Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Cor van Loon - Rijsdijk

02-06-194030-09-2016
   Als het lichaam niet meer wil,
   en het leven wordt een lijden,
   kan men dankbaar zijn,
   dat God het komt bevrijden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Een engeltje was ze die veel liefde heeft gegeven en zeker liefde zal blijven geven.
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Ome Jan, kinderen en kleinkinderen,
    In woorden niet uit te leggen wat dit verlies voor jullie is, iemand die je zo lief hebt.
    Een lieve vrouw, moeder, oma en tante, vriendin iemand die jullie eigenlijk niet kunnen en willen missen. Ook al sta je er nu zeker niet bij stil..Toch zal dit verdriet eens ophouden en zullen jullie weer een lichtpuntje vinden. Ze zal altijd dichtbij jullie blijven over jullie waken, beschermen als een engeltje, want dat was ze zeker! Een goede en lieve tante waar ik altijd graag mee te doen heb gehad zeker als kind. Ze liet je voelen dat je er gewoon bij hoorde, ze toonde liefde en begrip. In de zomer samen met jullie gezinnetje naar Bosbad. Ja, ze had een grote tas bij waar altijd wel wat lekkers in zat. Voor ons was naar Bosbad gaan altijd zo gewoon. Maar als tante Cor kwam met Piet, Twan en Kees was deze dag altijd bijzonder. Zo ook de woensdagmiddagen, want dan kwam tante Cor regelmatig met jullie op de fiets naar ons toe in Hoeven. Dan konden we maar eens niet lekker spelen ook. Wij keken als kind hier altijd naar uit. Deze bijzondere herinneringen zullen dan ook altijd bewaart blijven diep van binnen. Zo zullen jullie ook wel veel van deze mooie herinneringen hebben, aan jouwe Cor en moedertje. Bewaar ze diep in je hart deze kunnen ze je nooit afpakken.
    Zie het als een geschenk als een lichtpuntje in het duister dat tante Cor jullie meegegeven heeft voor heel je verdere leven.

    Liefs en heel veel sterkte Ineke van tante Lies Daarbij ben ik heel blij en dankbaar dat ik tante Cor en Ome Jan samen met Jan nog een bezoekje gebracht heb. We hebben toen nog even samen kunnen zijn. Achteraf zeg je, we hadden meer bij elkaar moeten blijven komen. Maar zo zie je ieder gaat op een gegeven moment toch zijn eigen weg.
    En als je op jouw weg gelukkig mag zijn met je dierbare, kinderen en kleinkinderen is dit het waar je voor leeft. Geef elkaar liefde en aandacht, en elke traan is er een voor de liefde die jullie gekregen hebben van Cor, jullie lieve moeder, tante Cor
    Ze was een bijzonder lieve vrouw.

    Ineke - Etten-Leur
    5 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   • Overlijden Cor
    reactie 2   |   niet OK
    lieve familie jan gecondoleerd met het overlijden van cor ook voor de kinderen en kleinkinderenwij kennen elkaar al zoveel jaar en altijd was het goed of je nou kwam voor een rits in te zetten of gewoon een bakje koffie moentje de spil van jullie gezinwat zullen jullie haar missen heel veel sterkte wieza bert krijnen

    wieza - roosendaal
    5 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   • Veel sterkte
    reactie 1   |   niet OK
    Beste heer van Loon, kinderen, kleinkinderen en familie,
    Gecondoleerd met het overlijden van uw echtgenote, jullie moeder, schoonmoeder en oma. het zal een groot gemis in jullie gezin en familie.
    We wensen jullie veel heel sterkte de komende tijd.

    Leo en Astrid Boelee
    Collega A. van Overveld Transport

    Astrid - Roosendaal
    3 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.