Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Annemiek Kleian-de Jong

26-11-197619-03-2020
   Omdat er liefde is
   bestaat er geen voorbij.
   In alle eeuwigheid
   ben jij

   Annemiek Fleur Kleian – de Jong

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Dag Annemiek, dag mooi mens
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve Andrew, Chris en Roos,
    15 dagen geleden namen jullie voorgoed afscheid van jouw allerliefste soulmate Andrew, en jullie, Chris en Roos, van de allerliefste mama van de wereld..... zo ontzettend verdrietig. Die laatste dagen waren intens, ook mooi, onvergetelijk: jullie deelden de liefde, alle waardevolle momenten die er geweest zijn, super leuke herinneringen met een lach en een traan, eindeloos geknuffeld hebben jullie en waren heel dicht bij elkaar.
    En Annemiekl gaf jullie mee: haar vertrouwen, haar hoop, haar eindeloze liefde voor jullie, haar humor en realistische visie op het leven.
    En nu is het stil en is het gemis groot. Oprecht en uit het diepst van mijn hart wens ik
    jullie kracht, moed, hoop en spirit om jullie leven zonder Annemiek op te pakken, een weggetje te zoeken in 'hoe nu verder?' Jullie zijn een prachtig drietal, vertrouw er op dat het jullie gaat lukken.
    Zo jammer dat ik Annemiek kort heb gekend. Maar de indruk die zij bij mij achterlaat is er niet minder om. Half januari van dit jaar spraken wij elkaar voor het eerst in Huis aan het Water. Direct hadden we een klik. Buiten stormde het, hoge golven op de Gouwzee: symbool voor de zware storm waarin jullie beland waren, heftig en medogenloos. Annemiek zocht naar verdieping en heel voorzichtig reikte ik haar een paar woorden aan, een kort verhaal uit de bijbel over stormen die gestild worden...hoe dan ook.... en op en briefje had ik dat kleine verhaaltje over 'voetstappen in het zand"....
    "Dat is het!!" reageerde ze. Ze nam het papiertje mee en dat verhaal was het vertrouwen waarmee ze verder kon, tot over de grens van het leven hier.....
    ons contact werd diepgaand, we verstonden elkaar, hoe bijzonder was dat. Ik mocht letterlijk en figuurlijk heel dicht bij komen: we deelden onze passie voor de nocturnes van Chopin, het quatre-mains spelen op de piano, lekkere thee drinken, inspiratie vinden bij de Matthaus Passion, eind maart in de Westerkerk en jij Chris zou daarin meezingen... Hoe anders liep het. Haar afscheid van het leven was indrukwekkend, moedig en liefdevol, ik mocht haar zegenen en we zeiden a Dieu tegen elkaar met een glimlach en een handkus.
    Lieve Aannemiek, dank je wel voor wie je was en blijft in mijn herinnering, dank voor wat je betekent. Vrede voor jou!
    Marja

    Marja - Ilpendam
    3 april 2020

    Deel deze pagina:

   • De herinneringen blijven
    reactie 54   |   niet OK

    Lieve Annemiek, Andrew, Chris en Roos.
    De herinneringen blijven... onze wandelingen en etentjes. Zoals op deze foto's, 1,5 jaar gelden. Een heerlijke en bijzondere wandeling was dat. Prachtig weer, prachtige omgeving, prachtige mensen. Andrew, Chris en Roos: dit blijven we doen! Liefs van ons.


    Maroesja, Koen & Quinty - Hoofddorp
    28 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Camping vriendschap
    reactie 53   |   niet OK

    Lieve Andrew, lieve Chris en lieve Roos,

    De eerste week hebben de kinderen alleen maar naar elkaar zitten staren, onze vouwwagens stonden schuin tegenover elkaar. Mario Kart was het begin van onze vriendschap.

    Wat hebben onze kinderen leuk gespeeld samen op de camping, nadat ze op elkaar af durfden te stappen. Samen op de nintendo ds, samen naar het strand, samen naar het zwembad en samen naar de kinderclub. Wat een gezellige kennismaking was dat in 2013.
    Ook hadden wij als ouders een klik, fijne gesprekken hadden we op de camping over van alles en nog wat.

    Dank je wel voor die gezellige tijd, ook de jaren die daarna volgden.

    Wat ontzettend verdrietig om te horen dat Annemiek ziek is geworden. En dat we afscheid van haar hebben moeten nemen.

    Wij wensen jullie ontzettend veel liefde om dit grote verlies te dragen. Heel veel sterkte met zijn drietjes. Wanneer wij jullie kunnen helpen in welke vorm dan ook, laat ons dat dan gerust weten.

    Heel veel liefs van ons viertjes,
    Tom, Sharada, Mark en Sanne


    Tom, Sharada, Mark en Sanne - Bilthoven
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 52
    marianne Van Emmerik

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    marianne - Purmerend

    26 maart 2020

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 51   |   niet OK
    Lieve Roos en familie,
    Er zijn geen woorden van troost te vinden. Er is niks dat verzacht. Geen actie om ongedaan te maken wat jullie is overkomen. De wereld is niet eerlijk. Jullie moeten je moeder en vrouw missen op een moment dat dat nog lang niet had mogen gebeuren. We leven met jullie mee, we denken aan jullie.
    Liefs van juf Manuela en meester Remco.

    Manuela - Volendam
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 50
    Saida Schuiling

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Saida - Purmerend

    26 maart 2020

   • Vriendschap door muziek
    reactie 49   |   niet OK

    Lieve Annemiek,
    Mooi mens! Het is niet voor te stellen dat je er niet meer bent. Onze vriendschap begon met muziek. Chris en Lisa samen zingend bij de Kickers. Omdat ook jij het belangrijk vond dat Chris haar passie kon blijven volgen na de opheffing van de Kickers, maakten wij ons samen sterk voor de oprichting van een nieuw koor. In die periode hadden we lange gesprekken en enorm veel app-contact over de meest uiteenlopende dingen. We merkten al snel dat we over veel zaken hetzelfde dachten en hadden een fijne klik. Je was niet alleen mooi en lief, maar ook nog eens heel slim en ontpopte jezelf tot een webmaster pur sang en stortte je vol overgave op een website voor het nieuwe koor. Het resultaat was dan ook een prachtige, professionele website waar het NHSK nog steeds de vruchten van plukt.

    Nadat we ons hadden teruggetrokken uit de organisatie hielden we nog regelmatig contact. Als we niet te druk waren met ons gezin, want dat stond ook voor jou op nummer 1, kwamen we bij elkaar voor een goed gesprek. Gelukkig besloten Chris en Lisa om een zanggroepje op te richten en natuurlijk moest daarvoor geoefend worden. Het halen en brengen van onze meisjes eindigde vaak met een kopje thee en gezellig napraten. Meestal gingen onze gesprekken over onze dochters. Je was trots op Chris en Roos, je lieve muzikale en creatieve dochters.

    Het filmpje dat ik hierbij geplaatst heb is van het optreden van Chris en Lisa op kerstavond 2018 in Hoorn. Je voelde je toen niet zo lekker en had last van lichte verhoging maar wilde graag bij de kerstuitvoering zijn. Toen gelukkig niet beseffend dat het helaas geen onschuldig griepje was. We zijn er samen heengereden en hebben genoten van de prachtige zanguitvoering en sfeer op deze avond. Een avond die ik koester.

    Tijdens je ziekbed in de laatste weken hebben we ook mooie en goede gesprekken gehad. Je grootste zorg ging uit naar Chris en Roos, waar je zo veel van houdt. Je geloofde stellig dat je ook na je overlijden altijd in hun nabijheid zou blijven en ik bewonder enorm de wijze waarop je met de moeilijke situatie omging. Niet jijzelf stond centraal, maar je lieve gezin. Je vond het belangrijk om alles zo goed mogelijk voor hen te regelen. Ik vind het een eer dat je mij deel liet uitmaken van je liefde voor hen en je vertrouwen ontroerde me zeer. Lieve Annemiek, net als jij geloof ik stellig dat je voor altijd je gezin met je liefde zal omringen. Ik zal je ontzettend missen!

    Veel liefs x
    Sonja

    Sonja - Zuidoostbeemster
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Een kus van mij voor jullie
    reactie 48   |   niet OK
    Jullie goud, jullie meiden daar mocht ik, met mijn collega's, met liefde voor zorgen zodat jullie met een gerust hart konden werken.
    Hoe jullie waren & zijn..... open, lief, geïnteresseerd, grappig, betrokken en zorgzaam ..... dat was super.
    Wat ik super vind is dat ik jullie ben blijven zien...... in Edam. Even snel een up-date met een lach & liefde.... of een enthousiaste zwaai als we onze eigen kinderen naar school brachten..... die miste ik op een gegeven moment. En de reden kreeg ik niet zolang geleden te horen..... dat raakte mij diep en dat raakt mij nog steeds diep en dat veranderd denk ik nooit. Zo'n lieve mooie vrouw & zo'n lieve zorgzame mama..... wat een gemis!
    Een knuffel van Olivia

    Olivia - EDAM
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 47   |   niet OK
    Wat kwam het nieuws hard aan toen ik het hoorde.
    Het is al een tijd geleden dat Roos en Chris bij mij op de crèche zaten , maar ik ben jullie nooit vergeten.
    Lieve Andrew en meiden ik wens jullie heel veel sterkte.
    Een hele dikke knuffel van Annemiek (kids 3 )

    Annemiek - Oosthuizen
    26 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 46
    Evelyn Zandstra

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Evelyn - Edam

    25 maart 2020

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.