Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Arnaud Maye

19-04-197717-12-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Beste Anna, Paul en familie
    reactie 21   |   niet OK
    Wat een vreselijk nieuws dat Arnaud zo plotseling uit jullie leven is weggenomen. De jaren die ik met Arnaud heb gewerkt waren een groot plezier. Een zeer gedreven collega die zich volop inzette voor 4DSP/Abaco. Hij was, net als jij Anna, ontzettend begaan met de mensen om zich heen. Ajax en vissen waren grote passies, en ik had het geluk dat jullie seizoenskaarten voor de Arena hadden dus gezellig samen met Arnaud naar Ajax.
    Heel, heel veel sterkte met dit enorme verlies.
    Ingmar, Moniek en Siem van Klink

    Ingmar - Roelofarendsveen
    30 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 20
    Astrid

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Astrid - Alphen aan den Rijn

    29 december 2020

   • Vismaat!
    reactie 19   |   niet OK
    Tja wat moet je zeggen als een goeie vismaat er in ene niet meer is!?

    De aller eerste keer vissen samen vanuit toen nog jou Alumacraft met een 50PK Suzuki buiteboordmotor, wat was dat vet zeg! Toen je eenmaal 2 garmin toestellen had op je boot, was je helemaal verkocht, je liet het met alle enthousiasme zien! Van de aan en uit knop tot aan de laatste instelling... waardoor ik ook verkocht was!

    Vele weken verder na een paar keer gevist te hebben was de Hengelsport en boten beurs in aantocht, die in december zou plaatsvinden! Je was al een beetje aan het kijken voor een nieuwe visboot... maar je wist nog niet welke! "Ik zei kijk eens naar een crestliner!" Toen je deze eenmaal te zien kreeg, wist je het meteen, die boot moet ik hebben! Uiteindelijk ook zo gelopen...

    Je was ook iemand die heel erg luchtig over dingen sprak, je trekte je niks van andere aan, zolang ik het voor mezelf goed doet! Politie, waren ondertussen zowat vaste klanten geworden, dikke BMW M5 mooi geluid er uit! En ja zo'n wagen trekt natuurlijk veel ogen!

    We zouden samen met jou andere vismaat naar skills en stripes gaan! Ik als camera man, om de hele dag vast te leggen... iets wat er nooit meer van zal komen wegens corona toen, en nu al helemaal omdat je er niet meer bent! Paar weken later stond je in ene met 5 grote tassen met gunki shads voor mijn deur, iets als troost dat het niet door kon gaan! Ik mocht het niet afwijzen van je omdat je wist dat het op de juiste plek zou belanden! Iets waarvoor ik je graag wil bedanken nogmaals!

    Paar uur voor je overlijden hebben we nog contact gehad via messenger, we zouden in de kerstvakantie een lekker dagje gaan vissen vanuit de boot! Iets wat nooit meer zal gebeuren!

    Arnaud rust zacht! Veel groet,

    Je vismaat Rick! ❤

    Rick - Alphen aan den Rijn
    26 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Samen gezellig met de jongens naar de E Plaza Arena. We hebben zulke leuke gesprekken gevoerd.
    reactie 18   |   niet OK
    Lieve Arnaud, Anna en Paul,

    Wij kennen Arnaud als een hele sympathieke, zorgzame en leuke vader en echtgenoot. Jesper en Paul hebben samen de passie voor gamen. Dat hebben zij net zoals hun vaders dat vroeger ook hadden. We waren allebei van het retro gamen en toen we op de hoogte kwamen van de e sports arena in Alphen gingen we regelmatig met de jongens daar naartoe. Dat hebben wij altijd erg leuk en gezellig gevonden. De jongens konden hun potjes Mario Kart en Fortnite spelen en wij zaten gezellig samen aan de bar. Bier en Whiskey drinkend, pratend over het leven. Beide hebben wij een gezin met een internationaal karakter. Dat hebben wij echt gemeen. Dat was ook heel leuk om over te praten. Daarin hebben we iets gemeenschappelijk. Ook zijn we allebei gek op auto's. Jij vertelde over je BMW M5 en dat je weleens werd aangehouden door de politie. Want ja, dikke bak en buitenlander. Dan val je op. Ik zei dat ik dat wel herkende. Jesper en zijn moeder hebben soms ook last van vooroordelen. Dat is niet altijd makkelijk om tegen te vechten. Maar goed jij kon dat goed relativeren in de zin van, dan heeft de politie ook iets te doen ;). Dat vond ik wel heel grappig. De luchtigheid hoe je de dingen benaderde. Dat heeft mij ook geleerd om me niet altijd overal iets van aan te trekken. Daar wil ik je ook voor bedanken.

    Ik vind het erg jammer dat je ons hebt verlaten. Het was te vroeg, maar soms gebeuren er dingen in het leven, waar je geen invloed op kan hebben. Dat is een feit dat we allen zullen en moeten accepteren. Hoe moeilijk en onbegrijpelijk en onvoorstelbaar dat ook is. Van het concert des levens, krijgt niemand een program.
    Wij zullen graag wat zaken ondernemen met jouw lieve zoon en partner. We nodigen ze dan ook graag uit om eens op bezoek te komen bij ons vakantiehuis met tennisbaan.

    Rust zacht Arnaud,

    Liefs,
    Peter, Weiwei en Jesper Bouwmeester

    Peter - Alphen aan den Rijn
    25 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Godspeed
    reactie 17   |   niet OK
    I knew Arnaud from the days when he was in 4DSP and I was working in a company in the UK. We were a customer of 4DSP. Arnaud was providing technical support to me remotely. He was a brilliant, very skilled professional. He had a nice sense of humor and he was really passionate about fishing! I had the privilege to meet him in person only once, when he came to the UK for a technical meeting back in 2015. We were getting along very well and we respected each other, that's why we stayed in touch even after we moved on to different roles and companies.
    I will miss you Arnaud. Godspeed.

    Kostas - Spain
    24 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 16
    Carol

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Carol - Alphen aan den Rijn

    24 december 2020

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Anna en Paul,

    Wij kennen Arnaud als een bevlogen tennisvader. Altijd samen met Anna Paul aanmoedigen bij zijn wedstrijden of trainingen, met een lekker bakkie koffie erbij.
    We gaan je missen Arnaud. Je bent veel te vroeg weggegaan. Maak er boven een feestje van, en moedig Paul vanuit de hemel aan, dan dragen wij alle games aan jou op!

    Lieve Anna en Paul, heel veel sterkte om dit grote verlies een plekje te geven.

    Liefs van Romee, Senne, Marjolein en Tim

    Marjolein - Alphen aan den Rijn
    24 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 14   |   niet OK

    Rich en Siona en de kinderen - Alphen aan den Rijn
    24 december 2020

    Deel deze pagina:

   • My love
    reactie 13   |   niet OK
    Onze lieve Arnaud, onze beste buurman ooit en lieve vriend. De eerste keer dat we je zagen stak je met je hoofd boven de schutting uit en kwamen we vrij snel in gesprek. Korte tijd later gingen blikjes bier over en weer en spraken we elkaar dagelijks. Over voetbal, Ajax, Feyenoord, de kinderen en uiteindelijk ook over die ene hobby van mij: nl vissen.... hoe gaat dat eigenlijk en ik liet jou zien hoe je een hengel moest optuigen. Een week later had je je eerste hengel en ging je met Anna en Paul het park in. Je ving toen nog niet zo veel en ik legde je uit dat het lood onder de dobber moest zitten ipv boven. Maanden gingen voorbij en je ontwikkelde je razendsnel en de vissen die je ving werden steeds groter, je werd een pro. Precies zoals je was Arnaud...als jij je ergens in verdiepte dan ging je voor het maximale, zoals ook op je werk en je gezin! We hebben soms avonden aan de slootkant gezeten en lief en leed met elkaar besproken.... en ontzettend veel gelachen. Ik hoorde jou en Anna elkaar "my love" noemen en zo noemde ik jou ook op een gegeven moment. Ik , mijn vrouw en kinderen hebben jou meegemaakt als de beste buurman, een lieve vriend en als de beste vader en echtgenoot die een gezin kan hebben. Je bent veel te vroeg heen gegaan... lieve Arnaud! Rust zacht en weet dat we je nooit zullen vergeten! A big hug to a big friend! Lieve Anna en Paul... wij wensen jullie heel veel sterkte in de toekomst en we zullen er zijn voor jullie! Liefs Rich, Siona en de kinderen

    Rich en Siona en de kinderen - Alphen aan den Rijn
    24 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen samen met Arnaud
    reactie 12   |   niet OK

    Samen in een bootje met Arnaud, genieten van het leven, woorden zijn overbodig het voelt goed.
    De tijd staat nu stil.. maar is niet verdwenen.

    Dank voor je vriendschap, de fijne tijd die we hebben doorgebracht, de feesten, de knallen, en de positieve energie die wij mochten ontvangen.

    We gaan je heel erg missen!

    Rust in Vrede.

    Martijn, Alesia, Lisa , Lotte.

    Veel sterkte gewenst, Anna, Paul en familie.

    Martijn - Leiden
    23 december 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.