Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Eric Steenvoorden

05-07-196517-10-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Veel te vroeg
    reactie 16   |   niet OK
    Beste Eric,
    Via Peter van Kampen hoorde ik van jouw overlijden. Hoewel je gezicht mij bekend voor komt, geloof ik niet dat wij elkaar eerder ontmoet hebben. Als vrij nieuwbakken technicus van de Thuiswedstrijd en Nieuwsboulevard ben ik min of meer in jouw voetsporen getreden. Jammer dat jij mij niet persoonlijk de kneepjes van het vak hebt kunnen bijbrengen. Tot slot wens ik jouw nabestaanden de kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

    John - Noordwijk
    25 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Fijne gesprekken
    reactie 15   |   niet OK
    Als ik aan Eric terug denk, dan denk in aan de avondwandelvierdaagse in Noordwijkerhout. Mica en Joyce liepen voorop. Wij hadden goede gesprekken over het "leven" , dagelijkse dingen, opvoeden van kinderen enz.
    En als Sascha moe was, dan was Eric niet te beroerd om haar om zijn schouders te nemen.
    Jaren later zijn wij als begeleider van kinderkoor Joy mee geweest naar het korenfestival in Rijsenhout. Goede herinnering aan dit weekend.
    Eric bleef altijd zichzelf wat er ook gebeurde.
    Yvonne van der Zanden

    Yvonne - Noordwijkerhout
    23 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Weekend in Beinstein, Duitsland in het huisje bij Erika
    reactie 14   |   niet OK

    Wat was het toch een ontzettend gezellige tijd hier in Beinstein met Eric, Marjan, Anita en Koos!! Wat een mooie herinnering. Je zul altijd in gedachte bij ons zijn Eric!!


    Erika - 71334 Waiblingen-Beinstein
    21 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Eric een collega die een plekje in mijn hart heeft
    reactie 13   |   niet OK

    Ik heb Eric voor het eerst ontmoet toen ik kwam werken bij Klooster Alverna.
    Samen met zijn collega Frans was hij altijd in voor een geintje maar ik mocht ook vele mooie gesprekken met hem voeren.
    In de winter als het ging sneeuwen had hij in de weekenden om en om de beurt om de paden sneeuw vrij te maken. Buienradar bestond toen nog niet maar ik heb hem nooit hoeven bellen om te komen. Hij was er dan gewoon al! Meestal nam hij Mica mee die dan mee ging sneeuw schuiven. Als ze het te koud kreeg kwam ze bij mij aan de receptie tekenen en kreeg dan warme chocolademelk. Als Eric klaar was met het werk kwam hij daarna gezellig aanschuiven voor de koffie.
    Ook toen hij niet meer bij Alverna werkzaam was kwam hij geregeld even buurten voor een gesprekje.
    Met ongeloof hoorde ik dat hij zo ziek was....zelf bleef hij optimistisch.
    Ik wil iedereen die Eric lief is condoleren met zijn overlijden en hen sterkte te wensen voor nu maar ook voor de komende tijd.
    Marianne Groenendijk


    Marianne - Haarlem
    21 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Eric en zijn goede ideeën
    reactie 12   |   niet OK

    Altijd gezellig wanneer er visite komt op een zomerse dag. Lekker buiten zitten aan je dure designer tafel met marmeren draaischijf in het midden. Eric "Weet je wat leuk zou zijn? Zaag een gat in die tafel, doe er een vuurschaal in, hang er een schoorsteen boven. " Nou ja, Als Eric het zegt......


    Anita - Haaften
    20 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinnering aan Eric
    reactie 11   |   niet OK
    Je was het dus toch in de miezerregen bij het tonknuppelen in Noordwijkerhout. Het is jaren geleden dat ik je had gezien maar in een flits bij het langslopen dacht ik: “Was dat niet Eric Steenvoorden? Waarom zit die in een rolstoel?” Je overlijdensbericht kreeg ik van Bollenstreek Omroep en dat maakte het duidelijk. Wat jammer dat ik niet even naar je ben teruggelopen en wat herinneringen met je heb opgehaald. Herinneringen aan een fantastische tijd bij de lokale omroep Noordwijk Radio en later NENS. Eric je was daar als technicus bij het programma Nieuwsboulevard een rots in de branding. We konden altijd op je rekenen wat in een vrijwilligersorganisatie goud is. Je binnenkomen in de studio in vol motorpak ornaat en de verhalen van de tochten die je met de motor maakte. Wat moet je ziekte moeilijk voor jou en je gezin zijn geweest. Het kaarsje is voor jou en je gezin.
    Leny Verplancke
    jarenlang collega en presentator bij de lokale omroep

    Leny - Noordwijk Zh
    20 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Eric, dank voor wie je was
    reactie 10   |   niet OK

    Lieve familie, als oud-collega van Eric en Frans , beiden werkzaam geweest in Klooster Alverna, wil ik de familie en vrienden condoleren met het overlijden van Eric, de optimistische Eric zoals ik hem ken, zelfs tijdens zijn ziekte.
    Bewonderenswaardig en ik heb veel aan zijn houding gedacht de laatste tijd. Een tijdje geleden heb ik hem nog gesproken, en ook toen ging hij voor optimisme. Heb goede herinnering aan dat gesprekje.
    Ik wens iedereen veel sterkte toe, en dat de mooie herinneringen aan Eric de boventoon mogen voeren.
    Samen met de herinneringen aan Frans en Eric samen, beiden zijn nu op een andere plek. Zou mooi zijn als ze elkaar weer zouden ontmoeten.
    Caroline Jaspers


    Caroline - Hoofddorp
    20 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Efteling 2
    reactie 9   |   niet OK

    Samen in de rij voor Joris en de Draak


    Veroniek - Amersfoort
    19 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Efteling
    reactie 8   |   niet OK

    Herinneringen aan Eric zijn ook herinneringen aan onze uitstapjes. Sinds 2003 zijn we zeker wel 10 keer met onze beide gezinnen naar de Efteling geweest. En waar onze partners nog wel eens kozen voor toekijken langs de kant, gingen Eric en ik altijd mee de attracties in. Geen achtbaan was te gek, maar omdat we bijna altijd mooi weer troffen, konden we ook erg genieten van de Piranha. Deze foto’s zijn uit 2017 😘


    Veroniek - Amersfoort
    19 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   • Levensgenieter
    reactie 7   |   niet OK

    De laatste keer dat we Eric mochten ontmoeten, was afgelopen zomer. Met (oud-)collega’s van Marjan uit Noordwijk. Eric was een mooie kerel en we verliezen een bijzonder mens.
    Sterkte voor iedereen, die afscheid moet nemen.


    Martin en Riëtte - Lisse
    19 oktober 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.