijk al spijt maar goed familie help je. Wij dus naar de Ikea, eenmaal op de slaapafdeling aangekomen werd er gevraagd wat het probleem was, het matras was niet stevig genoeg. Op dat moment kijkt het personeel van Ikea ons aan en wij kijken elkaar aan en schieten in de lach. We voelde ons precies hetzelfde op dat moment; een stelletje van het zelfde geslacht die om een steviger matras vroegen, geen schaamte maar wel gieren dus. Zwager, dat zal ik nooit meer vergeten! Veel plezier daar met Kurt, Jimi, the ODB en the BIG

    Nick - IJmuiden
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Mis je gek.
    reactie 61   |   niet OK
    Hey Frank,
    Vandaag al weer een jaar...een jaar dat snel is gegaan als je er aan terug denkt, maar lange dagen heeft op ieder moment dat je er bij stil staat. Frank, goeie gouwe rare Frank, wat de fuck kerel...als we je nog hadden kunnen zeggen hoeveel we je missen had je het niet eens geloofd. Maar goed, ook al praten we nog vaak over je, ook al drop je nog random een "lvl up" in ons kanaal, je bent er niet meer bij. Voor jou game over voor ons nog een continue. Je hoopt je vrienden pas te verliezen als je oud bent, verhalen hebt van 'weet je nog'. Verhalen hebben we, maar het waren er zeker niet genoeg. We missen je gek, ik mis je. Al weer een jaar te veel.

    Gunnar - Velserbroek
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Een oorverdovend stil jaar
    reactie 60   |   niet OK
    Duizend tranen in mijn hoofd wachten op het grappige grinnikje.
    Hehe.....het relativerende antwoord in de catastrofe, het wat sarcastische glimlachje,
    het ok ik snap het wel geluidje, het meelevende lieve lachje, hehe.....
    Ik zal het niet meer horen of lezen. Het was een oorverdovend stil jaar zonder ons kind, zonder Frank.

    Inge - Santpoort
    7 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • De grote broer
    reactie 59   |   niet OK
    Beste Frank,

    Ik schrok toen ik het erge nieuws hoorde. Ik wil ook graag wat zeggen en een herinnering delen. Ik kende jou een paar jaar, toen was je zusje 16. Dat maakt jou toentertijd volgens mij 18. Ik heb je leren kennen als de grote broer. En één van mijn herinneringen is dat je mij hebt uitgelegd dat je files (computerbestanden) kon verstoppen achter plaatjes op internet zodat je ze kon delen met andere, en ik was daar erg onder de indruk van. We hebben ook genoten van al je gedownloade films. Het gaat je goed.
    Groet Johan.

    Johan - Heerhugowaard
    17 januari 2019

    Deel deze pagina:

   • six months have passed...
    reactie 58   |   niet OK
    I refuse to say goodbye because saying goodbye means going away and going away means forgetting. ONE LOVE FRANK MCDANK

    Iz - Belgium
    8 november 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 57
    Evelien Borst

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Evelien - Heemstede

    21 juni 2018

   • Victim of Torment
    reactie 56   |   niet OK

    Frank in zijn tienerjaren in het bandje Victim of Torment

    Victim - Velsen
    16 juni 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie