Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

David Provoost

18-12-198805-05-2020
   David is thuis.

   De huidige omstandigheden zorgen ervoor dat wij in kleine kring afscheid van David gaan nemen.
   David zal worden begraven op zaterdag 9 mei op de Algemene Begraafplaats aan de Dasselaarweg 26 te Zeewolde.

   Wil je je herinneringen, foto’s of verhalen met ons delen?

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Gecondoleerd
    reactie 71   |   niet OK
    Wat erg meid. Pff. Ik wens jou de Kids en verdere familie heel veel sterkte met dit grote verlies

    Willeke - Zwolle
    5 september 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 70
    Andrea Meerse

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Andrea - Zeewolde

    20 mei 2020

   • Condoleance
    reactie 69   |   niet OK
    Het bestuur van Volkstuinvereniging de Woelakkers wil hierbij medeleven betuigen aan de familie van David. We wensen u allen veel kracht in deze moeilijke tijd.

    Volkstuinvereniging - ZEEWOLDE
    20 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve David
    reactie 68   |   niet OK
    In een moeilijke periode was jij degene die mij kon laten lachen, positief kon houden en vooral ontzettend veel hulp gaf. Ik ben je daar nog altijd dankbaar voor. Toen dit verdrietige nieuws bij mij terecht kwam heb ik even een traantje moeten laten, dekend aan je vrouw en kindjes. Ik ben van mening dat de hemel een prachtige ster rijker is door jou. Rust zacht lieve David. 💫

    Quinty - Zeewolde
    15 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Met intens medeleven voor allen die dit verlies moeten dragen...
    reactie 67   |   niet OK

    Al mijn bestanden heb ik doorgezocht naar een mooie foto ter ere van David, maar ik vond niets goed genoeg. Tot ineens deze vlinder voor mijn neus landde. Dus die is het geworden, voor een mede gepassioneerde fotografieliefhebber.
    Respect hebben we, voor hoe hard jullie allen gevochten hebben, met zoveel liefde. We hadden op een ander einde gehoopt, maar het mocht niet zo zijn. Te jong, te vroeg, dat geldt voor alle betrokkenen.
    Heel veel sterkte.

    Eric en Petra


    Petra en Eric - Zeewolde
    14 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Tot ziens Daaf! We zien elkaar weer, en hopelijk heel snel! 💕
    reactie 66   |   niet OK
    Zo, jouw diepste verlangen om onze God de Vader en Jezus Christus Zijn Zoon te kennen, is nu in vervulling gegaan! De schellen zijn van je ogen, je bent nu bij Jezus. Hij is de waarheid, de weg en het leven, en jij ziet en kent Hem nu ineens helemaal, of je bent in ieder geval een stapje dichterbij, daar waar wij hier soms nog in het duister tasten en dingen niet helemaal vatten.
    Ik heb van de week vaak eraan gedacht hoe het voor jou heeft moeten zijn, toen je dinsdag van ons weg ging naar Jezus toe. Toen je Hem ontmoette, heb je vast gedacht: "Oohhh zo zit het, nu snap ik het!"

    Ik weet dat je graag hier had willen blijven, bij je mooie sterke vrouw en je 2 prachtige dochters, om voor hen te zorgen, ze te beschermen en heel veel van ze te houden. Tot het einde toe heb jij, maar heeft ook Rowan, daarvoor gestreden en gevochten, dapper en moedig vol geloof in onze God. Maar Zijn wil was anders, wat soms heel moeilijk is om te begrijpen.

    Vanaf hier neemt onze God de Vader het over, en eigenlijk vanaf het begin al! Hij is de allerbeste in zorgen, beschermen en houden van. Door de kracht van Zijn Heilige Geest, zullen we het leven hier dat we van Hem hebben gekregen, leven voor Hem. Totdat het moment daar is dat we ook naar Jezus mogen om Hem helemaal door en door te kennen, net als jij nu!

    Dankjewel voor de jaren van vriendschap, waarin we mooie gesprekken hebben mogen voeren en mooie momenten hebben mogen meemaken.
    Eerlijkheid gebiedt natuurlijk ook te zeggen dat we allebei een nogal een verschillend karakter hebben en dat het tussen ons ook wel eens behoorlijk heeft geknald. Maar dieperweg zat het goed, was je mijn vriend en grote broer in het lichaam van Christus en hielden we van elkaar. Je liet me toe in jouw huis en jouw gezin. Je liet me toe jou af en toe te bemoedigen met een liedje. De vriendschap met jou en Rowan is altijd gebleven en eigenlijk alleen maar sterker geworden. En jij vertrouwde mij met jullie lieve ondeugende meiden, die ik vanaf hun komst op deze wereld van heel dichtbij mag meemaken. Dat is mij zo waardevol, dat koester ik en dat zal ook zo blijven.
    Dankjewel!

    Tot ziens Daaf! We zien elkaar weer, en hopelijk heel snel! 💕

    Rianne - Amersfoort
    13 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Zoals David was
    reactie 65   |   niet OK
    Was was je een held. Wie je was, hoe je in het leven stond, je koppigheid, eigen humor en hoe je vader en man was, daar kan ik alleen maar diep respect voor hebben. Je had zo’n creatieve geest die je tot de laatste minuut moest en zou benutten. Je was de eerste die blind vertrouwen had in de Wauw Factory en zal altijd onderdeel blijven van de family. Je had zo’n passie voor je vak wat aanstekelijk werkte. Waarin je soms enorm koppig was maar wat je vooral de mooiste resultaten opleverde.

    Je had zo’n passie voor God, dat bewonder ik het meest aan je. Je groef en onderzocht in het woord tot de laatste seconde.

    Je laat een prachtig gezin achter waar je altijd alles voor deed. Ik wil hen, je broers, ouders en andere familie heel veel sterkte wensen met dit verlies. Gelukkig ben jij op een betere plek nu, maar bovenal in zo veel harten gesloten.

    Emiel - Zeewolde
    12 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 64   |   niet OK
    13 Doch, broeders, ik wil niet dat gij onwetende zijt van degenen die ontslapen zijn, opdat gij niet bedroefd zijt gelijk als de anderen, die geen hoop hebben
    14 Want indien wij geloven dat Jezus gestorven is en opgestaan, alzo zal ook God degenen die ontslapen zijn in Jezus, wederbrengen met Hem.
    15 Want dat zeggen wij u door het woord des Heeren, ldat wij die levend overblijven zullen tot de toekomst des Heeren, niet zullen vóórkomen degenen die ontslapen zijn.
    16 Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem des archangels en met de bazuin Gods nederdalen van den hemel; en die in Christus gestorven zijn, zullen eerst opstaan;
    17 Daarna wij die levend overgebleven zijn, zullen tezamen met hen opgenomen worden in de wolken, den Heere tegemoet, in de lucht; en alzo zullen wij altijd met den Heere wezen.

    18 Zo dan, vertroost elkander met deze woorden.


    - Ik zie je snel broeder David. (L)
    Moge de Heere Jezus Christus jouw familie en vrienden gerust-stellen en zegenen.

    Matthew - Wolvega
    11 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Tot Ziens
    reactie 63   |   niet OK

    Rowan - Zeewolde
    10 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 62
    Mariska Abma

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Mariska - Zeewolde

    9 mei 2020

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie