Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Barbara In 't Velt-van Hasselt

25-04-194712-06-2020
   Verdrietig delen wij u mede dat is overleden mijn vrouw, Mam, schoonmoeder en Mamoen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Lieve familie In't Velt
    reactie 24   |   niet OK
    We gaan ver terug, en we hebben elkaar, zoals dat gaat, al een tijdje niet gezien, maar via de Barbara's zijn we eigenlijk altijd in contact gebleven. De spekkoek en haar opgewekte stem en lach zal ik missen. Heel veel sterkte en ik hoop tot binnenkort een keertje in Driebergen, liefs Gijs en de rest van de fam (Valerie, Ties, Dirk en Feline)

    Gijs - Driebergen
    2 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve familie en vrienden van Barbara,
    Gecondoleerd met het overlijden van Barbara. Wat een triest bericht. Ik ken Barbara van het koor Cappella Cantica, waarbij zij al zong toen ik er ruim tien jaar geleden kwam. Altijd was ze een enthousiaste zanger, enorm betrokken en lief, zorgde voor de koffie en regelmatig ook voor heerlijke baksels.
    We hadden het vaak over de kleinkinderen waar ze zo blij mee was en er ook zo trots op was.
    Wat een gemis zal het voor jullie zijn, heel veel sterkte gewenst,
    Hartelijke groet,
    Mech Hietbrink

    Mech - Zeist
    23 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 22   |   niet OK
    Beste Dick,
    Jopie en ik condoleren je met het verlies van je lieve Barbara. Wij leven met je mee.
    Wij wensen jou en de kinderen veel sterkte toe voor nu en de komende tijd.
    Albert en Jopie

    Albert - Doorn
    23 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste Dick en familieleden
    reactie 21   |   niet OK
    Geschokt door het overlijden van Barbara. Wat een drama voor jullie. Wat een verlies, ook voor de vele kennissen en vrienden . Er zijn zoveel dierbare herinneringen aan Barbara met name in verband met de jaarclub Mocking Birds. Wat hebben wij plezier gehad en zeker ook door de grollen van Dick. Zo herinneren wij ons jullie terugkomst uit het midden oosten, het eerste huis in Driebergen en de Arabische surprise party voor jullie in ons huis. Barbara was altijd vrolijk in onze herinneringen, zorgzaam en kon veel lol hebben, maar met diepgang. Vooral Maria heeft bijzondere gesprekken met haar gehad. Wat zullen wij haar missen. Bij deze ook diep respect voor Dick , die Barbara tot laatst voor meer dan 100 % gesteund en geholpen heeft.
    Veel sterkte Dick en lieve familie
    Fred & Maria

    Fred - Venray
    23 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Sterkte!
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve familie en vrienden van Barbara,
    Gecondoleerd met het verlies!
    Barbara ken ik van Cappella Cantica. Enthousiast en gedreven sopraan. In de pauzes vaak even een praatje. Ik ga de warme herinneringen koesteren.
    Heel veel moed en kracht toegewenst!
    Lieve groet,
    Liesbeth

    Liesbeth - Driebergen
    22 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 19   |   niet OK
    Beste Dick, Wat een treurig bericht te horen dat Barbara is overleden. Ik wist dat het al een tijdje niet goed met haar ging, maar het definitieve einde komt toch nog altijd onverwacht. Ik wens jou en je kinderen veel sterkte bij het verwerken van haar dood. Hou je taai.Hartelijke groet, Jaap

    Jaap - Haarlem
    22 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 18   |   niet OK

    Beste Dick, Jochem, Minke, Bart, Jesse en partners,    Met jullie zijn wij heel bedroefd over het overlijden van Barbara. Graag willen wij ons medeleven betuigen met dit grote verlies. 

    Wij zullen ons Barbara herinneren als een geweldig sociaal, warm en vooral lief mens. Doordat zij alleen het goede uitstraalde was je in haar nabijheid geneigd al het slechte in de wereld te vergeten. Ik (Remmert) prijs mij gelukkig haar net zo lang als Dick zelf gekend te hebben. Maar ook Rita was zeer op haar gesteld. We hebben van haar genoten.     Het is fijn, Dick, dat jullie het zo goed met elkaar hebben gehad, waardoor jullie ook eerdere moeilijke gebeurtenissen en periodes aan hebben gekund. Vooral hopen we dat de vele goede herinneringen aan de leuke dingen die jullie samen hebben gedaan - we herinneren ons jullie enthousiaste verhalen over (schilder)uitstapjes naar Frankrijk, wandelen in Zwitserland, samen golfen, genieten van kinderen en kleinkinderen - je tot troost zullen zijn. De hechte familieband die jullie ook aan jullie kinderen hebben weten over te dragen is een groot goed en zal je daarbij ongetwijfeld veel steun bieden. 

    Dick, je hebt Barbara de afgelopen jaren geweldig gesteund en voor haar gezorgd, daar hebben we de grootst mogelijke bewondering voor. We hadden jullie graag gegund dat zij nog veel langer in ons midden was gebleven. Maar ze heeft nu de rust die ze de laatste tijd steeds minder had en daarom is het goed zo. Dat maakt het niet minder verdrietig, want ze laat een enorme leegte achter. Vooral voor jullie en de kleinkinderen, maar ook voor ons, haar (jullie) vrienden. Om het woord te bezigen dat ze zelf vaak gebruikte: ze was ons zeer dierbaar. En we zullen haar heel erg missen.    Wij wensen jullie allemaal enorm veel sterkte.    Rita en Remmert


    Rita en Remmert - Wassenaar
    21 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve familie en vrienden van Barbara,
    Gecondoleerd met het overlijden van Barbara.
    Als dirigent van Cappella Cantica heb ik haar zingend leren kennen. En wat genoot ze daarvan en hoeveel inzet vertoonde zij in en rondom het koor. De laatste jaren kwam daarbij de onzekerheid of ze het nog wel kon en of ik alsjeblieft eerlijk tegen haar zou willen zeggen wanneer het niet meer zou gaan. Elke dag studeerde ze de stukken en daarmee heeft ze het tot een jaar geleden weten vol te houden om met ons mee te zingen en concerten te geven. Vorig jaar juli was ze er voor het laatst bij op de slotavond in Zeist. Slechts weinigen wisten van haar besluit te zullen stoppen, maar ze had het mij laten weten en was ook niet meer door mijn woorden over te halen om te blijven. We hebben samen nog het stuk van Elgar 'As torrents in summer' gezongen op haar verzoek.
    Wat een gemis voor iedereen dat Barbara er niet meer is!
    Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies!

    Margo van Biezen

    Hier een link naar een opname van het lied van Elgar, met daaronder de tekst.
    https://www.youtube.com/watch?v=U-z_WFlrYFs

    As torrents in summer, half dried in their channels,
    suddenly rise tho' the sky is still cloudless,
    for rain has been falling far off at their fountains;
    So hearts that are fainting grow full to o'erflowing,
    and they that behold it marvel and know not
    that God at their fountains, far off has been raining.

    Margo - Driebergen
    21 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve familie van Barbara,

    Allereest gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare vrouw, moeder en oma. Het moet een enorm verdriet geweest zijn om afscheid te nemen.
    Barbara staat me goed bij tijdens het bezoek hier, een hartelijke en zorgzame vrouw en moeder met een hele positieve en enthousiaste interesse in iedereen dat je direct op je gemak doet voelen. Het doet pijn zo’n geweldige persoonlijkheid te verliezen.
    We wensen jullie allen veel sterkte toe in deze verdrietige periode.

    Veel liefs, Gerald, Ling, Max en Carlos

    Gerald - Hong Kong
    20 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Verlies
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve familie in’tVelt.

    Bij deze wil ik jullie veel sterkte toewensen bij de verwerking van jullie grote verlies; een verlies dat in feite al zo lang geleden ontstond en dat maakte dat jullie steeds weer opnieuw en steeds van méér afscheid moesten nemen. Hoe zwaar is dàt!
    Ik zal me Barbara altijd blijven herinneren als een mooie, creatieve, sportieve, erudiete, altruïstische en zorgzame vrouw. Een echte lady.
    Nogmaals sterkte.

    Lfs
    Els Triesscheijn
    PS: Wat een mooie rouwkaart.

    els - Voorburg
    20 juni 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.