Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Cees van Loon

02-11-194922-08-2022
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • "What we have enjoyed once we can never lose".
    reactie 4   |   niet OK
    Cees heeft voor mij veel betekend. Mijn eerste baan begon ik bij de Basketbal Bond Rayon Oost. Daar was Cees voorzitter. Daarnaast was hij adjunct-directeur bij de Gelderse Sport Federatie en was zo ook mijn werkgever. In mijn vrijetijd basketbalde ik en Cees heeft mij een aantal jaren getraind. Ik heb veel aan hem te danken. Helaas de laatste jaren uit het oog verloren (maar nooit uit mijn mind en hart). Gecondoleerd met dit grote verlies.
    Ik wil de nabestaanden Anna, Raoul en verdere familieleden heel veel sterkte wensen.
    Cees blijft voor mij een apart plaatsje houden met veel mooie herinneringen. Hij was een prachtige man, fijne werkgever, motiverende en inspirerende coach, een fijne gesprekspartner.
    Lucia Dijkstra

    Lucia - Didam
    28 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Liefde op het eerste gezicht
    reactie 3   |   niet OK

    Zo luidt de titel van het eerste hoofdstuk van mijn boek 'Als rennen geen zin meer heeft', geschreven naar aanleiding van het overlijden van onze dochter Saskia. Wij, Marja Voulon en Hans Gootjes, hebben beiden waardevolle herinneringen aan het samenwerken met Cees van Loon, als 'baas' van Marja bij de Gelderse Sport Federatie en als coach van Hans bij Arnhemia Eagles.

    Omdat het zo bijzonder is, delen wij hier de integrale tekst op de eerste pagina van het boek dat als ondertitel heeft 'een aangrijpend en inspirerend verhaal over optimisme, veerkracht en liefde'; eigenschappen die zeker ook pasten bij Cees.

    De dag die mijn leven zou veranderen: 2 april 1984, mijn eerste werkdag bij de Gelderse Sport Federatie. Na mijn opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit (VU) in Amsterdam, een plaats die ruim een kwarteeuw later een dominante rol zou spelen, kreeg ik de kans werkervaring op te doen in het project Sportgezondheidszorg Gelderland. Adjunct-directeur Cees van Loon verzorgde de introductie aan mijn toekomstige collega's. Bijna aan het einde van de voorstelronde schudde ik de hand van Marja Voulon. Hoewel ik niet meer honderd procent scherp was na zo veel nieuwe gezichten, staat haar blik voor altijd op mijn netvlies geschreven. 'Leuke zus heeft Cees', was mijn eerste gedachte, de namen Van Loon en Voulon per abuis op één hoop gooiend. Marja, directiesecretaresse, was vanaf die dag niet meer uit mijn leven weg te denken. Al in de eerste weken na die bijzondere kennismaking met die spontane, aardige, mooie sportieve jonge vrouw uit Harskamp - ik moest het opzoeken in de atlas - ging ik voor het maken van tien kopieën twee keer heen en terug langs haar bureau; eerst vijf kopieën en daarna nog eens vijf.

    Van Cees bestaan er helaas geen kopieën. Hij was zijn eigen unieke zelf, van wie de spirit voortleeft.

    Sterkte voor alle nabestaanden.

    Hans Gootjes en Marja Voulon


    Hans - Dronten
    27 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 2
    Carin Wilmink

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Carin - Nijmegen

    27 augustus 2022

   • Veel Sterkte samen toegewenst!
    reactie 1   |   niet OK
    Beste Anna, Raoul en overige familieleden, Wij wensen jullie veel sterkte met het te vroege verlies van Cees. Door de rouwadvertentie kwamen weer mooie herinneringen boven over onze werkperiode bij de Gemeente Nijmegen. Onze samenwerking was hartelijk en betrokken en dat gold ook voor de contacten in de privé-sfeer, waarvoor Cees dan heerlijk kookte.
    Nogmaals: veel sterke bij dit grote verlies,
    Hartelijke groet van Willemien Verhoeven, mede namens Arno

    Willemien en Arno - Herten
    25 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.