Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Cor Hendriksen

23-06-194407-09-2013
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Hadassa Meijer

Condoleances

karin huurman
lieve das en familie gecondoleerd met het grote verlies van cor
heel veel sterkte in de komen de tijd.

groetjes karin huurman
karin - breukelen
16 september 2013
condoleance 6  |  
WV Ouderkerkerlaan
Beste Joke en Hadassa,

Via deze weg willen we jullie condoleren met het overlijden van Cor. Wat zullen jullie hem missen! Namens alle cliënten en medewerkers van WV Ouderkerkerlaan willen we jullie sterkte wensen voor de komende periode.
WV - Amstelveen
12 september 2013
condoleance 5  |  
Petra de Beus
Lieve Joke en Hadassa, ik heb Cor helaas niet zo heel lang mogen mee maken, maar het was een bijzonder mens. Vele mooie en bijzondere herinneringen zitten in mijn hart. Als ik daar aan terug denk krijg ik direct een grote glimlach op mijn gezicht. En dan weten jullie genoeg.......
Knikkebollend op de bank voor de tv, handje krom gebogen, soms een beetje mompelend over iets waarvan je eigenlijk niet goed wist wat hij bedoelde, dekentje zorgvuldig over mij heen leggend toen ik ziek bij jullie op de bank lag, de gesprekken aan de keukentafel in Duitsland, de vele kopjes koffie die hij zetten, de gesprekken tussen hem en Silvester (alsof het zijn eigen kind was.....), maar ook de vele autoritten die hij voor ons maakte als wij dat vroegen. Het bekende beeld, ik zal het enorm gaan missen als ik bij jullie kom.
Ik heb veel respect voor alles wat jullie voor Cor hebben gedaan!!!
Heel veel sterkte en als ik iets voor jullie kan doen, laat het dan maar weten.
Veel liefs Peet
Petra - Nieuwegein
10 september 2013
condoleance 4  |  
Ed en elja kool
Lieve Hadassa en ook Joke
Wat een verdrietig bericht, dat onze buurman Cor overleden is. Voor mijn gevoel zo snel. Hij was een hele lieve buurman, de afgelopen 20 jaar. Het is een heel groot en schrijnend verlies voor jou Hadassa, maar ook voor Joke. Jullie hebben zo goed met elkaar samengeleefd, daar heb ik echt bewondering voor.
Heel veel sterkte, hoor, veel liefs van de Diemense buren, Ed en elja
Ed - diemen
10 september 2013
condoleance 3  |  
Tineke
Wat snel gegaan Cor. Niet verwacht en te jong om niet meer bij je geliefden te zijn. Je hebt heel veel gedaan voor Joke en Willem en de kinderen. Ook Hadassa je maatje, ze zal je zeker missen.Gelukkig konden zij het ook een beetje aan jouw terug doen. Je was een vriendelijk, goede, en altijd helpende persoon.
Ik wens ieder die jouw goed hebben gekend, heel veel sterkte bij het gemis en kracht om alles te doen wat nodig is in de komende dagen. Lieve groet Tineke Kromhout.
Tineke - Alkmaar
9 september 2013
condoleance 2  |  
alexander
we hebben heelveel van je genoten in de goede tijden met mama en hadassa en alexander susanne met lidija met marjan petera met de buren met alles en lekker sigaren roken met je cor je was een goede mens voor ons je blijf diep in in hart wonen dit een gedenkttekst van alexander visser
alexander - parklaan 3
9 september 2013
condoleance 1  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden