Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Chris Wolf

25-07-196210-11-2015
   Dit is een gedenkplaats voor Chris Wolf.
   Een lieve zoon, broer en zwager en oom. Een trouwe vriend.
   Een zeer geliefde hondenbaas voor Bugs en Border en al hun voorgangers.
   Een plaats voor alle mensen voor wie Chris een betekenis heeft. Om samen te herdenken en herinneringen te delen en zo elkaar tot steun te zijn.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Bugs
    reactie 57   |   niet OK

    Anderhalf jaar geleden heb ik hier voor de eerste keer iets geschreven om je te laten weten dat wij Bugs bij ons hadden genomen en goed voor hem gingen zorgen Chris.
    Vandaag schrijf ik met heel veel pijn en verdriet opnieuw iets ....

    Beste Chris ,
    We hebben je nooit gekend maar via andere mensen en het boek dat we mee kregen toen we Bugs gingen halen in het pension hebben we toch een idee van wie je was.
    Een echte hondenvriend... iemand die als hij thuis kwam van zijn werk altijd met zijn honden bezig was en als hij in de zetel zat Bugs aan zijn voeten had liggen . Zo probeer ik het mij voor te stellen want hier deed Bugs dat ook bij ons.
    We hebben gisteren met heel veel pijn onze Bugs moeten laten inslapen . Zijn lichaam was op terwijl hij in zijn hoofd nog altijd mee wilde . We hebben hem gezegd dat hij mocht gaan ,dat het goed was .
    Maar het is niet goed ... Bugs je laat hier een enorme leegte achter. Letterlijk en figuurlijk.
    Toen ik deze ochtend beneden kwam was je er niet meer en dringt het nu pas echt goed door dat ik je nooit meer kan vast pakken of je een aai over je hoofd kan geven.
    Je was een prachtige hond die vanaf het eerste moment dat we je zagen indruk maakte en toen je hier bij ons kwam duurde het even om te wennen en je aan te passen.
    Wat wil je , je had ook heel wat mee gemaakt maar wij voelden dat het goed zou komen.
    Iedere dag leerde ik je beter kennen en jij ons . We maakten elke dag verschillende wandelingen en als ik de tijd niet in het oog had maakte jij me er wel attent op dat het tijd was voor de wandeling . Je was een echt perfect opgevoede hond . Eentje die we niks meer konden leren .Wij ondekten stap voor stap wat jij wel allemaal kon en probeerden ons voor te stellen hoe jij met je baasje moet hebben om gegaan.
    Ze hadden ons verteld dat je een oude hond was met een medisch kwaaltje maar dat maakte voor ons niets uit . Later kreeg je het moeilijker en moest je pillen nemen
    voor het vocht en je hart maar je bleef altijd maar gaan alsof je zelf niet wou toegeven
    dat je een dagje ouder werd. Als we met de bal speelden bleef je maar gaan en als ik in het gras ging liggen kwam je langs me liggen en daagde je me weer uit om te spelen.
    Goh, wat genoot ik daar telkens van als je dat deed .
    Als ik ergens naar toe stapte volgde je me altijd .Deed ik een klusje buiten dan kwam je bij me liggen en hield je me de hele tijd in het oog . Je was m'n bodyguard ,mijn schaduw ,mijn maatje .
    Gisteren hebben we dan het pijnlijke besluit moeten nemen omdat het niet meer ging en moeten we ons troosten met de gedachte dat jij geen pijn meer hebt en je je oude baasje weer terug kan gaan zoeken en ik hoop dat je hem vindt.
    Wij blijven nu achter met leegte en heel veel verdriet maar je hebt ons leven in dat anderhalf jaar zoveel meer gegeven aan plezier en een enorme indruk op ons gemaakt .
    Dat beseffen we nu pas echt goed.
    En ik ...ik ben mijn schaduw ..mijn maatje voorgoed kwijt maar ik zal hem nooit vergeten .
    Bugs ,het ga je goed hier boven !

    Patrick en Ingrid


    Patrick - Weimortels 36 3920 Lommel Belgie
    26 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Uit het oog maar niet uit hart..
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve Chris,
    Alweer ruim een jaar geleden dat je veel te vroeg het leven moest verlaten. We hebben elkaar maar kort meegemaakt maar toch lang genoeg voor de indruk die je hebt gemaakt op mij.. Ik weet nog precies waar ik was en stond toen het trieste nieuws omtrent jouw heengaan als een bom insloeg. Niet lang daarna ben ik gestopt met behendigheid. Jij was toch de enige die mij voldoende wist te motiveren. Toch kijk ik nog altijd even naar het trainingsveldje als ik daarlangs rijd en denk dan met een glimlach op mijn gezicht aan jou en je enthousiasme terug.
    Liefs en nog altijd sterkte toegewenst voor de familie.
    Annet

    Annette - Nieuw-Vennep
    24 december 2016

    Deel deze pagina:

   • chris Wolf Bokaal.
    reactie 55   |   niet OK

    Deze prijs ter ere van jouw kan gewonnen worden op de behendigheids wedstrijd in Amersfoort 24 juli een dag voor je verjaardag . Wel een mooie bokaal he Chris.


    Floor - Nieuw- Vennep
    7 juli 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 54   |   niet OK
    Toevallig zag ik vandaag een kaartje waarop stond "ter nagedachtenis aan Chris Wolf". Ik ken Chris als trainer uit Rotterdam, maar kwam hem weer tegen in Nieuw Vennep. Goed gevoel voor humor en veel geleerd van je Chris over honden. Ik wens de familie veel sterkte bij dit zo vroege overlijden.

    Barbara - Nieuw Vennep
    27 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • 2016
    Team foto Chris Wolf team.
    reactie 53   |   niet OK

    Hier wat foto s van ons. Team en de einduitslag van de team wedstrijd.


    Floor - Nieuw-Vennep
    13 april 2016

    Deel deze pagina:

   • Onze team combi wedstrijd 10 april 2016. Chris Wolf team.
    reactie 52   |   niet OK
    We hadden zondag combi wedstrijd in Nijmegen . Jij hebt 2 keer meegedaan met de teamwedstrijd en hebt daar genoten . We hebben de teamnaam naar jouw vernoemd Chris Wolf team. We hebben gestreden voor wat we waard waren en natuurlijk ons best hebben gedaan en toch een super dag hebben gehad met in de middag de zon. Wij zijn uiteindelijk 8 e geworden van de 13 teams. Dus je kan trots op ons zijn Chris. Nog erg stil op de hs zonder jouw. Groetjes van al je team maatjes Chris wolf team. We missen je.

    Floor - Nieuw-Vennep
    13 april 2016

    Deel deze pagina:

   • Border/Bodie
    reactie 51   |   niet OK

    Deze foto's horen bij mijn reactie.
    Groet. Geja


    Geja - Heerde
    21 februari 2016

    Deel deze pagina:

   • Border/Bodie
    reactie 50   |   niet OK
    Lieve Chris,
    Ook ik wil jou en iedereen laten weten dat je andere hartendiefje het ook erg goed heeft gekregen. Inmiddels hebben wij hem omgedoopt tot Bodie. We zijn erg gek met hem en hij met ons! Hij heeft hier een lieve vriendin gekregen, genaamd Ziva en zij zijn 8 poten op 1 buik. Hopelijk kijk je af en toe eens naar beneden en tovert dit dan toch een glimlach op je gezicht om te zien dat je "blije ei" weer helemaal zijn pretbekkie op heeft staan.
    Lieve groet,
    Geja, Gert, Ziva en natuurlijk Bodie!

    Geja - Heerde
    21 februari 2016

    Deel deze pagina:

   • Bugs
    reactie 49   |   niet OK
    Beste Chris, wij willen je langs deze weg laten weten dat Bugs toch nog een goede thuis heeft gevonden en wij heel blij zijn met hem. We hopen dat je van hierboven kan zien dat Bugs nog geniet tijdens zijn dagelijkse wandelingen en hoe hij nog speelt met een tennisballetje of met een dikke tak. Het is een prachtige hond waar je zeker trots op was en waar wij je voor willen bedanken.
    Het ga je goed hierboven.

    Patrick en Ingrid - Lommel
    30 december 2015

    Deel deze pagina:

   • Vol aktie en passie zat je . FHN wedstrijd Nijmegen 7 juni 2015
    reactie 48   |   niet OK

    Dit was je grootste hobby je jongens en wedstrijden lopen . En natuurlijk training geven . Wat is het nu stil op dat lege veld op de hs en op de wedstrijden. Ik mis je Chris.


    Floor - Nieuw-Vennep
    26 december 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.