gedenkplaats van

Enrico Visser

30-07-197225-10-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Dag mooie glimlach
    reactie 61   |   niet OK
    Jij stroomde in in havo 4 op develstein college, zo’n 30 jaar geleden. De jongen met de breedste glimlach van de hele school die zijn hand niet omdraaide voor gymnastiek met een tomeloos doorzettingsvermogen en mooie mindset. Inspirerend! Dank je wel dat ik je mocht leren kennen.

    Veel sterkte voor alle nabestaanden.

    Margriet - Zwijndrecht
    17 november 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 60
    Daniëlle Strijbosch

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Daniëlle - Zwijndrecht

    11 november 2020

   • Schrik
    reactie 59   |   niet OK
    Wat triest om te horen dat Enrico is overleden. Niet te bevatten. In zijn jonge jaren turnde hij in de selectie samen met o.a.mijn zoon Christian. Heel wat wedstrijden ben ik meegereden om naar de prestaties van " onze " jongens te kijken. Wat was dat een leuke tijd. Voorbij dat alles en voor goed, zo verdrietig. Ik wens Cynthia, de jongens, maar ook Joop , Geertje en John met zijn gezin heel veel sterkte toe en de kracht om door te gaan. Lieve groeten van Didi van Asch

    Didi - Zwijndrecht
    2 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Ongelooflijk
    reactie 58   |   niet OK
    Wat een schokkend bericht om te horen dat jij in de kracht van je leven bent weggerukt van al je geliefden. Ik wens al jouw dierbaren heel veel sterkte om dit verlies te dragen en zal jou altijd herinneren als 1 van onze club! Zoveel mooie herinneringen gemaakt in ons toen helemaal nog jonge leven. Wat hebben we een lol gehad en gefeest met elkaar. Nu rest slechts de stilte...
    Sterkte voor een ieder die jou hekend en lief gehad heeft😘💪

    Marlies - Zwijndrecht
    1 november 2020

    Deel deze pagina:

   • Nooit meer
    reactie 57   |   niet OK
    Nooit meer hier,
    Maar altijd bij ons!
    Zoveel fijne herinneringen.

    Tamara - Hillegom
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Geen woorden voor
    reactie 56   |   niet OK
    Geen woorden voor, niet te bevatten
    Rust zacht enrico
    Heel veel sterkte voor alle nabestaanden🙏

    Walter en Carla - Barendrecht
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Een prachtig mens
    reactie 55   |   niet OK
    Een prachtig mens is niet meer. Enrico was iemand waar je binnen de turnsport niet om heen kon. Een gezellige man, geïnteresseerd in wat je was en hoe het ging. Ik wens jullie als familie heel veel sterkte in de komende tijd.
    Caroline

    Caroline - Voorschoten
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht
    reactie 54   |   niet OK
    Beste Enrico,

    Een zwaar gevecht heb je gevochten, je hebt alles gegeven, alleen helaas heb je deze oneerlijke strijd niet mogen winnen.
    Rust zacht, we gaan je missen.

    Richard

    Richard - Rotterdam
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Gemis
    reactie 53   |   niet OK
    Enrico,
    Waar moet ik beginnen? Eigenlijk zijn er geen woorden voor..... geen woorden voor dit oneerlijke en veel te vroege afscheid van jou!
    We kennen elkaar natuurlijk van gv O&O, waar anders? Daar heb ik vele mooie herinneringen aan de tijd dat we naar Norderstedt gingen en daar de boel op stelten zetten of dat zij hier kwamen en wij er een dolle boel van maakten in de Blue Lagoon of in Alcázar. Verder hebben we diverse gymnaestrada’s meegemaakt en wat een lol hebben we daar gehad! Later nog een jaartje tegelijk rondgedobberd op de HALO. Ik zal het allemaal nooit vergeten! Je was altijd in voor een praatje als ik de Uilenvliet binnenkwam! De woensdagtrainingen zullen dan ook nooit meer hetzelfde zijn.
    Ik wens jouw familie alle mogelijke kracht om zonder jou verder te moeten!

    Ursula - Dordrecht
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • Ons gemis...
    reactie 52   |   niet OK
    Lieve Enrico, Iedereen kent jouw als Enrico van de turnwinkel of de trainer van, maar wij kennen jouw als een familieman, een mensenmens, zorgzaam, het iedereen naar zijn zin willen maken, met iedereen een praatje maken al had je geen idee wie het was maar gewoon op zoek naar gezelligheid want daar was je altijd wel voor in. Met elkaar op de skilatten, een middagje formule 1, avondje bakplaten of gewoon biertje drinken aan de bar die je samen met de jongens gemaakt hebt, Sinterklaasavond en met kerst met de hele familie aan de fondue... Of gewoon lekker op de camping, flink rondje fietsen of onderuit in een stoel hangen. Daar kon je wel aan wennen zei je tegen Cyn en de kids vorig jaar meerdere keren toen jullie een daagje bij ons op TerSpegelt waren. De caravan was uitgezocht. Waren we je ff kwijt op de zaak dan brandde het licht en hoorde we muziek in je trots, jullie nieuwe caravan. Campinglife was wat je heerlijk vond met je gezin. En wat zijn we de Corona ergens dankbaar dat we dit jaar toch bij elkaar op de camping stonden. We gaan je enorm missen jongen...

    John, Nathalie, Tyson en Kyano - Zwijndrecht
    31 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie