Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Camiel Stecher

28-05-198327-08-2019
   Jouw licht dat je onvoorwaardelijk gaf in dit leven is gedoofd.
   Je bent thuis waar je wilde zijn.

   Lieve lichtwerker wij dragen jouw licht verder in ons hart.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Always on my mind
    reactie 65   |   niet OK

    Maybe I didn't treat you
    Quite as good as I should have
    Maybe I didn't love you
    Quite as often as I could have
    Little things I should have said and done
    I just never took the time
    You are always on my mind (you are always on my mind)
    You are always on my mind
    Maybe I didn't hold you
    All those lonely, lonely times
    And I guess I never told you
    I'm so happy that you're mine
    If I made you feel second best
    Brother, I'm so sorry I was blind
    You are always on my mind (you are always on my mind)
    You are always on my mind
    Tell me
    Tell me that your sweet love hasn't died
    Give me
    Give me one more chance to keep you satisfied, satisfied
    Little things I should have said and done
    I just never took the time
    You are always on my mind
    You ARE always on my mind….


    Zus - Driehuis
    26 november 2023

    Deel deze pagina:

   • Muziekje voor jou...
    reactie 64   |   niet OK

    Lieve broer, ik deel dit linkje met je omdat ik zo aan je moet denken als ik dit luister....hvj X

    Zus - -
    20 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Wij...
    reactie 63   |   niet OK

    Als broer en zussen met elkaar verbonden voor het leven en hierna....de gouden driehoek die wij zijn tot de oneindigheid; the infinity of love....💖💖💖


    Zus - -
    20 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Één jaar
    reactie 62   |   niet OK
    Lieve Camiel,

    Het is al weer één jaar geleden, één jaar geleden sinds onze laatste knuffel, één jaar geleden sinds onze laaste woorden, één jaar geleden sinds jij uit het leven stapte. Het verlies wordt niet minder, het wordt anders.

    Ik mis je lieve lach, je prachtige stem en je heerlijke knuffels. Ik mis je naast me, je wijsheid, je warmte. Ik mis je.

    Er is veel gebeurd in één jaar tijd. Ik heb er veel van geleerd, maar ik heb nog een lange weg te gaan. Ik ben blij dat ik alsnog jou steun heb.

    Ik hou van je tot de maan en terug,

    Amanda

    Amanda - Hoorn
    27 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Mis je zo...
    reactie 61   |   niet OK

    Lieve broer,
    Alweer 9 maanden en 3 dagen geleden dat je ons verliet....Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk...ik mis je zo immens....de herinneringen en foto’s zijn mijn houvast aan alles wat was maar niet meer is....Ik ben sterk, we zijn sterk...maar het verdriet en gemis is zo groot...je bent overal maar ik blijf je zoeken...je voelt dichtbij maar raken kan ik je niet....ik hoor je stem maar geen geluid...De tijd loopt door maar het moment staat stil....ik hou van jou voor altijd ook al was je hier maar even...


    Merel - Driehuis
    1 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 60
    Joan

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Joan - Amsterdam

    4 mei 2020

   • Een van de vele dierbare herinneringen aan een bijzonder mens
    reactie 59   |   niet OK
    Lange tijd kwam Camiel vrijdags bij ons . We werkten samen in de tuin. Hij deed allerlei klussen voor ons . Maar het belangrijkste was dat we heel lekker samen lunchten. Omdat hij zich ergerde aan de rotzooi in de schuur kwam hij met een plan om die helemaal opnieuw in te richten. Het zou in drie dagen voor elkaar zijn. Toen kwam opeens de dag dat hij een baan kreeg en op de vrijdag geen tijd meer had . een paar maanden later liepen Arie en ik op het strand plannen te maken voor de komende weken. Hij zei dat hij Camiel ging vragen of hij wilde komen om de schuur opnieuw in te richten. Ik vond dat we hem dat nu niet konden vragen, omdat hij het te druk had. Bovendien hadden we hem al twee maanden niet gesproken. We liepen erover te kibbelen , toen opeens Arie's telefoon ging. Camiel ! Of we nog van plan waren om de schuur op te ruimen, hij had namelijk de week erop drie dagen vrij....... Arie en Reiny

    Arie en Reiny - Amsterdam
    25 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik hoor je stem, ik zie je glimlach
    reactie 58   |   niet OK
    Camiel,
    Ik hoor je stem, ik zie je glimlach, alsof we je ieder moment weer zullen zien.
    Het is nog niet te bevatten dat je er niet meer bent. De herinneringen komen boven.
    De verjaardagen bij Jeroen en Kim, de vakanties in Italie in 2014, in Frankrijk in 2017, de avonden aan de keukentafel toen je je opleiding volgde in Amersfoort in 2018, de Kerstdiners.
    In ons huis zijn zoveel dingen door jou gemaakt. Als je iets maakte had je er altijd over nagedacht en deed dingen in stijl, je had gevoel voor wat mooi was en we konden er hele gesprekken over hebben. Ik vond nog een video van de verlichting in de kast die je stuurde. Je liet zien hoe het licht aan ging wanneer de deur geopend werd en weer uitging wanneer je de deur dicht deed. Is het licht nu uit, of is het nog aan ?
    Je aanwezigheid was altijd waardevol, je was innemend en empatisch. Je had zoveel belangstellingen en we konden overal met je over praten. Je was ook zo geweldig met Denver & Daylyn en met Eben.
    In 2014 ging je mee naar Italie in de zomervakantie.
    Toni en ik gingen zo af en toe een dag naar Firenze en jij ging mee. Je zei dat je de stad wilde verkennen en je eigen gang wilde gaan, maar we gingen iedere dag met z’n drieën lunchen en aten Parmigiana, waar jij natuurlijk weer alles van af wist. Het was genieten met jou erbij. Zo moest het zijn.
    Begin 2015 spraken we over je plan om eventueel als zelfstandige te gaan werken. Je wilde de Masterclass “Succesvol Starten “ gaan volgen, maar hebt het uiteindelijk niet doorgezet.
    Toen je bij Bouwmaat ging werken deed je ook nog veel dingen bij ons in huis. Je vertelde veel over Bouwmaat en hoe het er ging. Je had wel twijfels, maar had er toch ook veel plezier in. Het was duidelijk dat je daar zeer gewaardeerd werd en je kreeg meer verantwoordelijkheid.
    Toen je meer uren ging werken ben je gestopt met het werken bij ons in huis en zagen we je minder.
    In 2017 ging je verhuizen naar Alkmaar en vlak daarna ging je met ons mee op vakantie naar Frankrijk naar La Gagnerie. We waren met z’n zestienen en ik had in mijn enthousiasme een corvee schema gemaakt. Iedere dag was er een ander stel die boodschappen deed en zou koken. Dat was een grote vergissing, met de Stechers in de buurt werd de keuken in de kortste keren overgenomen door jou en Kim en stonden wij erbij te kijken, hoe jullie los gingen en het eten op tafel toverden.
    Je bent een aantal keren met Toni mee geweest naar Engeland om haar te helpen met het leegruimen van het huis van haar vader en één keer zijn we met z’n drieën geweest. Ook daar was je weer je gewicht in goud waard en werd door iedereen daar gewaardeerd. Zonder jou was het ons nooit gelukt, alleen in weggooien kon ik een beetje tegen je op.
    In 2018 ging je bij Facilicom werken en je ging de opleiding Koeltechniek volgen in Amersfoort. Omdat je er ’s morgens vroeg moest zijn, logeerde je bij ons in Baarn, wat ontzettend gezellig was. Ik weet nog dat we samen aan de keukentafel huiswerk zaten te maken, jij Koeltechniek, ik Spaans. Op 15 oktober deed je examen en slaagde met méér dan gemiddeld 7.
    Het was leuk om jou samen met Amanda te zien. De laatste keer dat we je zagen op 29 juni hadden we het over ons appartement in Spanje waar jullie naar toe zouden komen. Ook hadden we het over de wintersport in februari 2020. Allemaal leuke plannen.

    Camiel, het leven wordt nooit meer het zelfde zonder jou, maar je bent niet weg.
    Ik hoor je stem, ik zie je glimlach.
    Jos en Toni

    Jos en Toni - Baarn
    11 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Ik heb kennis met je gemaakt
    reactie 57   |   niet OK
    Je kent iemand persoonlijk of je ontmoet iemand of je krijgt op afstand een beeld van in deze situatie Camiel. Dat laatste overkomt ons in Heiloo. Ik heb een beeld van je gekregen en van de dierbaren rondom je, waarvan van ik Ella en Nico al ken.
    Vergeten zul je niet worden.
    In "de Stichting", zo werd vroeger de Willibrordus genoemd heb ik gewerkt als verpleegkundige en meermalen situaties als met jou, Camiel, meegemaakt. Je lost een probleem met het leven op jouw manier op. In de sfeer waar wij vertoeven kunnen wij de leegte opvullen met onze gedachten en liefde voor jou. En jij, in die sfeer waar jij nu beweegt, wat kun jij meenemen en geven? We zullen zien, dat geldt voor alle mensen op aarde. Het leven geeft de mogelijkheid om bewust te leren zien waar we zijn en waar we naar toe gaan. Goede reis Camiel!

    wim - HEILOO
    10 september 2019

    Deel deze pagina:

   • reactie 56
    Henk

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Henk - Landsmeer

    7 september 2019

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.