gedenkplaats van

Boy Veeren

26-04-195011-03-2020
   Boy was altijd optimistisch en had belangstelling voor alles en iedereen. Hij genoot echt van de kleine dingen in het leven. Samen zijn met familie en vrienden. Gezellig met Marleen naar de film. En wandelen door Zuid-Limburg en Engeland, waarbij Porlock in Somerset zijn favoriet was.

   Opgeven was voor hem geen optie. Begin je aan een goed boek, hoe saai ook, je leest het uit. Een oninteressante film, toch afkijken. Net als bij zijn grote passie, hardlopen. Al was hij nog zo kapot, die marathon liep je uit.

   En zo was het ook met de ziekte die drie jaar geleden bij hem werd geconstateerd. Hij is vanaf het begin blijven vechten en heeft nooit de moed opgegeven. Tot zijn laatste levensfase gaf hij het leven nog een zeven.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • reactie 73
    Karina Veeren

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Karina - Zandvoort

    27 september 2020

   • reactie 72
    Roy Waalzaam

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Roy - Purmerend

    29 juli 2020

   • Memories!
    reactie 71   |   niet OK
    Lieve allemaal,
    Heel veel sterkte met het verlies van jouw man, jullie vader, schoonvader en opa.

    Ik heb Boy voor het laatst gezien toen hij logeerde bij Karina in Zandvoort. We genoten met zijn allen van de zon en kletsen over zijn gezondheid maar daarna vooral over koetjes en kalfjes. Zijn doorzettingsvermogen, positiviteit en liefde voor zijn gezin is iets dat ik nooit zal vergeten.

    Veel liefs,
    Machteld en Stijn

    Machteld - Haarlem
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 70
    Ilja Honing

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ilja - WEESP

    22 maart 2020

   • Herinnering aan Boy
    reactie 69   |   niet OK
    Lieve familie van Boy,
    Ik heb Boy leren kennen als een bijzonder zachtaardig mens. Natuurlijk maaķte hij zich, net al iedereen, wel eens druk om dingen, maar hij bleef toch altijd netjes en correct. Hij was ook een échte verhalenverteller, dat kon hij als de beste. Dit hoorde ik ook vaak van kinderen die bij hem in de klas zaten terug.
    Hij reisde veel en had ook altijd, als iemand anders op reis ging naar een plek waar hij was geweest, tips en reisadviezen.
    Toen ik naar Curaçao ging vroeg hij mij dan ook of ik wat foto's van het huis wilde maken waar hij, samen met Marleen, gewoond heeft toen hij daar werkzaam was. Ik ben blij dat ik dat voor hem heb kunnen doen.
    Na zijn pensioen bood hij aan om te komen helpen in de drukke toetsperiodes. Niets was hem te veel. Ik ben hem daar nog steeds heel dankbaar voor.
    Helaas heeft hij dit, ondanks zijn veerkracht, niet al te lang mogen doen. Ik vind trouwens dat zijn naam goed bij hem past, want hoe vaak heeft hij ons allen laten zien dat hij weer op kon veren.
    Lieve Boy, nogmaals bedankt voor alles en lieve familie, veel kracht en sterkte om dit grote verlies te kunnen dragen.
    Liefs, Monique Slenders

    Monique - Heerlen
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Good memories
    reactie 68   |   niet OK
    Dear Marleen,
    It was a great pleasure to have met you and Boy on your walking holidays in England with Bert and Annelies. He was a very kind and considered person and it is very sad we will not meet him again. We wish you and your family every strength during this difficult time.
    Thinking of you,
    Ankie McCartan and Alan Meech
    Wheatley, Oxford

    Annie - Wheatley
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Bijzonder Zachtaardig
    reactie 67   |   niet OK
    Lieve Boy,
    Ik heb je mogen leren kennen als vader van mijn zeer lieve vriendin Karina. Altijd een praatje, oprecht geïnteresseerd in iedereen, een warme stem die een rust met zich meebracht. Dille en Minte vonden je ook altijd erg lief. Karina sprak en spreekt altijd honderduit over haar liefste, sportieve, grappige, creatieve en intelligente vader. Toen je ziek werd wilde Karina dan ook zoveel mogelijk bij jullie zijn, alle tijd die er nog was wilde ze in je nabijheid doorbrengen. Van haar hoorden we hoe strijdbaar je was, en dat je zelfs in het ziekenhuis ieder moment aangreep om toch even een stukje te bewegen om weer fit te worden. Het is ontzettend oneerlijk dat ze je nu al hebben moeten laten gaan, maar als ik zie hoeveel jullie samen hebben mogen doen als gezin dan hebben zij gelukkig zoveel moois om op terug te kijken. Herinneringen zijn voor altijd. Rust zacht lieve opa Boy.
    Lieve Marleen, Karina, Neva, Sofia, Hilde, Maarten, Mimi, Anouk, Giedo, Beau en Nina, voor jullie wensen wij alle kracht, liefde en sterkte om dit enorme gemis een plek te gaan geven. Liefs John, Judith, Dille, Minte en Bloem

    Judith - Haarlem
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 66   |   niet OK
    Lieve familie,
    Met heel veel bewondering heb ik de afgelopen jaren gevolgd hoe jullie de strijd, samen met Boy, aangingen. De vele uitstapjes en mooie reizen die jullie ondanks zijn ziekte maakten. Hij genoot zo van het leven en wilde er echt alles uithalen.
    Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat jullie samen regelmatig herinneringen ophalen en ook veel nieuwe maken.
    Heel veel liefs,
    Koen, Jozefien, Jinne en Finn

    Jozefien - Haarlem
    21 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 65
    Marjolein Tol

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marjolein - Zandvoort

    20 maart 2020

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 64   |   niet OK
    Lieve Marleen,

    Ik wens jou en je gezin heel veel kracht en sterkte voor nu en de komende tijd. Ik hoop dat de mooie herinneringen jullie troost bieden.
    In gedachten bij jullie.

    Yvonne - Ulestraten
    20 maart 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie