Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Arie de Groot

06-04-194614-01-2023
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. De komende dagen, kunt u hier meer informatie vinden over het afscheid van Arie. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 4
    Gerda

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Gerda - Leusden

    19 januari 2023

   • Dag buurman!
    reactie 3   |   niet OK
    Voor de nabestaanden gecondoleerd en sterkte met het verlies. Arie heeft het lang moeilijk gehad, dat zagen wij als buren ook. Ik had bewondering voor hoe hij zich er doorheen sloeg, vooral in Coronatijd. Wij misten zijn vertrouwde gezicht en geschuifel over de gangen al een tijdje. De laatste keer dat ik hem zag al weer wat maanden geleden, heb ik nog brede bretels voor hem gekocht.


    Annelies - Utrecht
    19 januari 2023

    Deel deze pagina:

   • Lucky Boeddha
    reactie 2   |   niet OK
    Ja Arie, wat hebben we een ziekenhuizen bezocht de laatste 3 jaar van je leven. Het heeft helaas niet mogen baten. Een duidelijke diagnose viel helaas niet te geven. In dat opzicht was je helaas niet zo "lucky".
    Soms leverde een ziekenhuisbezoek ook wel gedeeltelijk een gewenst resultaat op. Dan raakte je helemaal in de "mood" en had je zin om uit eten te gaan. Dan nam je me vaak mee uit om samen uit eten te gaan. Dat deed je overigens evengoed wel vaker. Eén van die keren, het was bij de Chinees bij jou om de hoek, dronken we "Lucky Boeddha" bier. Het werd geserveerd in bolbuikige groene glazen flesjes in de vorm van een Boeddha.. Jij dronk er ook één. Het eten was heerlijk en de atmosfeer was goed. Na afloop gingen we terug naar jouw woning en kletsten we nog wat, Afscheid genomen en met de bus naar huis.
    Het flesje nam ik mee, het was gewoon te leuk! Niet kon ik bevroedden dat dit flesje inmiddels in dienst als bloemenvaasje op mijn dressoir de laatste tastbare herinnering aan jou zou vormen. Het ga je goed! Rust zacht in vrede, lieverd!

    Erik Mariën

    Erik - Utrecht
    18 januari 2023

    Deel deze pagina:

   • reactie 1
    Rashida

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rashida - Utrecht

    17 januari 2023

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.