Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Cornelis Antonie de Feber

17-11-191426-01-1991
   Beste Cor!

   Bij je leven kende je mij als John en voor jou was ik de zoon, die je zelf nooit gehad had, maar het voelde wel als eigen. Het is doodzonde, dat na die 6 weken, dat ik bij jullie heb doorgebracht, omdat "mijn" "moeder" zich helemaal moest voorbereiden op de volgende worp, dat jullie niet de opvoeding verder mochten overnemen, het had me een hoop problemen gescheeld en zeker toen jij op het einde van je leven de cyclus rond mocht maken door mijn getuige te zijn bij mijn huwelijk; je was zo trots als een pauw! Helaas mocht jij dat niet meer meemaken en heeft je dochter Annie het stokje van je overgenomen, maar van dat prachtige huwelijk is in werkelijkheid geen spat meer
   over behalve de te kleine trouwring en de herinneringen! Hoop dat je nu verenigd bent met je vrouw Coba en schoonzus Jo, zodat je er niet alleen voorstaat, want jou dat was ook veelzeggend, dat je lopende van het graf naar huis ter plekke doodvalt op een stoeprand! Alle 3 zijn jullie nu verenigd in het familiegraf en hoop dat jullie het daar gezellig hebben!

   Wens je alle warmte toe en hartelijkheid die je maar wensen kunt!

   Boudewijn

   Als het kan wil ik toevoegen: muziek Tröckener Kecks - Hart en Ziel

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • 75 jaar getrouwd in de gloria!
    reactie 2   |   niet OK
    Beste Cor/lieve vriend,
    A.s. zaterdag is het al weer de 75-ste trouwdag van je, alleen fysiek hebben jullie het gered tem 46, doordat in dat jaar (1988) je liefste (Coba) het niet meer volhield met haar strijd tegen kanker. Zelf heb je haar 2½ jaar overleefd en nu jullie gezamenlijk in het graf liggen, mag ik hopen dat jullie ook weer vereend zijn met Hart en Ziel, zodat over de dood heen, jullie weer je jaardag voort kunnen zetten! Hoop dat het een sprankelende dag wordt, sowieso is het een Bijzondere Dag en hopelijk kunnen jullie daar een positieve bijdrage aan leveren! Hartelijke groeten van Boudewijn

    Boudewijn - Enschede
    23 mei 2017

    Deel deze pagina:

   • Met Hart en Ziel
    reactie 1   |   niet OK

    Tröckener Kecks kwam net als ik uit Haarlem en met mijn peetoom had ik een warmbloedige relatie, letterlijk vader- en zoon en hij heeft ook voor zijn sterven bekend, dat ik voor hem de zoon was, die hij altijd heeft moeten ontberen! Dat voelde ook heel goed, dat ik voor hem gekozen had als getuige, het mocht echter helaas niet zo zijn; maar zijn dochter heeft zich geweldig van haar taak gekweten die dag!

    Dus ook met Hart en Ziel en ook zij heeft allang in het stof moeten bijten en zij is al op veel jongere leeftijd moeten gaan!

    Deze kerstweek heb ik voor hun allen (tante Jo, tante Coba, Ome Cor en Annie) een geweldig kerststukje gemaakt en dat voelt ook goed!

    Wens ze allen hartstochtelijke kerstdagen evenals de bezoekers van deze site, want in de wereld is er genoeg geweld en dat moet uitgebannen worden!

    Boudewijn

    Boudewijn -
    24 december 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.