Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Emiel Janssen

02-10-198811-11-2019
   Dit is een kennisgeving om u op de hoogte te brengen van het overlijden van Emiel. Het is voor ons waardevol te weten wat Emiel voor jullie betekende of wat je met hem hebt meegemaakt. Van alle reacties, persoonlijke verhalen en herinneringen willen wij later een herinneringsboek maken.

   Heb je mooie foto's of filmpjes van of met Emiel, dan willen we je graag vragen om die ook te uploaden op onze Google Drive. Deze is te vinden op :
   https://drive.google.com/folderview?id=1Hch6bj0PuCmKZynnsaH7YTvb0NGBnAPp

   Correspondentieadres:
   Uitvaartverzorging Rivierenland, Lage huis 43, 4153 CS Beesd

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Zonder jou..
    reactie 127   |   niet OK
    Lieverd,
    De 2e kerst zonder jou...
    Het doet pijn, wetend dat we nooit meer compleet zullen zijn, bij welke gelegenheid dan ook.
    Het was een zwaar jaar. Jou moeten missen, je verjaardag, je sterfdag, onze verjaardagen, papa's revalidatietraject, corona.
    We zijn er door heen gekomen, we hebben geprobeerd het leven weer op te pakken, maar oh, wat was/is het vaak ontzettend moeilijk. En dat zal altijd zo blijven...
    Het was ook een heel bijzonder jaar. We hebben zo ontzettend veel aandacht gekregen. Zoveel appjes, kaarten, telefoontjes, bloemen, bezoek en memoriberichten, het hele jaar door, maar speciaal op je verjaardag en sterfdag.
    Het doet ons goed, weten dat je niet alleen voor ons speciaal was, maar voor velen. Als je eens wist met hoeveel vrienden uit Enschede wij nog steeds contact hebben, via media, maar ook hier thuis, even bij praten over jou. Je wordt daar ook erg gemist.
    Oh, wat zijn we trots op jou! Dat zeiden we altijd al, maar dat geloofde je niet, want waarom, wat ben ik nou, een mislukkeling.
    Nou echt niet, als je zo veel mensen kunt raken dan ben je heel bijzonder!
    Liefs van ons en wie weet  tot ooit...
    Mart en Carien - Rumpt
    25 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 126   |   niet OK
    Dag Emiel,

    Bijna 1 jaar na dato. Wij missen je nog elke dag met je flauwe grappen die soms kant nog wal raakten. The Dutch Bitterballz missen niet alleen jou muziek kennis maar vooral jou aanwezigheid!
    Ik hoop dat je ons nog ergens ziet als wij samen komen en proosten op jou! Lachen, gieren en tranen om jou, want man wat zijn wij trots dat wij jou hebben mogen kennen.

    Proost op jou, Emiel!

    Joran - Deventer
    9 november 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 125
    Lilian

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Lilian - Utrecht

    10 april 2020

   • reactie 124
    Nick

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Nick - Best

    7 december 2019

   • Rust zacht lieve Emiel
    reactie 123   |   niet OK

    Lieve Emiel,

    Op de VAVO in Culemborg heb ik jou mogen leren kennen als een bijzonder lief en betrokken persoon. Jij was naast een serieuze leerling ook iemand die in was voor een geintje. Een gangmaker op feestjes. De herinneringen aan verjaardagen, ROC bijeenkomsten en vooral het skiën in Landgraaf zal ik nooit vergeten. Altijd als jij erbij was werd er extra gelachen. Je bracht net dat beetje extra sfeer.

    Een van de mooie herinneringen aan jou is de Nissan Micra. Het wagentje waar jij verliefd op was en altijd klaar stond voor de verschillende uitstapjes. De ontvoering van Mirjam om friet te gaan eten tijdens haar verjaardag was er daar een van.

    Ook was jij mijn partner in crime als we kattenkwaad konden uithalen. Zo hebben wij bij Manouk in de schuur een wielklem gevonden, die kon prima om de auto van Melissa. Om vervolgens naar haar toe te gaan: "Melissa je hebt een wielklem, je staat fout geparkeerd".

    Mijn verjaardag heb ik meerdere keren met jou mogen vieren, ik zorgde voor wat lekkere drankjes. Jij voorzag de andere gasten maar al te graag van drankjes, gelukkig mixte jij de drankjes niet te sterk..... Natuurlijk wel voor jezelf, want jij kon er tegen. Althans dat verstond ik aan het einde van de avond nog. Gelukkig werd je altijd veilig thuis gebracht!

    De laatste jaren is het contact helaas wat minder geworden, jij had een mooi studentenleven gekregen in Enschede en kwam nog maar weinig terug naar de regio. Maar als wij elkaar spraken was het altijd ouderwets gezellig. Het ging verder waar het gebleven was en de avonden eindigden altijd later dan we van tevoren hadden gepland.

    Emiel ik ga je enorm missen. Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht. Wij moeten nu helaas verder zonder jou, gelukkig hebben we de mooie herinneringen nog. Rust zacht Emiel.


    Leander - Tiel
    26 november 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 122
    Jolien

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jolien - Rotterdam

    25 november 2019

   • Dutch Bitterballz
    reactie 121   |   niet OK
    Wat een verhaal...
    Samen met zijn makkers van The Dutch Bitterballz was Emiel bij uitstek een voorbeeld van een quizzer die er geen bal van kan (geen bitterbal zou ik bijna zeggen). Maar week-in-week-uit kwamen zij weer naar CP om hun beperkte kennis te etaleren en zich met elkaar en met de mensen om hen heen te vermaken. Foto's moesten worden opgehangen, vaste tafel (tafel 30), biertje erbij en natuurlijk halverwege de avond de bitterballen. Goede antwoorden werden luidruchtig gevierd en bij een hoge notering aan het einde van de avond wist de hele Oude Markt dat het goed was gegaan met Team Dutch Bitterballz. Graag geziene gasten waar je een leuke avond mee kunt hebben en met Emiel als één van de grote roergangers.
    En dan hoor je dit! Onwerkelijk.
    Wij zullen Bij Flip Emiel blijven herinneren als een geweldig leuke vent die altijd in was voor een geintje. Een topgozer. Vanavond laten we tafel 30 leeg.
    Namens mijzelf, maar ook namens al mijn collega's Bij Flip (v/h CP) en Let's Quiz wensen we alle nabestaanden, maar ook The Dutch Bitterballz veel sterkte en kracht. We denken aan jullie.

    Toevoeging.
    Zonder dat we het wisten gaven The Dutch Bitterballz vanavond acte de presence Bij Flip. Een quizje spelen, voor Emiel. Eindnotering zoals altijd ruk (16e). Maar mannen, zoals ik jullie vanavond zag, weet ik zeker dat Emiel trots was op zulke vrienden. En terecht. Het moet voor Emiels familie een enorme troost zijn dat-ie zulke fijne vrienden had in Enschede. Houd de herinnering aan jullie Troubadour in stand!

    Tom - Enschede
    25 november 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 120
    Jolien

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jolien - Rotterdam

    25 november 2019

   • reactie 119
    Bjørn

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bjørn - Rumpt

    24 november 2019

   • reactie 118
    Johan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Johan - nieuwaal

    22 november 2019

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.