Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Dick van Doorn

01-07-196406-04-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Dag buurman
    reactie 81   |   niet OK
    Hey lieve Dick. Zie nu dit verdrietige bericht pas. We waren buren op de damstraat in Utrecht. Je was er altijd voor mij samen met Arnold. Ik koester er mooie herinneringen daaraan. 2 markante mannen. Samen koffie drinken en een goed gesprek voeren. Dag mooi mens. Dikke kus uit Italië, Hannelore alias puck.

    Hannelore - San benedetto val di sambro
    17 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • IK zou willen dat we nog samen konden afwassen bij pa en ma. Anneke
    reactie 80   |   niet OK

    Anneke - ALPHEN AAN DEN RIJN
    6 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Al weer een jaar!!!!
    reactie 79   |   niet OK
    Lieve Dick

    Al een jaar ben je dood vandaag en het is nog steeds niet te bevatten,mijn lieve grote broer. Waarom jij ziek moest worden daar kan ik nog steeds boos om worden , je rookte niet en je dronk bijna niet en dan krijg jij zo,n klote ziekte. Ik ben echt heel blij met mijn spijkerjasje wat van jouw is geweest dan heb ik toch iets van jouw. Vroeger had ik ook een jasje van jouw en dat vond ik heel stoer , het was een licht blauw jasje waar jij namen van bands op had getekend .(the ex en sex pistols). Ik ging toen met een paar jongens om die in de slof kwamen en ik was echt super stoer met mijn jasje. Ach ja dat is erg belangrijk als je 16 bent. Nu zou ik het het liefste willen dat je jas weer aan de kapstok in je slaapkamer hangt want dat zou betekenen dat je er nog bent .Ik zal je nooit vergeten en ik hou super veel van je en ik weet dat je af en toe even langs komt, ondanks dat jij zei dat dat niet kon (dood is toch echt dood zei jij).Lieve dick morgen gaan we naar db,s en gaan we naar jouw expositie van je posters, ik denk erg vaak aan je en zal je nooit vergeten.Dag dikkie dik , dikke kus van je zusje Anneke

    Anneke - ALPHEN AAN DEN RIJN
    6 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 78   |   niet OK
    Lieve Dick,
    Vandaag een jaar geleden ging ik bij je op bezoek, niet wetende dat het de laatste keer zou zijn. Het is raar dat je er al een jaar niet meer bent en de ene dag is er makkelijker mee om te gaan dan de andere.
    Al eerder hebben we het over je uitvaart gehad, wat wil je en wat juist niet. Mede hierdoor wilde ik graag dat je zou weten wat ik zou zeggen op de dag van de uitvaart. Ben een aantal keer begonnen, niets dekte de lading. En toen was ik te laat. Het volgende heb ik uiteindelijk verteld.

    Lieve Dick,
    Ongeveer 2 weken geleden ben ik begonnen om op te schrijven wat ik vandaag wilde zeggen. Met het idee dat je dan wist wat ik over je zou zeggen. Zo ver is het nooit gekomen en de laatste dagen zijn veel herinneringen aan jou al zo mooi verwoord dat ik het een beetje anders doe. Alles waar ik van vond dat je het moest weten heb ik je gelukkig verteld.
    De volgende woorden en korte zinnen zullen me altijd aan jou herinneren en er zijn er ongetwijfeld nog veel meer:
    Apple
    moed
    Koffie en taartjes
    Concerten
    lief
    tourmanager
    Heeft u deze ook in het zwart?
    Natte sneetjes
    Becks, max 2
    Bootschoenen
    Freitag + administratie
    Bijzonder
    Netflix
    Awesome
    Dickies
    gezagvoerder
    Tips op gebied Muziek en series
    Kadootjes door de brievenbus
    Nonkel Dickjes, de automatische aaimachine van Knus en Leia
    Buttons
    Vans
    Ben Sherman
    lief
    Petjes
    bijnamen
    Foto’s, die ik nooit zag
    tissues…
    …en zoals je de laatste maanden zo vaak zei: het komt wel goed tinus. Met je duim omhoog.

    Daar ben ik het niet helemaal mee eens want nu lig je daar in die lelijke kist. Onze mooie lieve Dick in zijn typische Dick outfit in een lelijke kist. Niet dat we je geen mooie kist wilden geven, maar je wilde de goedkoopste want, ja het ding gaat in de fik. In het zelfde gesprek over je uitvaart heb ik je ook gevraagd of je bloemen wilde waarop ik haast een verontwaardigd antwoord kreeg: Ja het is toch een begrafenis…
    Toch blijft het een beetje onaf voelen, daarom hebben wij alvast op je kist geschreven wat we je nog willen meegeven. We willen iederen uitnodigen om Dick een laatste geschreven of getekende groet, wens, boodschap of wat ook mee te geven.
    Dag lieve Dick

    Martine - Utrecht
    5 april 2018

    Deel deze pagina:

   • Verkenning in de underground
    reactie 77   |   niet OK
    Peace Dilemma - Rondo's; Crass en Raket
    Dank je wel en tot ziens x

    Bie - Alphen aan den Rijn
    4 april 2018

    Deel deze pagina:

   • In z'n eigenheid een inspiratie...
    reactie 76   |   niet OK
    Dick is een van de meest oorspronkelijke mensen die ik heb mogen leren kennen in mijn leven. Optimistisch, eigenwijs, origineel en gewoon enorm leuk om mee te praten. Momenten met hem waren eigenlijk altijd tof. Op z'n slechts prima en op z'n mooist memorabel. En dat is bijzonder. Gesprekken gingen over muziek, een passie die we deelden, en over z'n familie waar hij met liefde en humor over sprak. Humor iets wat hij uit diezelfde familie meegekregen heeft en wat mij altijd weer op een positieve manier verraste. Dick je was een mooi, leuk en bijzonder mens en je wordt gemist jongen. Wie weet, als we het allebei mis hebben

    Nico - Bodegraven
    4 april 2018

    Deel deze pagina:

   • reactie 75
    Anja

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Anja - Alphen ad rijn

    4 april 2018

   • Verjaardag
    reactie 74   |   niet OK
    Lieve Dick,
    precies een jaar geleden kwam ik langs om je te feliciteren met je verjaardag en vertelde jij dat ‘het slecht nieuws’ was. Het woord kanker werd uitgesproken. We waren in de war maar dachten in oplossingen. We waren hoopvol.

    Vandaag ben je weer jarig en ben je er al bijna 3 maanden niet meer. En het is nog steeds heel gek dat je hier niet meer bent. Het went - het went niet. Het lijkt alsof je ieder moment op de stoep kan staan – het lijkt alsof ik je al jaren niet meer gesproken heb.

    Ik mis je heel erg. De ene dag is er beter mee om te gaan dan de ander dag. Natuurlijk gaat alles gewoon door en is het goed zo. Maar kut dat jij er niet meer deel van uitmaakt. Ik heb je nog zoveel te vertellen.

    Vandaag zijn je laatste dozen opgehaald bij mij thuis. Je gitaren, platen en boeken, de spullen die jou dierbaar waren, zijn goed terecht gekomen. Het is gegaan zoals jij het wou – daar ben ik heel blij om.
    Vanavond drinken we in dB’s een borrel op jouw verjaardag. Je bent er een beetje bij want je foto hangt aan de muur.
    Ik haat die foto daar.

    Lara - Utrecht
    1 juli 2017

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve broer Dick,
    reactie 73   |   niet OK

    Weet je nog: “Dat wij samen op zolder sliepen in de Oranjestraat” Jij aan de linkerkant en ik(als het kleine broertje) aan de rechterkant van de zolderkamer. Je was mijn grote broer, soms opstandig en rebels maar hoe dat ook mijn grote broer. Met teksten op de muur zoals “het leger moet leger-Walg, walg, Wiegel aan de galg en Ban de Bom. Maar ook de broer, die mij hielp een t shirt te maken omdat ik Madness na deed tijdens playbackshow in de speeltuin. Iemand die de confrontatie aanging met de buurvrouw als ik weer de bal in de voortuin had geschopt.
    Weet je nog: “Dat wij samen naar de wereldkampioenschappen Honkbal zijn geweest! Wat een avontuur was dat zeg! Eerst met de trein naar de stad, daar stond jij mij op te wachten. Samen op de fiets naar buiten de stad om honkbal tegen de Amerikanen te gaan bekijken. Wat de uitslag was, weet ik niet meer.
    Weet je nog: “De verbouwingen die wij( pa en ik) bij jouw hebben gedaan. We mochten van jouw het dak op!! Tjonge jonge, wat was dat rot zeg! Zo rot dat ik er met een voet doorheen zakte. Uiteindelijk hebben wij met zijn allen het dak vervangen..
    Dick, je was voor ons dichtbij maar ook erg ver weg. Met de verjaardagen en sinterklaas was je aanwezig en soms wist ik niet helemaal waar je altijd druk mee was. In Utrecht daar waren je vrienden en was je thuis. Ondanks je lijdensweg van afgelopen maanden heb je het voor elkaar gekregen om Utrecht en Alphen aan den Rijn aan elkaar te koppelen. Je vrienden en de van Doorns stonden samen achter je. En wij je zullen gaan missen… en dat wij ontzettend veel van je houden.

    Ik neem afscheid in jouw woorden: “Ik zie je snel!”


    Bart - Alphen aan den Rijn
    13 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 72
    Renske

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Renske - Utrecht

    2 mei 2017

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.