Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Arend van Randen

28-11-196618-12-2015
   Diep bedroefd delen wij u mede dat Arend van Randen op vrijdag 18 december in een ziekenhuis in Veldhoven is overleden.

   Arend deed namens Nederland mee aan de World Air Games in Dubai. Op woensdag 9 december heeft hij daar een ongeluk gehad met een gyrocopter. Arend lag sinds het ongeval in coma. Hij heeft – in bijzijn van zijn gezin - ruim een week in Dubai in het ziekenhuis gelegen, waar hij de best mogelijke zorg ontving. Op donderdag 17 december zijn hij en zijn gezin teruggevlogen naar Nederland, waar hij op vrijdag 18 december is overleden.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 486
    Kees Huisman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Kees - Hardinxveld-Giessendam

    23 december 2016

   • reactie 485
    Rineke Olijve

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Rineke - Monza

    7 april 2016

   • reactie 484
    Allard van Hoeken

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Allard - Kudelstaart

    6 februari 2016

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 483   |   niet OK
    Voor mij ben je iemand die zijn dromen leefde! Je energie en sprankelende verhalen waren inspirerend. Je stond echt midden in het leven en bent daar zo plotsklaps uit weggerukt. Het nieuws dat je er niet meer bent heeft me echt geschokt. Ik wens je familie, vrienden en de collega's van ARPA heel veel sterkte met dit grote verlies.

    Kim - Oss
    1 februari 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 482   |   niet OK
    Je droomde en vloog altijd hoog; een inspiratie voor velen. Rust zacht Arend en alle kracht gewenst aan de nabestaanden. Paul Schrama

    Paul - Helmond
    18 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Bedankt voor je inspirerende en mooie leermomenten...
    reactie 481   |   niet OK
    Zeer vereerd was ik toen mij gevraagd werd om een persoonlijk woord te zeggen op het afscheid van Arend. Tegelijkertijd rees bij mij de vraag: hoe ga ik dit aanpakken en hoe zou Arend het gedaan hebben? Post-its!, kwam als eerste bij me op; en aldus heb ik mijn gedachten op post-its geschreven.
    Bij de allereerste training die ik van Arend heb gekregen, veranderde hij de gebruikelijke tactiek van het voorstelrondje en zijn vragen waren:
    Wat is jouw favoriete merk?
    Met wie zou je op reis willen en wat zou je met hem of haar willen bespreken?
    Toen, in 2006, had ik er nog geen idee van dat ik die reis met jou mocht maken, dat ik zo zou genieten van jouw kennis, van de manier waarop jij tegen de dingen aankijkt, alsmede jouw fantastische verhalen en de manier zoals jij weet mensen te inspireren…zelfs zonder dat we het bewust in de gaten hebben.
    Termen als “gelijk hebben” of “gelijk krijgen”, jij deed hier niet aan mee want jij deed niet aan discussie. Zelf ontdekken!, dat was je motto.
    Tot diep in de nacht hebben we gezeten met Pieter, Guido en Ton van de Velden, discussie voerend dat LEAN wel klopte, maar dat de voorraad niet juist gezien werd. Maar jij had wel degelijk gelijk! Voorraad is verspilling! Bedankt voor deze wijze les Arend!
    Je kwam met NLP, communiceren! Zonder woorden iemand in de actie krijgen. Mijn overtuiging dat dit niet kon…maar het tegendeel bewees je, constant, de dingen die je doet, de dingen die je zegt, het zijn je verhalen, de dingen die mensen raken!
    Bedankt Arend.
    We zijn naar Japan geweest, het Walhalla van LEAN. Bezoeken gebracht aan Toyota, Takenaka (een huizenbouw fabriek), maar de mooiste herinnering van onze reis is toch die, waarbij we met zijn allen het stiltebad in mochten, een soort stiltesauna op z’n Japans: eerst wassen en dan een soort van inspiratie opdoen in stilte. Het probleem was alleen dat je niet echt stil kon zijn…en ik denk dat ze nu het Japanse bordje van “stilte” in het Nederlands hebben vertaald nadat we met z’n allen uit volle borst het Nederlandse volkslied hebben gezongen.
    Bedankt voor deze geweldige week Arend!
    Wát heb jij het voor elkaar gekregen om mensen, bedrijven en ook mij in de actie te krijgen; samen leuke dingen doen. Door jouw mooie verhaaltjes, waarin iedereen zich kon vinden, zijn of haar eigen film of voorstelling mocht maken, ongeacht of je erbij was. Ikzelf heb het idee dat ik zelfs je buurvrouw ken die een nieuw huis heeft gebouwd. Wauw! Wat kon ik hiervan genieten en wat kregen we hiermee inspiratie om de volgende dag weer in de actie te gaan.
    De reis die MBL heet, een team bouwen, samenwerken, 3 keer genieten: vooraf, tijdens onze dagen en achteraf, van de dingen die we geleerd hebben. De mensen die we hebben mogen ontmoeten, ieder met hun eigen verhaal, hetgeen jij tot één gedachtegoed wist te leiden.
    Jij als persoon, die me vertelde dat je een uur eerder opstond om koffie te zetten (..nadat je een workshop had gedaan van verschillende soorten en manieren van koffie drinken). Ook vertelde je dat je stiekem bij Arpa uit 2 verschillende koffie-automaten nam omdat je zo de beste cappuccino koffie verkrijgt, ook al is dit optimale verspilling.
    Arend, ik denk dat ik namens heel veel mensen spreek maar zeker vanuit mijzelf, als ik zeg dat ik het een voorrecht vind dat ik met je heb mogen werken en je trainingen, je inspiratie en je reizen heb mogen meemaken.
    Arend bedankt!
    Rinio van der Ven

    Rinio - Uden
    14 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • reactie 480
    tom clerinx

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    tom - Wommelgem

    14 januari 2016

   • reactie 479
    Bouwgroep Moonen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bouwgroep - 's-Hertogenbosch

    11 januari 2016

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 478   |   niet OK
    Jammer dat je er niet meer bent Arend we zijn erg geschrokken van dit bericht veel van je geleerd we wensen de familie veel sterkte schildersbedrijf van Zanten Zaltbommel

    John - Domburg
    8 januari 2016

    Deel deze pagina:

   • Heel veel kracht en sterkte toegewenst
    reactie 477   |   niet OK
    Beste familie en ARPA-team,
    Gecondoleerd met het overlijden van Arend. Ik ben geschokt door dit nieuws dat mij gisteren bereikte via een collega. Wat een ongelofelijk verlies en in de volle kracht van zijn leven. In de eerste plaats is het verschrikkelijk voor jullie als Arend zijn directe dierbaren. In de tweede plaats is het overlijden van Arend ook een gigantisch verlies voor de BV Nederland vanuit de Lean en Semler context , met zijn inspiratie, enthousiasme en drive om het potentieel van mensen en organisaties te ontwikkelen en dat uit te dragen. Ik wil jullie heel veel kracht en sterkte toewensen om dit verlies te verwerken.
    Jeroen van Schreven
    Directeur UNC Plus Delta

    Jeroen - Amstelveen
    7 januari 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.