Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Désirée Sjoukje Maaike Doedse

06-03-197506-02-2017
   So far away, away, fading distant lights
   Leaving us all behind, lost in a changing world
   And you know that these are the days of our lives,
   So remember…

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve Désirée

    In 2009 begonnen wij aan de opleiding van de politieacademie. Hier heb ik je leren kennen al stoer wijf met een aanstekelijke lach. Jij had al veel levenservaring terwijl ik net van de middelbare school af kwam. Hierdoor was je een voorbeeld. Als we elkaar tegen kwamen groette wij elkaar altijd met een zakelijke groet om vervolgens in lachen uit te barsten.

    Vandaag heb ik afscheid genomen van je. Hierbij had ik de eer om de bloemen te leggen, in tuniek, namens de politie. Een laatste eer, een laatste groet. Je wordt gemist.

    Esmé - Aalsmeer
    16 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Gizmo
    reactie 16   |   niet OK

    Lieve Désirée,
    In 2006 gaf ik bij de HBD aan dat ik in plaats van objectbeveiliger graag als mobiel surveillant en hondengeleider aan de slag wilde gaan. In Rotterdam was er geen plaats vrij, maar in Amsterdam was er net een plekje vrij gekomen. Een beetje zenuwachtig kwam ik, als 'groentje' in het hondengeleiders wereldje, aan in een lelijk kantoorgebouw in de haven van Amsterdam. Met heel veel enthousiasme werd ik bij mijn eerste dienst door jou ontvangen. Je stelde je voor als de teamleidster van de Amsterdamse tak van 'HBD Total Security'. Achteraf waren wij met ons kleine clubje toch wel een beetje een vreemde eend in de bijt van het oer-Rotterdamse bedrijf. Nadat je mij het een en ander had uitgelegd zijn we richting de kennels gereden die langs een groenstrook stonden op een haventerrein. Daar aangekomen stond ik, met de nodige spanning (ik wist echt helemaal niets van politiehonden), tussen de diensthonden en werd ik onder andere 'voorgesteld' aan Gizmo. Gizmo was de hond waar jij al enige tijd mee liep. Gizmo was een al wat oudere, ervaren hond. Je gaf me toen gelijk aan dat Gizmo 'mijn' hond zou worden aangezien jij met Cobra wilde gaan werken. Na enkele maanden waren wij allebei getoetst en mocht jij met Cobra werken en ik met Gizmo. Wat waren wij, samen met collega's Scott en Saskia, gek van de honden! We hebben veel leuke trainingen met de diensthonden gehad.
    Na een paar jaar besloot de HBD haar activiteiten te stoppen. De Amsterdamse tak werd eerst afgestoten en daarna werd de HBD in zijn geheel door Trigion overgenomen. Jij werd aangenomen bij de Politie en ik heb, nadat ik nog even samen met Gizmo in Rotterdam heb gewerkt, de overstap gemaakt naar de gemeente Zoetermeer. Gizmo mocht op dat moment met pensioen, waarna ik besloot om hem mee naar huis te nemen.

    De jaren daarna hebben we nog regelmatig contact met elkaar gehad. Met name als het ging over 'onze' hond Gizmo. Zijn laatste jaren heeft hij met veel plezier bij mij thuis gewoond tot hij in 2014 overleed. Helaas is ons contact daarna minder geworden.

    Ik heb je leren kennen als een super lieve en enthousiaste collega. Je had enorm veel plezier in je werk en je was supertrots en gepassioneerd op je werk als hondengeleider en op het feit dat je veteraan was. Ik heb altijd met heel veel plezier met je samengewerkt en heb veel met je gelachen. Met sommige collega's heb je in je carrière nét iets meer dan met de gemiddelde collega. Jij was zo'n collega! Nadat ik op Facebook een bericht voorbij zag komen van jouw overlijden stond mijn wereld heel even stil. Omdat wij weinig contact meer hadden wist ik niet dat je zo rot in je vel hebt gezeten. Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht, maar ik had je zoveel beters gewenst. Jij was namelijk iemand die je de hele wereld zou gunnen!

    Ik wil je ouders, Marco en ieder ander die Désirée in haar hart heeft zitten enorm veel sterkte en kracht wensen met dit onwaarschijnlijk grote verlies. Ik kon helaas niet bij jouw afscheid aanwezig zijn, maar ik hoop dat het een waardige dag is geweest waar iedereen kracht uit heeft kunnen putten.

    Frank Schilperoort
    Oud collega HBD Total Security B.V.


    Frank - Leidschendam
    16 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht...
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Desiree,
    Jaren geleden maakten we deel uit van dezelfde vriendengroep, met z'n allen in een door Marco gehuurde NZH bus naar Groote Keeten voor een feestje in de Vijverhut, vele weekeinden met z'n allen gezellig uit in het 'stadje'. De laatste jaren wat meer uit het oog maar niet uit het hart, we kijken met veel plezier terug op die tijd en zo zullen we je blijven herinneren. We wensen Marco, je familie en vrienden heel veel sterkte toe. Rust zacht lieverd, Tom en Linda Bras

    Tom en Linda - Amsterdam
    16 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Sportief en gezellig.
    reactie 14   |   niet OK

    Geen woorden.


    Marc - Heerhugowaard
    15 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Sprakeloos
    reactie 13   |   niet OK
    Désirée, ik ken je van de HR. Ms v Nes, samen hebben wij de missie Enduring Freedom gedaan.
    Ik herinner me jou als een vrolijke en spontane meid, die altijd klaarstond, je deed altijd veel voor het thuisfront zowel aan boord als thuis in samenwerking met volgens mij jouw moeder.
    Het feit dat jij er niet meer bent, doet mij de adem stokken, onvoorstelbaar, maar wel werkelijkheid.
    Je zal altijd in mijn herinnering blijven.
    Rust zacht.

    Marc - Heerhugowaard
    15 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    Lieve Dees,

    In shock las ik een bericht op jouw FB.
    Vol ongeloof... Ik hoop dat jij nu je rust gevonden hebt..
    Je zal hier gemist worden! Was een lieve en fijne collega.

    Rust zacht..
    Liefs,
    Danielle van Halst

    Danielle - zwaag
    15 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Veteraan
    reactie 11   |   niet OK

    Dag kanjer

    Nog steeds niet te bevatten. Dank je wel voor jouw inzet en de mooie momenten samen.

    Politie Veteranen Platform


    Fred en Petra - HOORN NH
    14 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 10   |   niet OK

    Oh lieverd. Waarom ? Afgelopen week zoveel naar je gekeken. Ik kon niet bij je weg komen. Veel nagedacht over onze 26 jaar vriendschap. Van jou heb ik geleerd dat je elkaar niet dagelijks, wekelijks of zelfs jaarlijks hoeft te zien om te weten dat echt vriendschap van binnen zit. Ik ga je zo missen. Dikke kus Monique.


    Monique - Purmerend
    13 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • reactie 9
    Nicole

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Nicole - Waddinxveen

    13 februari 2017

   • ongeloof
    reactie 8   |   niet OK
    Vol verbazing las ik het bericht.
    Bedankt voor de herinneringen op het HB.
    Rust zacht!!!!
    Heel veel sterkte aan de nabestaanden.

    Veel liefs, Sabrina

    Sabrina - Almere
    13 februari 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.